Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγαπημένες γωνιές στο σπιτάκι που νοικιάζω:<br><br><br><br>

attachicon.gif:<br><br><br><br>

[ATTACH]1176543[/ATTACH]<br><br><br><br>

[ATTACH]1176542[/ATTACH]<br><br><br><br>

[ATTACH]1176541[/ATTACH]

Την τρίτη την έβγαλες με μηχανή με φιλμ ε; :P

ναι ρε εννοειται οτι δεν ειναι κλασσικο. Και πιστεψε με οταν πηγα μου φανηκε ακομη μεγαλυτερο και απο το σνουκερ. Ειναι τεραστιο. Επισης εχει πισινα,σαουνα,χαμαμ και δε θυμαμαι τι αλλα. 

Τη φίλη και τα μάτια σου Spect! :D

Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις εκεί!

Δημοσ.

Την τρίτη την έβγαλες με μηχανή με φιλμ ε; :P

:P όχι αλήθεια, φρέσκια φρέσκια όπως και η λειτουργική Amiga!

Δείχτε κι εσείς όμως καναν χώρο του σπιτιού σας βρε παιδιά, να παίρνουμε ιδέες. Δώστε έμπνευση στον λαό!

Π.χ. εγώ τώρα είμαι σε φάση που θέλω να πάρω κάτι καδράκια για να τους βάλω αφίσες και να στολίσω κάποιους τοίχους στο σαλόνι [το Death Note θα φύγει δηλαδή και θα μπουν διάφορα καδράκια στη θέση του]. Επίσης, ψάχνω για φωτιστικό οροφής για την κρεβατοκάμαρα γιατί είναι μόνο μια σκέτη λάμπα προς το παρόν :/

• Like 1
Δημοσ.

Έλα Νένυα δεν ακούω τίποτα. Ούτε σε ειδικές περιπτώσεις να μπεις στο τρυπάκι για το τι θεωρείτε σωστό ή να διαβάσεις οδηγούς κτλ για το πως να στήσεις το τραπέζι, πως να φας κτλ. Όπως σου βγει, όπως νομίζεις εσύ εκείνη την στιγμή.

Είναι γι'αυτούς που θέλουν να διαφέρουν και να νιώθουν ανώτεροι ακόμα και σε αυτό...Μπορούν να φάνε μια χαρά και με "λάθος" στήσιμο τραπεζιού αλλά θα σε θεωρήσουν "παρακατιανό", ότι δεν ανήκεις στο επίπεδό τους ας πούμε....

Δημοσ.

Αγάπη μόνο μωρή τρέλα νενυ μεσ το μυαλο μ εισαι.

Λοιπόν μάγκες έχω κάτι μουκάλες από ουίσκια. Θέλω να βάλω 2-3 σε ένα ψηλό ράφι που έχω στον τοίχο, πιστεύω θα μετράει.

Είδα youtube αλλά δεν θέλω πορτατιφ θέλω να έχει μέσα στο μπουκάλι φως. Σκέφτηκα 1)χωρίς κόπο λαμπάκια στυλ χριστουγεννιάτικο δέντρο ή 2)να ανοίξω μεγάλη τρύπα από κάτω (πως δεν ξέρω) και να το κάνω με βάση ξύλινη (που θα έχει το ντουί) και λάμπα κανονική μέσα.

Στο 1 θα με χαλάει που θα φαίνονται τα καλώδια εντός (μικρό το κακό αλλά δεν θέλω)

Στο 2 πως θα κάνω τρύπα τόσο μεγάλη χωρίς να σπάσει

Πείτε καμιά ιδέα..

Δημοσ.

Είναι γι'αυτούς που θέλουν να διαφέρουν και να νιώθουν ανώτεροι ακόμα και σε αυτό...Μπορούν να φάνε μια χαρά και με "λάθος" στήσιμο τραπεζιού αλλά θα σε θεωρήσουν "παρακατιανό", ότι δεν ανήκεις στο επίπεδό τους ας πούμε....

Ούτε καν ρε. Κάτι τέτοια ψυχαναγκαστικά ανθρωπάκια δεν ξέρουν τι θα πει επίπεδο και ανωτερότητα και το προσπαθούνε με τέτοιους τρόπους,

• Like 1
Δημοσ.

Δατ εσκαλέιτιντ κουίκλι! zio και πιθήκι δεν το πόσταρα γι'αυτόν τον λόγο!! Το γνωρίζω ότι είναι υπερβολή, δεν το παίρνω στα σοβαρά ξερωγώ ότι θα κρίνουμε το επίπεδο κάποιου μόνο απ'το savoir vivre στο τραπέζι. Έλεος βρε παιδιά. [αν γνωρίζετε άτομα που κρίνουν απ'αυτό τότε τί να πω.......]

Tony κάτι τέτοιο θες;

Screen+shot+2013-10-28+at+7.57.57+PM.png

ή μήπως ν'αγοράσεις φελούς με ενσωματωμένα leds;

bottle-light-led-cork-537x372.jpg

http://www.suck.uk.com/products/bottle-light/

• Like 1
Δημοσ.

^ Αυτό με τις [ ] είναι new thing?  :P

Αγάπη μόνο μωρή τρέλα νενυ μεσ το μυαλο μ εισαι.

Λοιπόν μάγκες έχω κάτι μουκάλες από ουίσκια. Θέλω να βάλω 2-3 σε ένα ψηλό ράφι που έχω στον τοίχο, πιστεύω θα μετράει.

Είδα youtube αλλά δεν θέλω πορτατιφ θέλω να έχει μέσα στο μπουκάλι φως. Σκέφτηκα 1)χωρίς κόπο λαμπάκια στυλ χριστουγεννιάτικο δέντρο ή 2)να ανοίξω μεγάλη τρύπα από κάτω (πως δεν ξέρω) και να το κάνω με βάση ξύλινη (που θα έχει το ντουί) και λάμπα κανονική μέσα.

Στο 1 θα με χαλάει που θα φαίνονται τα καλώδια εντός (μικρό το κακό αλλά δεν θέλω)

Στο 2 πως θα κάνω τρύπα τόσο μεγάλη χωρίς να σπάσει

Πείτε καμιά ιδέα..

λεντοταινία 

Δημοσ.

Ούτε καν ρε. Κάτι τέτοια ψυχαναγκαστικά ανθρωπάκια δεν ξέρουν τι θα πει επίπεδο και ανωτερότητα και το προσπαθούνε με τέτοιους τρόπους,

Κάποιοι ναι, κάποιοι έχουν μάθει μόνο έτσι...τέλος πάντων, ας μην χαλάμε το ωραίο θέμα :)

Δημοσ.

Ναι μία εκδοχή σκέφτηκα έτσι νένθυ αλλά με χαλάει να φαίνονται τα καλώδια...

post-260042-0-57767600-1443690141_thumb.jpg

Τέλειο?

Α επίσης ξέρει κανείς αφού κάνω ότι κάνω πως θα κάνω 2-3 μπουκάλια μία μπρίζα με τάσεις κτλ είναι το θέμα...

• Like 2
Δημοσ.

Γι'αυτό σου λέω, για ψάξου λίγο με εκείνους τους φελούς που πόσταρα. Και γλιτώνεις καλώδια. Και τους φορτίζεις στο pc σου. Υπάρχουν και led βάσεις μπουκαλιών πάλι χωρίς καλώδια. [Είδα ότι πουλάνε και στο amazon.uk]

• Like 1
Δημοσ.

Βtw όποιος έχει άδεια μπουκάλια ουίσκια ειδικά JACK ή ξέρει που μπορώ να βρω επί χρήμασι πάντα ας στείλει ένα πμ

Δημοσ.

Βtw όποιος έχει άδεια μπουκάλια ουίσκια ειδικά JACK ή ξέρει που μπορώ να βρω επί χρήμασι πάντα ας στείλει ένα πμ

Να τριγυρνάς ξημερώματα έξω από μαγαζιά, θα βρεις εκεί που τα πετάνε :) Αλλά το καλύτερο είναι να τα αδειάσεις μόνος σου! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...