d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ενα τοταλυ μπλακ σπιτι θελω! μεσα εξω! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ενα τοταλυ μπλακ σπιτι θελω! μεσα εξω! Δικό σου 1
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γιατί τόση μαυρίλα ρε παιδιά;! Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο, φουλ λευκό!
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γιατί τόση μαυρίλα ρε παιδιά;! Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο, φουλ λευκό! Το πολύ λευκό θυμίζει νοσοκομείο/ψυχιατρείο 2
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το πολύ λευκό θυμίζει νοσοκομείο/ψυχιατρείο Για μας εδώ προορίζεται! 1
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το πολύ λευκό θυμίζει νοσοκομείο/ψυχιατρείο Κι όμως, ενώ εκεί δεν μπορώ να σταθώ λεπτό στο σπίτι μου θα μου άρεσε! Έχει μια καθαρότητα και μια φωτεινότητα το λευκό!
anwnymh29 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το ολολευκο κουραζει το ματι..προτιμω μαυριλα!
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το ολολευκο κουραζει το ματι..προτιμω μαυριλα! Κουράζει το μυαλό η μαυρίλα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γιατί τόση μαυρίλα ρε παιδιά;! Θα σου έλεγα ''γιατί ο d_gkal τη ζήτησε'' αλλά τελικά βλέπω πως είναι γενική απαίτηση!!!! 1
Pa0ki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γιατί τόση μαυρίλα ρε παιδιά;! Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο, φουλ λευκό! Πολύ φωτεινό είναι 6
nickarmy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ωραια και τα πιο μοντερνα σαλονια, τα ανετα μπανια και οι κουζινες-εμπνευση αλλά αυτο που με χαλαει τα μαλα στην ελληνικη νοοτροπια ειναι το θεμα των ντουλαπων. Δλδ μια ντουλαπα κλειστη για τα ρουχα, μια συρταριερα μεσα στη κραβατοκαμαρα, μια παπουτσοθηκη στο χολ κλπ. Πολυ πιο βολικο και σωστα οργανωμενο βρισκω το στυλ που εχουν οι Αμερικανοι ( ; ), δλδ ενα μικροοο δωματιο μονο για ρουχα, εσωρουχα, κοσμηματα, παπουτσια, τσαντες κλπ συνήθως είναι και μεγαλύτερα συν οτι αν ειναι μικρός ο χώρος (πχ λογο διαμερισματος) δεν θα είναι τοσο λειτουργικά
*nenya* Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αγαπημένες γωνιές στο σπιτάκι που νοικιάζω:[ATTACH]1176543[/ATTACH][ATTACH]1176542[/ATTACH][ATTACH]1176541[/ATTACH] Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από *nenya* 5
GreekMonkey Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το προηγουμενο μου σπιτι (ξενοικιασα τον Αυγουστο..) : Σαλονι , υπνοδωματιο και η θεα απεξω Τι είπες τώρα; Φοβερό. Εξοχικό 1 για χειμώνα. Εξοχικό 2 για καλοκαίρι. Τώρα το σπίτι που θα μένω κάθε μέρα δεν θέλω να είναι και τίποτα τρελό, σε αυτήν την ηλικία τουλάχιστον. Πρακτικό και λειτουργικό να είναι και κλάιν τα άλλα. Εξάλλου οι ειδικοί λένε πως η ακαταστασία βοηθάει στην δημιουργικότητα. Το βλέπω και σε μένα, μαρέσει να τα έχω όλα σε ένα δωμάτιο και να γίνεται νιμού μια στο τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα