Tenshi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα τέτοιο δωμάτιο θέλω να αποκτήσω κάποια στιγμή σχετικά σύντομα. Δεν το λες κι ανέφικτο Μεγαλύτερο απο το σπίτι μου... φακ... 2
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/page-230?do=findComment&comment=54271405 Προς ενημέρωση, για όσους δε βγαίνουν εκτός μπλα-μπλά 2
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/page-230?do=findComment&comment=54271405 Προς ενημέρωση, για όσους δε βγαίνουν εκτός μπλα-μπλά Εγώ κάνω βολτίτσες αλλά δεν το είχα δει το συγκεκριμένο! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω λουκέτο και τη νένυ ακόμα μια φορά να μας κυνηγά. 1
Papakaliati Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Η κουζινα η μοβ, απο τα ΙΚΕΑ θα ητανε γυρω στα 10.000 θαρρω, και αυτο με οχι τις πιο ακριβες ηλεκτρικες συσκευες. Αυτος αληθεια που ειπε οτι κανει 3, 4κ πως εφτασε σε αυτο το συμπερασμα; Γενικως η κουζινα ειναι το πιο ακριβο δωματιο του σπιτιου, οχι μονο για τις ηλεκτρικες συσκευες, αυτες ειναι το μισο περιπου κοστος της. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ας επιστρέψουμε στο θέμα, μερικές απο τις εταιρείες που ακολουθούσα: fritzhansen.com freifrau.eu molteni.it album.it για φώτα scavolini.com για κουζίνες m2l.com
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα τέτοιο δωμάτιο θέλω να αποκτήσω κάποια στιγμή σχετικά σύντομα. Δεν το λες κι ανέφικτο εχει μια φιλη μου τετοιο δωματιο εδω στην εσθονια 1
tehAllantin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ας επιστρέψουμε στο θέμα, μερικές απο τις εταιρείες που ακολουθούσα: fritzhansen.com freifrau.eu molteni.it album.it για φώτα scavolini.com για κουζίνες m2l.com μαλακα μου, η molteni ειναι κορυφη. Κορυφή όμως.
Papakaliati Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ας επιστρέψουμε στο θέμα, μερικές απο τις εταιρείες που ακολουθούσα: fritzhansen.com freifrau.eu molteni.it album.it για φώτα scavolini.com για κουζίνες m2l.com οικονομικες λυσεις ;p
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εχει μια φιλη μου τετοιο δωματιο εδω στην εσθονια Έλα ρε συ! Μου κάνει εντύπωση για γυναίκα! Το τραπέζι δεν είναι κλασσικό μπιλιάρδο σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες. Αν έχεις φίλη με τραπέζι σνούκερ στο σπίτι της τι να πω, respect!
epp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 σκηνικο...εξω να ριχνει καρεκλες,κεραυνους να κανει κακο χαμο..!με μια κουβερτουλα στον καναπε,ενα καλο βιβλιο,ενα ποτηρακι κρασι και να ακους το χριτσι χριτσι απο τα ξυλα που καιγονται στο τζακι. .....μετα ξυπνησα! Το προηγουμενο μου σπιτι (ξενοικιασα τον Αυγουστο..) : Σαλονι , υπνοδωματιο και η θεα απεξω 14
Papakaliati Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το προηγουμενο μου σπιτι (ξενοικιασα τον Αυγουστο..) : Σαλονι , υπνοδωματιο και η θεα απεξω nice.. χωρα;
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το προηγουμενο μου σπιτι (ξενοικιασα τον Αυγουστο..) : Σαλονι , υπνοδωματιο και η θεα απεξω Πολύ ωραία τα πολλά παράθυρα!
mary Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια και τα πιο μοντερνα σαλονια, τα ανετα μπανια και οι κουζινες-εμπνευση αλλά αυτο που με χαλαει τα μαλα στην ελληνικη νοοτροπια ειναι το θεμα των ντουλαπων. Δλδ μια ντουλαπα κλειστη για τα ρουχα, μια συρταριερα μεσα στη κραβατοκαμαρα, μια παπουτσοθηκη στο χολ κλπ. Πολυ πιο βολικο και σωστα οργανωμενο βρισκω το στυλ που εχουν οι Αμερικανοι ( ; ), δλδ ενα μικροοο δωματιο μονο για ρουχα, εσωρουχα, κοσμηματα, παπουτσια, τσαντες κλπ 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα