JLEE Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Άρα θα σου σχεδιάσει και κουζίνα / ντουλάπες και θα εσύ θα βρεις μαραγκό? Μου φαίνεται μια χαρά η τιμή εφόσον έχεις δει δουλειά και σου αρέσει. 1
giopa62 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, lofter είπε Χαίρεται, το ξεθάβω για να ρωτήσω πόσο κοστίζει μια μελέτη(;) για τη διομόρφωση εσωτερικών χώρων οικοδομής, 100τμ. Το διαμέρισμα έχει φτάσει μέχρι τα χωρίσματα των δωματίων( δεν είναι σοβατισμένο εσωτερικά, δεν εχει ηλεκτρολογικα - υδραυλικά κλπ) Ένα μέσο όρο τιμής αν έχετε υπόψη, γιατί μου έδωσαν μια προσφορά 3.000(χωρις φπα) για τα εξής : Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ( αποτύπωση υφιστάμενης κατάστασης ορθη επαληθευση ) - Μελέτη οροφών ( κατασκευες ξηρας δομησης ) - Μελέτη φωτισμού επιλογές φωτιστικών σωμάτων - Σχεδιασμός ειδικών κατασκευών ( ξύλινων – μεταλλικών και άλλων υλικών) - Δάπεδα - τοιχοι επεμβάσεις - Μελέτη χρωματισμών – αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες - Μελέτη λουτρών & WC ( επιλογές υλικών , φωτισμού , ειδ. υγιεινης ) - - Επιλογές επίπλωσης ( κινητών – σταθερων αντικειμένων όπως κουζινας , ντουλαπες υπν/τιου κ.α .) - Λοιπών παρεμβάσεων οπού και ότι απαιτηθεί από την μελέτη εφαρμογής - Φωτορεαλιστικες απεικονίσεις χώρων διαμερίσματος - Εικαστικές - γραφιστικές παρεμβάσεις - Έρευνα υλικών αποπερατωσης εργου. Είχα δώσει το 2017 για αντίστοιχη δουλειά σε μικρότερο χώρο (65 τμ) 1400 περίπου . Έλειπε η μελέτη φωτισμού . 1
Des1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, lofter είπε Χαίρεται, το ξεθάβω για να ρωτήσω πόσο κοστίζει μια μελέτη(;) για τη διομόρφωση εσωτερικών χώρων οικοδομής, 100τμ. Το διαμέρισμα έχει φτάσει μέχρι τα χωρίσματα των δωματίων( δεν είναι σοβατισμένο εσωτερικά, δεν εχει ηλεκτρολογικα - υδραυλικά κλπ) Ένα μέσο όρο τιμής αν έχετε υπόψη, γιατί μου έδωσαν μια προσφορά 3.000(χωρις φπα) για τα εξής : Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ( αποτύπωση υφιστάμενης κατάστασης ορθη επαληθευση ) - Μελέτη οροφών ( κατασκευες ξηρας δομησης ) - Μελέτη φωτισμού επιλογές φωτιστικών σωμάτων - Σχεδιασμός ειδικών κατασκευών ( ξύλινων – μεταλλικών και άλλων υλικών) - Δάπεδα - τοιχοι επεμβάσεις - Μελέτη χρωματισμών – αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες - Μελέτη λουτρών & WC ( επιλογές υλικών , φωτισμού , ειδ. υγιεινης ) - - Επιλογές επίπλωσης ( κινητών – σταθερων αντικειμένων όπως κουζινας , ντουλαπες υπν/τιου κ.α .) - Λοιπών παρεμβάσεων οπού και ότι απαιτηθεί από την μελέτη εφαρμογής - Φωτορεαλιστικες απεικονίσεις χώρων διαμερίσματος - Εικαστικές - γραφιστικές παρεμβάσεις - Έρευνα υλικών αποπερατωσης εργου. Η τιμή είναι σωστή αν περιλαμβάνει και την επίβλεψη των εργασιών 1
chrisgav Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, lofter είπε Χαίρεται, το ξεθάβω για να ρωτήσω πόσο κοστίζει μια μελέτη(;) για τη διομόρφωση εσωτερικών χώρων οικοδομής, 100τμ. Το διαμέρισμα έχει φτάσει μέχρι τα χωρίσματα των δωματίων( δεν είναι σοβατισμένο εσωτερικά, δεν εχει ηλεκτρολογικα - υδραυλικά κλπ) Ένα μέσο όρο τιμής αν έχετε υπόψη, γιατί μου έδωσαν μια προσφορά 3.000(χωρις φπα) για τα εξής : Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ( αποτύπωση υφιστάμενης κατάστασης ορθη επαληθευση ) - Μελέτη οροφών ( κατασκευες ξηρας δομησης ) - Μελέτη φωτισμού επιλογές φωτιστικών σωμάτων - Σχεδιασμός ειδικών κατασκευών ( ξύλινων – μεταλλικών και άλλων υλικών) - Δάπεδα - τοιχοι επεμβάσεις - Μελέτη χρωματισμών – αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες - Μελέτη λουτρών & WC ( επιλογές υλικών , φωτισμού , ειδ. υγιεινης ) - - Επιλογές επίπλωσης ( κινητών – σταθερων αντικειμένων όπως κουζινας , ντουλαπες υπν/τιου κ.α .) - Λοιπών παρεμβάσεων οπού και ότι απαιτηθεί από την μελέτη εφαρμογής - Φωτορεαλιστικες απεικονίσεις χώρων διαμερίσματος - Εικαστικές - γραφιστικές παρεμβάσεις - Έρευνα υλικών αποπερατωσης εργου. Τοσα εδωσα για κατι που τρεχω αυτο το καιρο. Αν δεν εχεις παρα παρα παρα πολυ χρονο δωστα. Δεν θα το μετανιωσεις πιστεψε με. 1
Elstatios_Tomearxopoulos Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Στις 30/9/2015 στις 4:57 ΜΜ, caution είπε "Ονειρική"; RLY; Μια γυναίκα μπορεί να είναι ονειρική, sure. Μια μουσική επίσης. Άντε και μια γεύση σου λέω 'γω... Αλλά πόσο ονειρικός να είναι ένας χώρος ρε παιδιά; Μια κουζίνα; Μια γαμ&μ#νη κουζίνα που αργά ή γρήγορα ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ μπορεί να χαρακτηριστεί "ονειρική"; με αυτήν την λογική, ούτε ένας κώλος μπορεί να είναι ονειρικός
lofter Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Des1 είπε Η τιμή είναι σωστή αν περιλαμβάνει και την επίβλεψη των εργασιών Ευχαριστώ, θα ζητήσω να μου το διευκρινίσει. 11 ώρες πριν, JLEE είπε Άρα θα σου σχεδιάσει και κουζίνα / ντουλάπες και θα εσύ θα βρεις μαραγκό? Μου φαίνεται μια χαρά η τιμή εφόσον έχεις δει δουλειά και σου αρέσει. είμαι εκτός πραγματικότητας , γιατί εμένα μου φάνηκαν πολλά! 3000 η συγκεκριμένη + 1000 μελέτη για τα ηλεκτρομηχανολογικα . Αν δεν ζητήσει επιπλέον για την επίβλεψη του έργου τότε οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα