haris_216 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ψάχνω μια κρεμαστή ραφιέρα με διαστάσεις 70-95 cm και βάθος 20-25 cm. Θέλω να χωράει αρκετά βιβλία και να δείχνει κάπως χαριτωμένη (είναι για παιδικό δωμάτιο). Δίνω μέχρι 100 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχω βρει αυτά αλλά αναμένω προτάσεις. Να προσέξεις το θέμα "αρκετά βιβλία". Αν εννοείς παραμυθάκια με μαλακό εξώφυλο τότε οκ. Και αυτές που έβαλες εσύ αλλά και η nenya λογικά θα είναι οκ. Αν όμως μιλάς για βιβλία βιβλία ("οι πρώτες μέρες ως μανούλα", " από βρέφος μέχρι το νηπιαγωγείο", κλπ) που συνήθως είναι "τούβλα" τότε πέρα από τη χαριτωμενιά δώσε μεγάλη προσοχή στον τρόπο σύνδεσης των επιμέρους κομματιώς και κυρίως στον τρόπο τοποθέτησης στον τοίχο. Δυστυχώς αρκετές φορές έχουν κρέμασμα σαν πίνακες που βέβαια εννοείται ότι δεν αντέχει το βάρος βιβλίων (γι' αυτό άλλωστε και συνήθως στις φωτό βλέπεις τοποθετημένα 1-2 βιβλιαράκια) 3
mary Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ψάχνω μια κρεμαστή ραφιέρα με διαστάσεις 70-95 cm και βάθος 20-25 cm. Θέλω να χωράει αρκετά βιβλία και να δείχνει κάπως χαριτωμένη (είναι για παιδικό δωμάτιο). Δίνω μέχρι 100 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχω βρει αυτά αλλά αναμένω προτάσεις. Εναλλακτικα μπορεις να παρεις 4-5 τετραγωνες μονές ραφιερες που μπορεις να τις συνδυασεις οπως θες. Πχ 1
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 'Εχω παρει 3 eket. Τι διαταξη μου προτεινετε?
mary Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Θα προτεινα κατι τετοιο. Με καλο χωρο αναμεσα στο πανω και κατω ραφι για να μπουν πχ εξτρα βιβλια.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Θα προτεινα κατι τετοιο. Με καλο χωρο αναμεσα στο πανω και κατω ραφι για να μπουν πχ εξτρα βιβλια. Aυτό έλεγα κι εγώ αλλά πάει κάπως ψηλά το πάνω. Δεν ξένοι ας με το βάψιμο των τοίχων καλύτερα; Γιατί, τι χρώμα προτείνεις?
scullyist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Θα προτεινα κατι τετοιο. Με καλο χωρο αναμεσα στο πανω και κατω ραφι για να μπουν πχ εξτρα βιβλια. Δεν έχει χώρο για τέτοια διάταξη καθ' ύψος, πόσο μάλλον να αφήσει και αποστάσεις. Δες πως πνίγεται ο τόπος... Aυτός ο τοίχος κατ' εμέ δεν είναι για τρία, δύο και πάλι πολλά είναι imo με τον όγκο που έχουν τα συγκεκριμένα. Αν σώνει και καλά πρέπει να μπούνε εκεί, θα πετούσα τουλάχιστον το 3ο στον διπλανό και γενικά με πιο φλατ προς το οριζόντιο διάταξη, ώστε α) να μην χορεύει το σύμπαν με τις ισορροπίες στο μάτι και β) να υπάρχει λίγο αέρας πάνω κάτω. Σκέψου τα και γεμάτα... βασικά αυτός ο τοίχος με τα στοιχεία που έχει ήδη να τον πνίγουν από 3 πλευρές, δεν ενδείκνυται για τέτοιους όγκους. Having said that, αν πρέπει να μπούνε εκεί, σύμφωνα με τα παραπάνω θα πήγαινα για κάτι τέτοιο: 1
*nenya* Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Οντως, γεμιζει πολυ ο τοιχος. Συμφωνω, λογικα ειναι καλυτερα να τα μοιρασει και στον διπλανο τοιχο. Ενα πιο απαλο χρωμα επισης θα βοηθουσε ωστε να μην φαινεται τοσο εντονο το συνολικο αποτελεσμα. Παλ αποχρωσεις του μπλε ή μοβ λενε ειναι καλες για υπνοδωματια, βγαζουν μια ηρεμια.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 'Ελεγα να τα βάλω εκεί που ήδη έχει άλλα πράγματα για να μου μείνουν άδειοι οι άλλοι τοίχοι (αν γινόταν θα τους ήθελα όλους άδειους). Στον αριστερό τοίχο δεν θα φαίνεται κάπως μια γκουμούτσα να εξέχει? Οντως, γεμιζει πολυ ο τοιχος. Συμφωνω, λογικα ειναι καλυτερα να τα μοιρασει και στον διπλανο τοιχο.Ενα πιο απαλο χρωμα επισης θα βοηθουσε ωστε να μην φαινεται τοσο εντονο το συνολικο αποτελεσμα. Παλ αποχρωσεις του μπλε ή μοβ λενε ειναι καλες για υπνοδωματια, βγαζουν μια ηρεμια. 'Εχω και ένα απαλό γκρι εκτός από το μπλε και σκούρο γκρι, δεν μπορείς να πεις.
mary Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Έχετε δίκιο. Με την διάταξη που πρότεινα θα μπουκωσει πολύ. Καλύτερα, τα 2 που προτείνει η scullyist να μπουν στον ίδιο τοίχο αλλά το ένα λίγο πιο πάνω. Και γω είμαι υπέρ του 3ου να μην μπει πουθενά, σαν αγγουρι θα ναι μόνο του σε οποιαδήποτε τοίχο. Το χρώμα πάντως για δωμάτιο κοριτσιού (αν υποθέτω σωστά) είναι ωραίο. Προσωπικά το είχα στο σαλόνι.
scullyist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Σε γωνία, περί όγκου και κουμούτσας: Σίγουρα σε μικρούς χώρους ενδείκνυται να επιλέγουμε ανοιχτά ράφια αντί για κλειστούς όγκους / κουτιά, αλλά it is what it is τώρα... προσωπικά, με μεγαλύτερους + άδειους τοίχους διαθέσιμους, δεν θα έβαζα τίποτα στον μικρό.
vrwmiaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ψάχνω έπιπλο για την 55"τηλεόραση μου, δίπλα της θα είναι το ps4 /tv box.δεν θέλω να είναι πολύ ψηλό.προϋπολογισμόδεν γράφω, θέλω να είναι καλόγουστο και λειτουργικό.
vrwmiaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Είναι μπροστά από παράθυρο, άσε που την φοβάμαι κιόλας μη πέσει.δεν είναι στο σαλόνι, στο παιδικό μου δωμάτιο την έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα