totem_lost Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Συγγνώμη δηλαδή, εσύ όταν γυρνάς από τη δουλειά σου, βγάζεις τα ρούχα σου τα διπλώνεις, τα βάζεις μέσα στο συρτάρι (μαζί με τα καθαρά σου ρούχα), από εκεί βγάζεις τα πρόχειρα ρούχα σου, τα οποία είχες διπλώσει το πρωί πριν φύγεις και τα φοράς; Κάτι μου λέει οτι κανείς δεν έχει το χρόνο για αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα. 1
Papakaliati Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Συγγνώμη δηλαδή, εσύ όταν γυρνάς από τη δουλειά σου, βγάζεις τα ρούχα σου τα διπλώνεις, τα βάζεις μέσα στο συρτάρι (μαζί με τα καθαρά σου ρούχα), από εκεί βγάζεις τα πρόχειρα ρούχα σου, τα οποία είχες διπλώσει το πρωί πριν φύγεις και τα φοράς; Κάτι μου λέει οτι κανείς δεν έχει το χρόνο για αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα. Φυσικοτατα. Αμα δεν ειναι αρκετα καθαρα ωστε να νιωθεις ανετα να τα κρεμας με τα καθαρα, ειναι μαλλον σημαδι οτι η θεση τους ειναι στα απλυτα. Και η διαδικασια που ανεφερες, να κρεμασεις δηλαδη τα ρουχα σου ειναι υποθεση τριων, τεσσαρων λεπτων περιπου, συμπεριλαμβανομενου και του στρωσιματος του κρεβατιου. Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ελλειψης χρονου, απλα συνηθειας. Εκτος αμα εχεις κανενα τελετουργικο, και σου χρειαζεται κανενα 20λεπτο για να κρεμασεις ενα παντελονι και ενα μπλουζακι...
totem_lost Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας, γιατί πχ όταν ξυπνάω προτιμάω να φάω πρωινό, να πιω λίγο καφέ και να ξεκινήσω τη μέρα μου χαλαρά από το να διπλώνω και να ξεδιπλώνω φορεμένα ρούχα. Και δεν με αγχώνει και τόσο να υπάρχει και κανένα μπλουζάκι σε κοινή θέα. Δεν είμαι στο στρατό να τρώω καμπάνες που δεν τέντωσα το σεντόνι. Chill out bro! 1
*nenya* Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ^ Αυτό. Και καθένας τον θέλει αλλιώς τον χώρο της κρεβατοκάμαράς του. Άλλοι τον βλέπουν σαν χώρο χαλάρωσης και άρα δεν τους πειράζει ένα μπλουζάκι εδώ κι εκεί και άλλοι τον θέλουν τακτοποιημένο σαν καθαρισμένη κουζίνα του master chef. Ό,τι βολεύει τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του καθενός βρε παιδιά!
Papakaliati Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Φυσικα κουμαντο στο σπιτι σου δεν κανει κανενας. Κανενας δεν ειπε να τακτοποιεις ξημερωματα πριν πας στην δουλεια, αλλα μολις γυρισεις και πριν την αραξεις, οταν δηλαδη και θα βγαζεις τα ρουχα σου. Στο τελος της εβδομαδας, τον ιδιο χρονο θα σου παρει να συμμαζεξεις, ειτε το κανεις 2-3 λεπτα καθε μερα, ειτε 20 λεπτα την Κυριακη ξερω γω. Η διαφορα ειναι, οτι στην πρωτη περιπτωση το σπιτι ειναι παντα σε πολυ καλη κατασταση, ενω στην δευτερη ειναι μονιμως μια κατασταση παρακμης. Κανενας δεν μιλαει για μια ψηχαναγκαστικη κατασταση του να καθαριζεις καθε μερα, απλα ενα ελαχιστο συμμαζεμα. Και να ξερεις, οτι οταν το σπιτι ειναι συμμαζεμενο, τεινει να παραμενει και ετσι και στην τελικη αφιερωνεις πολυ λιγοτερο απο τον πολυτιμο χρονο σου. Μην εξηψωσουμε ομως ρε παιδι μου και την βαρεμαρα μας να τακτοποιησουμε 2 πραγματα σε ανωτατο ανθρωπινο δικαιωμα, εκει μαζι με ελευθερια και ανεξηθρησκεια, ας λεμε τα πραγματα οπως ειναι. Αμα εχεις ετσι το υπνοδωματιο σου γτπ, ετσι θα εχεις και το σαλονι και το γραφειο σου και το αμαξι σου. Και το γραφειο σου μπορει να το μοιραζεσαι με αλλους, οποτε πλεον να μην αποτελει προσωπικο σου χωρο.
haris_216 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Φυσικοτατα. Αμα δεν ειναι αρκετα καθαρα ωστε να νιωθεις ανετα να τα κρεμας με τα καθαρα, ειναι μαλλον σημαδι οτι η θεση τους ειναι στα απλυτα. Και η διαδικασια που ανεφερες, να κρεμασεις δηλαδη τα ρουχα σου ειναι υποθεση τριων, τεσσαρων λεπτων περιπου, συμπεριλαμβανομενου και του στρωσιματος του κρεβατιου. Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ελλειψης χρονου, απλα συνηθειας. Εκτος αμα εχεις κανενα τελετουργικο, και σου χρειαζεται κανενα 20λεπτο για να κρεμασεις ενα παντελονι και ενα μπλουζακι... Λίγο δογματικό μου ακούγεται αυτό. Εγώ για παράδειγμα δεν αισθάνομαι άνετα να κρεμάσω με τα καθαρά, τα ρούχα που φορούσα όχι γιατί απαραίτητα είναι βρώμικα (έχω σαν σημείο αναφοράς γι' αυτό το αν με σταβοκοιτάνε στο τραμ ) αλλά γιατί απλά δεν μου κάθεται. Θεωρώ ότι ακόμα και 20 λεπτά να έβαλα κάτι πχ για να πεταχτώ στο φούρνο, κάτι έχει "τσιμπήσει" από μένα, την ατμόσφαιρα, τον κύριο που με έσπρωξε στην είσοδο του φούρνου, κλπ και θέλω να "αεριστούν" λίγο πριν τα κλείσω σε ένα κλειστό χώρο με τα υπόλοιπα ρούχα που μυρίζουν σαν την "πρώτη μέρα της άνοιξης".
jennyV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 "Η Καρέκλα" είναι ειδική κατηγορία επίπλου... Εγώ ούτε καν κάθομαι εκεί, μόνο τοποθετώ -όμορφα και διπλωμένα- τα ελαφρώς φορεμένα ρούχα.
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ωραια ειναι αλλα δεν παιρνει μεγαλο βαθμο καινοτομιας , να ειμαστε δικαιοι.Εκτος αν την καρφωσεις την καρεκλα στον τοιχο και την χρησιμοποιεις σαν κρεμαστρα Aυτα τα ποδια ειδικα ειναι γαματες κρεμαστρες , ενω το υπολοιπο θα χρησιμευει σαν ραφι
idomeneas7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ψάχνω μια κρεμαστή ραφιέρα με διαστάσεις 70-95 cm και βάθος 20-25 cm. Θέλω να χωράει αρκετά βιβλία και να δείχνει κάπως χαριτωμένη (είναι για παιδικό δωμάτιο). Δίνω μέχρι 100 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχω βρει αυτά αλλά αναμένω προτάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα