totem_lost Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Βούδας και los Santos, πολύ μπροστά συνδιασμός.
GreekMonkey Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ισχύει. Η ενστέρνιση ταυτότητας είναι ένα από τα χρόνια προβλήματα μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ψάχνω κι εγώ για 5 piece canvas από Ελλάδα. Από εσωτερικό το πήρες ή εξωτερικό?
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ψάχνω κι εγώ για 5 piece canvas από Ελλάδα. Κάτι τέτοιο ίσως; Και σου δίνει λέει την δυνατότητα να ζητήσεις το δικό σου σχέδιο. https://www.sticky.gr/el/products/pentaptych-canvas-world-hemispheres 1
dfokas21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ψάχνω κι εγώ για 5 piece canvas από Ελλάδα. Από εσωτερικό το πήρες ή εξωτερικό? Στο bizart εχει παντως : http://www.bizart.gr/ell/categories/MultiPanels 1
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 2πλάσια τιμή και βάλε απ'αυτό που έστειλα τί λες τώρα! [καλά πάντα θυμάμαι το bizart έχει κάπως τσιμπημένες τιμές]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλά φαντάζομαι ανάλογα και τις διαστάσεις κυμαίνεται κι η τιμή.
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ε ναι, παίζει κι αυτό βέβαια. Εσύ σκέφτεσαι να βάλεις δικό σου σχέδιο ή κάποιο έτοιμο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Προς το παρόν αναλόγως τι έχουν διαθέσιμο, αλλιώς δικό μου...
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Από AliExpress το πήρα. 40 ευρώ οι πίνακες στο σύνολο με 10 ευρώ μεταφορικά από Αμερική. Μήκος ένωμένοι έχουν 1 μέτρο. 1
totem_lost Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Λοιπόν θέλω μια καρέκλα για το υπνοδωμάτιο, κυρίως για να ακουμπάω τα ρούχα μου. Μου αρέσεουν οι ψιλο-ethnic από μπαμπού, και με μια γρήγορη ματιά έχω τσεκάρει: Αυτή (1) αυτή (2) και αυτή (3) Γνώμες;
*nenya* Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Η 3η θα συγκρατεί καλύτερα τον μπόγο των ρούχων γιατί έχει και πιο υπερυψωμένα πλαϊνά! 1
totem_lost Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Γιατί η ξύλινη καρέκλα είναι πολύ ομορφότερη νομίζω. Οι καλόγεροι μου ταιριάζουν κυρίως για χόλ για να βάζουμε παλτά, όχι; 1
Papakaliati Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ακομη καλυτερη ερωτηση, για ποιον λογο νιωθεις την αναγκη να ακουμπας τα ρουχα σου σε καρεκλα; Ασε ενα συρταρι σε μια ντουλαπα η σε ενα επιπλακι για αυτον ακριβως τον λογο. Αμα ξεκινας με αυτην την νοοτροπια, το δωματιο γινεται ενα χαλι στο αψε σβησε. Αμα ομως εχεις μια θεση για τα παντα, τοτε με 2-3 λεπτα συμμαζεμα καθε μερα, εχεις ενα απολυτως συμμαζεμενο σπιτι. Και οχι, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για να μην το κανεις. Αμα δεν εχεις αρκετο χωρο, θα επενδυσεις σε μια ομορφη συρταριερα για να αποκτισεις. PS: Θα επερνα την τριτη καρεκλα, οχι ομως με σκοπο να τοποθετω ρουχα πανω, απλα για να δειξει το υπνοδωματιο πιο ομορφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα