Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινούριο χαλάκι για το σαλόνι. In IKEA we trust:

Tgwhlps.jpg

Eμένα στο σαλονι ο σπιτονοικοκύρης έχει ενα bench press και η φαση ειναι "το σαλονι ειναι δικο μου" :P

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχαχ έλα μωρέ, απλά μου έκανε εντύπωση, πρώτη φορά ακούω να μένει και ο ιδιοκτήτης μαζί. Ελπίζω να μην είναι κανας πολύ περίεργος τύπος και να παλεύεται η συγκατοίκηση τουλάχιστον!

Δημοσ.

ειναι για τον !@#$!@# καβάλα αλλά είμαι/είναι τυχερός που κατα 90% στο σπίτι είμαι "φάντασμα". 

Φευγω στις 6, γυρνάω στις 6μιση-7, μπανιο/φαγητο στη δουλειά 5/7 κλπ.

Γκρινιάζει γιατί βλέπει αυξημένη κατανάλωση σε αέριο/ρευμα/το @!#$!@3 της μανας του (και με κοιτάζει σαν χανος οταν του εξηγώ πως εγω δεν ειμαι ο λόγος της αύξησης). Γενικά, ανέχομαι την κατάσταση γιατί το να βρεις κατι "καλο" εδώ ειναι δυσκολο και πρεπει να είσαι τυχερός (δεν ιεμαι) και να έχεις αυξημένο budget (δεν έχω). ΤΕσπα,  μονο yolo. Παω να ψησω μερικα pancakes, ελπιζω να μην ειναι τριγυρω :P

*Μενω εγω + ενας αλλος (ο αλλος μη εγγεγραμμένος) οποτε του πληρώνουμε το δανειο άνετα :P

Δημοσ.

'Εχω ενθουσιαστεί με την ανακάλυψη των ψηλών μπαταριών νιπτήρα

.......

ψηλές μπαταρίες

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τις λένε μπαταρίες. Τι ό,τι να ναι όνομα είναι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

tehAllantin το ξέρεις οτι θα πάθει κολούμπρα έτσι και του πεις οτι θα τον καταγγείλεις γιατί δεν επιτρέπεται από το νόμο να νοικιάζει σπίτι για το οποίο πληρώνεις ακόμα δάνειο.. και το πρόστιμα είναι τσουχτερά. Εμ του πληρώνεις το δάνειο αμ γκρινιάζει και από πάνω ο καρμίρης. Και να πεις στον συγκάτοικό σου να πάει στο gemeente να εγγραφεί, και ας πάρουν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη να συνενοηθούν για το περαιτέρω. Είναι δυνατόν να ζει στη χώρα και να μην φαίνεται πουθενά; Που του πάει η αλληλογραφία της εφορίας; In any case: https://www.juridischloket.nl

Δημοσ.

^

Ε;;;! Μένεις με τον σπιτονοικοκύρη σου;

Αυτο πρεπε να ειναι χειροτερο και απο το να μενεις με πεθερα  :-D

Δημοσ.

tehAllantin το ξέρεις οτι θα πάθει κολούμπρα έτσι και του πεις οτι θα τον καταγγείλεις γιατί δεν επιτρέπεται από το νόμο να νοικιάζει σπίτι για το οποίο πληρώνεις ακόμα δάνειο.. και το πρόστιμα είναι τσουχτερά. Εμ του πληρώνεις το δάνειο αμ γκρινιάζει και από πάνω ο καρμίρης. Και να πεις στον συγκάτοικό σου να πάει στο gemeente να εγγραφεί, και ας πάρουν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη να συνενοηθούν για το περαιτέρω. Είναι δυνατόν να ζει στη χώρα και να μην φαίνεται πουθενά; Που του πάει η αλληλογραφία της εφορίας; In any case: https://www.juridischloket.nl

ναι τα ξερω ολα αυτα απλα δεν θα μπω στον κοπο γιατι ξερεις πως ειναι το real estate του Αμστερνταμ.

Ατομα που τους δινει το κρατος σπιτι ΚΑΙ βοηθημα ενοικιου και τα νοικιαζουν.

Ατομα που νοικιαζουν στη ζούλα δωματια χωρις να εχουν αποπληρωσει τα δανεια.

Ατομα που αλλου σε γράφουν κ αλλου σε νοικιάζουν κλπ κλπ.

Προσφορά και ζήτηση. (Ο "μαυρος" μένει εκεί συνειδητά..)

Δημοσ.

Ναι αλλά τουλάχιστον στην Ολλανδία πέφτουν πρόστιμα και όχι λαδώματα, οπότε υπάρχει λύση στις παρανομίες των γύφτων. Όσο για το Άμστερνταμ σκέψου να μείνεις λίγο πιο έξω από κέντρο, δεν είναι και καμιά μεγάλη πόλη άλλωστε..

Δημοσ.

Θέλω καρέκλα για να παίζω άνετα ps4, Εάν υπάρχει σχέδιο να σηκώνονται ελαφρώς θα πόδια ακόμη καλύτερα.έχετε καμία ιδέα;

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν το είχες ξαναρωτήσει αυτό και όλοι σου λέγαμε να μαζέψεις τα καλώδιά σου πρώτα?

Σωστά που μου τα θύμισες τα καλώδια. Αλλά η ερώτηση τότε ήταν για τηλεόραση. Τώρα είναι για πίνακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...