Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρε ενα αναπαυτικο πουφ να παιζεις απο χαμηλα, κι οταν δεν το θελεις να το χωνεις κατω απ το κρεβατι

κι εννοειται οταν θελεις να παιζεις να μετακινεις την οθονη

Δημοσ.

'Εχω ενθουσιαστεί με την ανακάλυψη των ψηλών μπαταριών νιπτήρα οποτε νιώθω την ανάγκη να τις διαφημίσω. 

Πλένετε τα χέρια σας και ακουμπάνε στο νιπτήρα όσο τα τρίβετε?

Σκύβετε για να πλύνετε τα χέρια σας?

Σας φεύγει η μέση για να πλύνετε το παιδί?

Χτυπάτε πάνω στην μπαταρία?

Κολλάει οδοντόκρεμα/ζελέ στο νιπτήρα και δεν μπορείτε να το ξεπλύνετε παρά μόνο με το χέρι?

Οχι πια! Γιατι τώρα υπάρχουν οι ψηλές μπαταρίες που θα λύσουν όλα σας τα μπαταριο-προβλήματα.

Ο ρηχός τετραγωνισμένος νιπτήρας από την άλλη δεν είναι και τόσο βολικός αλλά εξοικονομεί χώρο στο ντουλάπι από κάτω.

• Like 2
Δημοσ.

'Εχω ενθουσιαστεί με την ανακάλυψη των ψηλών μπαταριών νιπτήρα οποτε νιώθω την ανάγκη να τις διαφημίσω. 

Πλένετε τα χέρια σας και ακουμπάνε στο νιπτήρα όσο τα τρίβετε?

Σκύβετε για να πλύνετε τα χέρια σας?

Σας φεύγει η μέση για να πλύνετε το παιδί?

Χτυπάτε πάνω στην μπαταρία?

Κολλάει οδοντόκρεμα/ζελέ στο νιπτήρα και δεν μπορείτε να το ξεπλύνετε παρά μόνο με το χέρι?

Οχι πια! Γιατι τώρα υπάρχουν οι ψηλές μπαταρίες που θα λύσουν όλα σας τα μπαταριο-προβλήματα.

Ο ρηχός τετραγωνισμένος νιπτήρας από την άλλη δεν είναι και τόσο βολικός αλλά εξοικονομεί χώρο στο ντουλάπι από κάτω.

Θα μπορουσα παρακαλω να εχω πληροφοριες και για το φιλτρο νερου που εχετε στο καταστημα σας ?  :-D

ps.Ποιες ειναι οι ψηλες αυτες μπαταριες ? Για βαλε καμμια φωτο...

Δημοσ.

ps.Ποιες ειναι οι ψηλες αυτες μπαταριες ? Για βαλε καμμια φωτο...

Eχει και με ντουζιέρα αν θέλεις να λουστείς στα πρόχειρα  :-D

pull-out-kitchen-faucet-solid-brass-thic

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χα, είναι όμως τα ικεα-μπέιζικς που υπάρχουν σε κάθε σπιτικό... Με γεια το χαλί -  κι εγώ ξαναέστρωσα προχθές το δικό μου  :wub: 

l3YxIpy.jpg

• Like 4
Δημοσ.

^ Το σταντακι για εφημεριδες/περιοδικά απο που ειναι αγορασμενο; Πολυ ωραιο.

Δημοσ.

Ακριβούτσικο το παραπάνω... Πάντως το δικό μου είναι handmade, αντιγραφή από ένα ίδιο σε πλαστικό που έχουν κάτι γνωστοί  B)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μένουμε στην ίδια χώρα (εντάξει σε μας δεν βρέχει τόσο) αλλά οι κάκτοι μου δεν είναι τόσο υγιείς όσο οι δικοί σου.Τους αφήνεις εκεί πάνω και όταν δουλεύουν τα καλοριφέρ;

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο σπίτι μετακόμισα πριν μια βδομάδα (και πλέον είμαι και σε μέρος που δε βρέχει -λέει- συχνά!) οπότε τα φυτά είναι σε άλλες θέσεις από ότι στο σπίτι που επιβίωναν μέχρι τώρα. Πάντως τους κάκτους τους είχα πάντα σε παράθυρο να τους βλέπει ο ήλιος και κοντά ή ακόμη και πάνω σε θέρμανση. Λίγο συχνότερο πότισμα θέλουν, αλλά τρία χρόνια τώρα μεγαλωσαν αντί να μαραζώσουν. :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...