Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2η και απο μένα. Πω βρήκα ενα μπάνιο στο ίντερνετ απίστευτο. Θα το ποσταρω σε λιγο.

Δημοσ.

Δώσε ινφο. Στην ουσία μόνο η βρύσες φαίνονται και δεν έχουν τεράστια διαφορά

Δημοσ.

Θα μπει σε τετοιο νιπτηρα

CAT_548_1.png

Οι μπαταρίες είναι Grohe, η πρώτη στα 40 ευρώ και η δεύτερη στα 57. Δεν θέλω να ανέβω στην τιμή ούτε να πάρω μάρκα μ'εκαψες.

Δημοσ.

Τη 2η λέω κι εγώ. Η πρώτη είναι πολύ μικρή και αν δεν ανοίξεις τέρμα το νερό μάλλον θα χτυπάς τα χέρια σου στο νιπτήρα όπως τα πλένεις...:)

Αλλά και οι δύο είναι πολύ καλύτερες από την τραγική βρετανική πατέντα που έβαλε η Iris! Ευτυχώς δεν έχουν και τα ντους έτσι! :D

Δημοσ.

CAT_548_1.png

Οι μπαταρίες είναι Grohe, η πρώτη στα 40 ευρώ και η δεύτερη στα 57. Δεν θέλω να ανέβω στην τιμή ούτε να πάρω μάρκα μ'εκαψες.

Αφού ο νιπτήρας και το έπιπλο έχουν αυστηρές γραμμές, πας για τη δεύτερη που δεν έχει πολλές καμπύλες.

Δημοσ.

Τη 2η λέω κι εγώ. Η πρώτη είναι πολύ μικρή και αν δεν ανοίξεις τέρμα το νερό μάλλον θα χτυπάς τα χέρια σου στο νιπτήρα όπως τα πλένεις... :)

Αλλά και οι δύο είναι πολύ καλύτερες από την τραγική βρετανική πατέντα που έβαλε η Iris! Ευτυχώς δεν έχουν και τα ντους έτσι! :D

Αυτό το τραγικό το βλέπεις και στον νεροχύτη κουζίνας... Mordor στα δεξιά, Ανταρκτική στα αριστερά. Ακόμα κι όταν κάνουν ολική ανακαίνιση στα σπίτια τους, βάζουν νέες τέτοιες βρύσες  :-(  Απορρίψαμε πολλά σπίτια μόνο και μόνο γι' αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το τραγικό το βλέπεις και στον νεροχύτη κουζίνας... Mordor στα δεξιά, Ανταρκτική στα αριστερά. Ακόμα κι όταν κάνουν ολική ανακαίνιση στα σπίτια τους, βάζουν νέες τέτοιες βρύσες  :-(  Απορρίψαμε πολλά σπίτια μόνο και μόνο γι' αυτό.

Άρα η λύση είναι να βομβαρδιστούν τα εργοστάσια και να πάει στο χυτήριο το απόθεμα που υπάρχει! :D

Πάντως δεν ξέρω αν είναι λόγος να απορρίψεις σπίτι...δεν είχαν βάλει εδώ πριν λίγο καιρό κάποιους μίκτες για αυτή τη χρήση;

• Like 1
Δημοσ.

CAT_548_1.png

Αφού ο νιπτήρας και το έπιπλο έχουν αυστηρές γραμμές, πας για τη δεύτερη που δεν έχει πολλές καμπύλες.

Ε ναι! Με τα νέα δεδομένα πας για 2η. Άλλη φορά ιδομενεας απ'την αρχή να έχουμε πλήρη εικόνα παρακαλώ :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...