Glikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 2η και απο μένα. Πω βρήκα ενα μπάνιο στο ίντερνετ απίστευτο. Θα το ποσταρω σε λιγο.
Glikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δώσε ινφο. Στην ουσία μόνο η βρύσες φαίνονται και δεν έχουν τεράστια διαφορά
idomeneas7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Θα μπει σε τετοιο νιπτηρα Οι μπαταρίες είναι Grohe, η πρώτη στα 40 ευρώ και η δεύτερη στα 57. Δεν θέλω να ανέβω στην τιμή ούτε να πάρω μάρκα μ'εκαψες.
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τη 2η λέω κι εγώ. Η πρώτη είναι πολύ μικρή και αν δεν ανοίξεις τέρμα το νερό μάλλον θα χτυπάς τα χέρια σου στο νιπτήρα όπως τα πλένεις... Αλλά και οι δύο είναι πολύ καλύτερες από την τραγική βρετανική πατέντα που έβαλε η Iris! Ευτυχώς δεν έχουν και τα ντους έτσι!
saxos55 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Θα μπει σε τετοιο νιπτηρα Οι μπαταρίες είναι Grohe, η πρώτη στα 40 ευρώ και η δεύτερη στα 57. Δεν θέλω να ανέβω στην τιμή ούτε να πάρω μάρκα μ'εκαψες. Αφού ο νιπτήρας και το έπιπλο έχουν αυστηρές γραμμές, πας για τη δεύτερη που δεν έχει πολλές καμπύλες.
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τη 2η λέω κι εγώ. Η πρώτη είναι πολύ μικρή και αν δεν ανοίξεις τέρμα το νερό μάλλον θα χτυπάς τα χέρια σου στο νιπτήρα όπως τα πλένεις... Αλλά και οι δύο είναι πολύ καλύτερες από την τραγική βρετανική πατέντα που έβαλε η Iris! Ευτυχώς δεν έχουν και τα ντους έτσι! Αυτό το τραγικό το βλέπεις και στον νεροχύτη κουζίνας... Mordor στα δεξιά, Ανταρκτική στα αριστερά. Ακόμα κι όταν κάνουν ολική ανακαίνιση στα σπίτια τους, βάζουν νέες τέτοιες βρύσες Απορρίψαμε πολλά σπίτια μόνο και μόνο γι' αυτό. 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αυτό το τραγικό το βλέπεις και στον νεροχύτη κουζίνας... Mordor στα δεξιά, Ανταρκτική στα αριστερά. Ακόμα κι όταν κάνουν ολική ανακαίνιση στα σπίτια τους, βάζουν νέες τέτοιες βρύσες Απορρίψαμε πολλά σπίτια μόνο και μόνο γι' αυτό. Άρα η λύση είναι να βομβαρδιστούν τα εργοστάσια και να πάει στο χυτήριο το απόθεμα που υπάρχει! Πάντως δεν ξέρω αν είναι λόγος να απορρίψεις σπίτι...δεν είχαν βάλει εδώ πριν λίγο καιρό κάποιους μίκτες για αυτή τη χρήση; 1
*nenya* Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Θα μπει σε τετοιο νιπτηρα Οι μπαταρίες είναι Grohe, η πρώτη στα 40 ευρώ και η δεύτερη στα 57. Δεν θέλω να ανέβω στην τιμή ούτε να πάρω μάρκα μ'εκαψες. Αφού ο νιπτήρας και το έπιπλο έχουν αυστηρές γραμμές, πας για τη δεύτερη που δεν έχει πολλές καμπύλες. Ε ναι! Με τα νέα δεδομένα πας για 2η. Άλλη φορά ιδομενεας απ'την αρχή να έχουμε πλήρη εικόνα παρακαλώ :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα