scullyist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Aυτα είναι τα swing, σηκώνεται προς τα έξω από την άλλη πλευρά και πάλι θα χτυπάει τοίχο
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Aυτα είναι τα swing, σηκώνεται προς τα έξω από την άλλη πλευρά και πάλι θα χτυπάει τοίχο Σωστά, αν και πιστεύω ότι μπορεί να τον βάλεις σε σημείο που δεν χτυπάει τον τοίχο και δεν μετακινείται και εύκολα όπως ο άλλος με το πόδι.
SoFiA11 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό λες Drop shot lid στα αγγλικά, από τις εικόνες θα οδηγηθείς και σε καμιά ελληνική σελίδα Πολύ καλός
idomeneas7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Είναι κάπως έτσι και όταν πατάς το πεντάλ τα δύο πάνω μέρη υποχωρούν μέσα στον κάδο.
scullyist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.brightpancar.com.my/brightcart/ek-9678-33l more υγ1. σχηματίζω την εντύπωση πως σε ελληνικές σελίδες ψάχνοντας με βάση την μάρκα ή/και κωδικό μοντέλου έχεις περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσεις κάτι υγ2. παίζουν και ebay (και αν στέλνουν, θα ξηλωθείς σε μεταφορικά λόγω όγκου) υγ3. Οι τιμές γενικά ψιλοτσούζουν (+προσπαθώ να συνέλθω με τις τιμές των wesco ) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2016 από scullyist 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ψάχω για κρεμαστό έπιπλο μπάνιου στα 90 εκατοστά και σχετικά οικονομικό (500-600 ευρώ με νιπτήρα και καθρέφτη με ράφια/ντουλάπια). Εχω δει σε καταλόγους από δύο εταιρείες (Colosseum και Design Κόττης) που μου φαίνονται ωραία αλλά φοβάμαι μην είναι μάπα από κοντά. Σε Leroy-Praktiker έχει τελείως τσίπικα οπότε τα αποκλείω. Ravenna είδα online και ήταν πανάσχημα. Είδα ωραία σε μεγάλους οίκους μόνο, τύπου Παπαπολίτη, Κυπριώτη κλπ όπου ξεφεύγουμε στα λεφτά. Ιδέες? Κατά προτίμηση δυτικά για να μην ξενιτεύομαι ή έστω κοντά στην Αττική οδο.
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Porcelana....; Δεν ξερω τι παιζει απο ποιοτητα και τιμες, απλά θυμηθηκα πως εχει Θεσσαλονικη ανατολικά.
nickarmy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 εχθές το βράδυ το τελείωσα δεν φαίνεται καλα στη φωτο αλλα είναι ένα ορθογώνιο ξύλινο κιβώτιο διαστάσεων 2 μέτρων χ 0.50χ0,50 που το βρήκα (παρόμοιου μεγέθους θα χρειαζόταν κατα 70αρι απο πρακτικερ..) . το επένδυσα με πλαστικό μετά στο κάτω μέρος έκανα τρύπα όπου έβαλα σωλήνα ώστε να οδηγούνται τα νερά στο σιφόνι που είναι στην άλλη μερια του μπαλκονιού (ενωσα το πλαστικό με τον σωλήνα ) . Μετά έκλεισα την τρύπα με ένα ύφασμα για να μην περνάει χώμα . Απο επάνω χαλίκι , μετα ξανα ενα ύφασμα που το ξανα τύλιξα και ξανα χαλίκι και τελος χώμα (280 κυβικά ). Επίσης εκεί που είναι οι τουλίπες έφτιαξα και ενα τραπεζάκι όπου δεν το έβαλα τώρα... Το κόστος με τα φυτά έφτασε κανα 60αρι (με υλικά να μου περισσεύουν ) . Σύντομα θα βάλλω τριανταφυλλιά και θα δω τι άλλο . Μέχρι το καλοκαίρι ελπίζω και ένα αυτόματο πότισμα Σύντομα θα ανεβάσω κι άλλα diy 7
nickarmy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 τουλίπες , ντάλια , μαργαρίτες (τώρα πως λέγονται συγκεκριμένα δεν ξέρω αλλα υπάρχουν παντού..) , και βουκαμβιλια 1
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ξανα-ματα-ρωτάω το ίδιο, έχει πάρει κανείς κάποια από τα πολλά ελληνικά έπιπλα μπάνιου με επωνυμία που ξενοφέρνει (faturini, colosseum, κλπ) που κυκλοφορούν να μου πει αν αξίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα