scullyist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έχοντας τα μπροστά μου, τα 5cm βάθος θεωρώ πως είναι το ιδανικό για τη συγκεκριμένη φάση. Και το 4άρι ίσως καθόταν οκ, το 3άρι νομίζω δε λέει (διότι η κορνίζα προεξέχει μπροστά-πίσω 0.5, οπότε το πραγματικό βάθος από πλάτη σε τζάμι, είναι -1cm). Το ικεα έχει κορνίζες με 3-4-5 cm βάθος, διαστάσεις ~40χ50, ~50χ70, ~70χ100... Τα 4 cd δεν θέλουν καν 40χ50, στο 40χ50 χωράvε 6 cd (με την απαραίτητη άπλα μεταξύ τους + γύρω-γύρω) Το ~40χ50 και τα μεγαλύτερα του ικεα, είναι στα 3 και 4 βάθος, 5άρι έχουν μόνο τα πολύ μικρά νομίζω. Οπότε δες στο σάιτ του ικεα για αρχή (μήπως ξεχνάω κάποιο συνδυασμό) και αν δεν, praktiker κλπ αντίστοιχα, κάπου θα παίζει και σε 5άρι η διάσταση που χρειάζεσαι. 1
idomeneas7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τι μπορώ να βάλω πίσω από τον κάδο απορριμάτων της κουζίνας για να μην μου κάνει χάλια τον τοίχο το καπάκι όταν ανοίγει? Θέλω να πάρω από αυτούς που πατάς και ανοίγει στα πλάγια το καπάκι, το οποίο είναι από δύο κομμάτια. Εχουν κάποιο όνομα? Μέχρι να βρω τέτοιον καμιά λύση?
*nenya* Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Παίρνεις π.χ. κάτι σαν αυτό, το κόβεις στα μέτρα που θες και το κολλάς στον τοίχο πίσω απ'τον κάδο http://www.agc.com.gr/product/6052/antiolisthitiko-tapeto-syrtarion-50x30cm-
mary Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ή κατι τετοιο που χει και σχεδια. Αν καταλαβα καλα τετοιον καδο ψαχνεις. (απορριμάτων εσωτερικοί)
idomeneas7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καθαρίζουν αυτά τα πράγματα ή μετά αντί να τρίβω τον τοίχο θα τρίβω με μανία αυτά να φύγει η μπίχλα? Κάδο ψάχνω από αυτούς τους μεγάλους που πατας το πεντάλ και ανοίγουν σαν λουλούδι. Εχει δηλαδη δύο κομμάτια το καπάκι σαν πέταλα, τα οποία υποχωρούν όταν πατήσεις. Στη βιοϊατρική έχω δει σίγουρα τέτοιους αλλά δεν ξέρουν πως λέγονται.
bluesattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Και γιατι να κανει χαλια τον τοιχο το καπακι ? Τα βαζεις τσαπατσουλικα μεσα τα σκουπιδια ?
idomeneas7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι διπλα στον τοιχο και ετσι όπως σηκώνεται το καπάκι τον κοπανάει. Το μετακινώ συνέχεια πιό μακριά, αλλά έτσι όπως πατάμε το πεντάλ, σπρώχνουμε και τον κάδο οπότε πάλι φτάνει κοντά στον τοίχο.
SoFiA11 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το πρόβλημά σου είναι ο κάδος, όχι ο τοίχος.Βρες άλλον κάδο. 1
*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Βάλε εκεί έναν εσωτερικό σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας. Ή βρες κάδο με πιο απαλό πεντάλ ώστε να μην τον μετακινείτε συνεχώς.
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τι μπορώ να βάλω πίσω από τον κάδο απορριμάτων της κουζίνας για να μην μου κάνει χάλια τον τοίχο το καπάκι όταν ανοίγει? Θέλω να πάρω από αυτούς που πατάς και ανοίγει στα πλάγια το καπάκι, το οποίο είναι από δύο κομμάτια. Εχουν κάποιο όνομα? Μέχρι να βρω τέτοιον καμιά λύση? Στα jumbo και στα praktiker έχει αυτοκόλλητα τοίχου σαν ταπετσαρίες που μάλλον θα σε βολέψουν. Είναι φτηνά, καθαρίζουν εύκολα και έχει διάφορα σχέδια - χρώματα.
idomeneas7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, το είπα ότι θέλω άλλο κάδο αλλά δεν ξέρω πως λέγεται για να τον ψάξω. Εχω αναλυτική περιγραφή πιό πάνω αν ξέρει κανείς. Αυτοι των ντουλαπιών δεν κάνουν γιατί τιγκάρουν σε λίγες ώρες, τέτοιον είχα και τον ξήλωσα. Tελικά πήγα στο Τζάμπο και πήρα μια βλακεία με ένα ευρώ, που τη στερέωσα με μπλου τακ, το οποίο δεν το λένε πιά έτσι αλλά παταφίξ. Ακούς εκεί "παταφίξ". Το μπλου τακ όχι μόνο έχει καλύτερο όνομα αλλά ήταν και μπλε και εύπλαστο. Τέλος πάντων, στη χρήση θα φανεί αν κάνει. Περιμένω κάποιον με εξειδίκευση στους κάδους να μου πει πως να αναζητησω τον σούπερ κάδο που ψάχνω.
scullyist Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό λες Drop shot lid στα αγγλικά, από τις εικόνες θα οδηγηθείς και σε καμιά ελληνική σελίδα
idomeneas7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μπα, όχι, είναι inox και στογγυλεμένο αυτό που λέω. Θα το ζωγράφιζα για καλύτερη κατανόηση αλλά είναι κάπως σαν πουλί οπότε μάλλον δεν είναι καλή ιδέα.
scullyist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τουλάχιστον είναι αυτό το είδος καπάκι που λες; Σπαστό, διπλό 'πεταλούδα' και προς τα μέσα είναι κι αυτό. Άλλο καπέλο το γενικό design και το υλικό του κάδου. Ζωγράφισέ το, χίλιες δυο τσοντομλκς ποστάρουν, με το τι θα μοιάζει το σχέδιο ενός κάδου κολλήσαμε τώρα...
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να πάρεις κανέναν τέτοιο χωρίς πεντάλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα