Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας τα μπροστά μου, τα 5cm βάθος θεωρώ πως είναι το ιδανικό για τη συγκεκριμένη φάση. Και το 4άρι ίσως καθόταν οκ, το 3άρι νομίζω δε λέει (διότι η κορνίζα προεξέχει μπροστά-πίσω 0.5, οπότε το πραγματικό βάθος από πλάτη σε τζάμι, είναι -1cm).

Το ικεα έχει κορνίζες με 3-4-5 cm βάθος, διαστάσεις ~40χ50, ~50χ70, ~70χ100...

Τα 4 cd δεν θέλουν καν 40χ50, στο 40χ50 χωράvε 6 cd (με την απαραίτητη άπλα μεταξύ τους + γύρω-γύρω)

Το ~40χ50 και τα μεγαλύτερα του ικεα, είναι στα 3 και 4 βάθος, 5άρι έχουν μόνο τα πολύ μικρά νομίζω.

Οπότε δες στο σάιτ του ικεα για αρχή (μήπως ξεχνάω κάποιο συνδυασμό) και αν δεν, praktiker κλπ αντίστοιχα, κάπου θα παίζει και σε 5άρι η διάσταση που χρειάζεσαι.

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι μπορώ να βάλω πίσω από τον κάδο απορριμάτων της κουζίνας για να μην μου κάνει χάλια τον τοίχο το καπάκι όταν ανοίγει? Θέλω να πάρω από αυτούς που πατάς και ανοίγει στα πλάγια το καπάκι, το οποίο είναι από δύο κομμάτια. Εχουν κάποιο όνομα? Μέχρι να βρω τέτοιον καμιά λύση?

Δημοσ.

Καθαρίζουν αυτά τα πράγματα ή μετά αντί να τρίβω τον τοίχο θα τρίβω με μανία αυτά να φύγει η μπίχλα?

Κάδο ψάχνω από αυτούς τους μεγάλους που πατας το πεντάλ και ανοίγουν σαν λουλούδι. Εχει δηλαδη δύο κομμάτια το καπάκι σαν πέταλα, τα οποία υποχωρούν όταν πατήσεις. Στη βιοϊατρική έχω δει σίγουρα τέτοιους αλλά δεν ξέρουν πως λέγονται.

Δημοσ.

Ειναι διπλα στον τοιχο και ετσι όπως σηκώνεται το καπάκι τον κοπανάει. Το μετακινώ συνέχεια πιό μακριά, αλλά έτσι όπως πατάμε το πεντάλ, σπρώχνουμε και τον κάδο οπότε πάλι φτάνει κοντά στον τοίχο.

Δημοσ.

Βάλε εκεί έναν εσωτερικό σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας.

Ή βρες κάδο με πιο απαλό πεντάλ ώστε να μην τον μετακινείτε συνεχώς.

Δημοσ.

Τι μπορώ να βάλω πίσω από τον κάδο απορριμάτων της κουζίνας για να μην μου κάνει χάλια τον τοίχο το καπάκι όταν ανοίγει? Θέλω να πάρω από αυτούς που πατάς και ανοίγει στα πλάγια το καπάκι, το οποίο είναι από δύο κομμάτια. Εχουν κάποιο όνομα? Μέχρι να βρω τέτοιον καμιά λύση?

Στα jumbo και στα praktiker έχει αυτοκόλλητα τοίχου σαν ταπετσαρίες που μάλλον θα σε βολέψουν. Είναι φτηνά, καθαρίζουν εύκολα και έχει διάφορα σχέδια - χρώματα.

Δημοσ.

Ναι, το είπα ότι θέλω άλλο κάδο αλλά δεν ξέρω πως λέγεται για να τον ψάξω. Εχω αναλυτική περιγραφή πιό πάνω αν ξέρει κανείς. Αυτοι των ντουλαπιών δεν κάνουν γιατί τιγκάρουν σε λίγες ώρες, τέτοιον είχα και τον ξήλωσα.

Tελικά πήγα στο Τζάμπο και πήρα μια βλακεία με ένα ευρώ, που τη στερέωσα με μπλου τακ, το οποίο δεν το λένε πιά έτσι αλλά παταφίξ. Ακούς εκεί "παταφίξ". Το μπλου τακ όχι μόνο έχει καλύτερο όνομα αλλά ήταν και μπλε και εύπλαστο.

Τέλος πάντων, στη χρήση θα φανεί αν κάνει. Περιμένω κάποιον με εξειδίκευση στους κάδους να μου πει πως να αναζητησω τον σούπερ κάδο που ψάχνω.

Δημοσ.

Μπα, όχι, είναι inox και στογγυλεμένο αυτό που λέω. Θα το ζωγράφιζα για καλύτερη κατανόηση αλλά είναι κάπως σαν πουλί οπότε μάλλον δεν είναι καλή ιδέα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον είναι αυτό το είδος καπάκι που λες; Σπαστό, διπλό 'πεταλούδα' και προς τα μέσα είναι κι αυτό. Άλλο καπέλο το γενικό design και το υλικό του κάδου.

Ζωγράφισέ το, χίλιες δυο τσοντομλκς ποστάρουν, με το τι θα μοιάζει το σχέδιο ενός κάδου κολλήσαμε τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...