*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Η τελευταία σου εικόνα μ'αρέσει! Ωραίες βάσεις. Δοκίμασε να βάλεις 3 τέτοια στη σειρά και δες πώς δείχνει.
SoFiA11 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αυτο με τα τετραγωνα κοντα βαζα μου αρεσε.Προσανατολιζομαι σε κατι τετοιο αλλά οχι με τοσο λουλουδι μεσα Μπορείς αντί για ποτ πουρι να φτιάξεις κάτι τέτοιο 1
totem_lost Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Στο study room έχουμε αυτόν τον άχαρo καναπέ ΙΚΕΑ. Ιδέες για το πως μπορεί να γίνει ομορφότερος ο χώρος εκτός από το να αλλάξουμε καναπέ;
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ένα φωτιστικό δαπέδου στη γωνίτσα δίπλα στον καναπέ, π.χ. + μια σύνθεση με κεριά στη μέση του τραπεζιού + κι άλλα μεγάλα μαξιλάρια πάνω στον καναπέ [π.χ. μπεζ ή κόκκινα] + ίσως και ένα χαλί σε συνδυασμό μαύρο-μπεζ 2
totem_lost Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 nenya thanx για τα tips Ένα ps3 θες και είσαι τζέτ. Ο καναπές βλέπει εδώ: 2
saxos55 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Άλλαξε και τα μαξιλάρια με αυτά πχ (ή βάλτα μαζί αν δε σου φαίνονται πολλά) για να σπάσεις τη μονοχρωμία. Και ναι, αν σου περισσεύουν χρήματα άλλαξε χαλί σε κάτι πιο "ζωντανό" και όχι στο χρώμα του πατώματος (αλλά να ταιριάζει με τον καναπέ).
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 totem_lost όλα ΙΚΕΑ είναι ε; Εγώ θα έλεγα, εκτός από αυτά που είπαν τα παιδιά, να γεμίσεις και λίγο τους τοίχους. Κάποιο ρολόι, πίνακα, ράφια.
scullyist Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αφού ο καναπές είναι μαύρος, δεν σε δεσμεύει σε τίποτα όσο αφορά το χρώμα του χαλιού. Αν υπάρχει όρεξη, βάψιμο ουδέτερο -όχι πολύ σκούρο- χρώμα τον τοίχο, και Ή πολύχρωμο -ζεστό- χαλί και καθόλου έξτρα μαξιλάρι στον καναπέ (ή το πολύ +1 χρωματιστό, ή +1 γκρι) Ή μονόχρωμο χαλί σε ψιλο-ψυχρές αποχρώσεις κι οπότε + έντονα χρωματιστά μαξιλάρια στον καναπέ για χρώμα. Συν ένα λιτό φωτιστικό δαπέδου Κάποιο είδος -μικρό- ραφάκι/α στον τοίχο. Να μην πνιγεί αφού είναι μικρός χώρος αλλά και να μην χτυπάει άδειο. Βιβλία έχεις στην ραφιέρα της τηλεόρασης, οπότε στα ραφάκια -και στο λευκό τραπεζάκι- θα πήγαινα για κάποιο μικρό διακοσμητικό επάνω... περί ορέξεως, εκατοντάδες επιλογές...) Το "θέμα" μου είναι το μεγάλο τραπεζάκι. Αν υπάρχει όρεξη, βάψιμο σε κάτι γκριζο/καφέ/μαύρο... σκούρο όπως και να 'χει. Αν δεν, τουλάχιτον επάνω κάλυψη με κάποιου είδους μεγάλο (ψαθινοξύλινο; ) σουπλά, σκούρο καφέ...μαύρο στην περίπτωση πολύχρωμου χαλιού. Χρωματιστό στην περίπτωση ψυχρού μονόχρωμου χαλιού. Και πέταμα επάνω μια πιατέλα με κάποιο συνδυασμό διακοσμητικού μέσα... κανένα ωραίο μεγάλο κερί, μπάλες, ποτ-πουρί κλπ, και πάλι άπειρες επιλογές. στο περίπου και στο πρόχειρο, κάτι, κάπως...: 2
totem_lost Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ουάου οι σκούροι τοίχοι το κάνουν αγνώριστο. Γενικά τα χρώμματα είναι αταίριαστα γιατί απλά βάλαμε οτι μας περίσσευε από τα φοιτητικά μας σπίτια. Γενικά δεν θέλουμε να δώσουμε πολλά λεφτά γιατί τον χρησιμοποιούμε ελάχιστα τον χώρο (μόνο για να παίζουμε videogames), αλλά θα κάνω ορισμένες από τις αλλαγές που προτείνατε και θα ενημερώσω! Thanx για τις απαντήσεις!
mary Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έπεσα πανω σε αυτο (αν δε μπορειτε να το δειτε, πειτε μου να βαλω τη φωτο σκετη) και μου φανηκε καλη ιδεα. Εχω μερικα αλμπουμ που δε προκεται να βγαλω το cd απο μεσα να το ακουσω, γιατι τα εχω περασει στο pc. Οπότε, πανω σε τι μπορω να τα βαλω (κολλησω; με καποιο τροπο) αλλά να εχουν απο πανω και γυαλι ώστε να μη μπορουν να βγουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Στο study room έχουμε αυτόν τον άχαρo καναπέ ΙΚΕΑ. Ιδέες για το πως μπορεί να γίνει ομορφότερος ο χώρος εκτός από το να αλλάξουμε καναπέ; Ριχτάρι στο καναπέ χρωματιστό/χνουδωτό ή Αλλαγή χαλιού επειγόντως (βάλε λίγο χρώμα)
bluesattack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 @ mary Τροπο κολλησης ψαχνεις ? Ταινια διπλης οψης, ο πιο φθηνοε ευκολο-καθαριζομενος και γρηγορος Κορνιζα με βαθος η βιτρινοντουλαπακι
mary Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικά ψάχνω μέσα σε τι να τα βάλω. Υπάρχει κορνίζα με βάθος στο εμπόριο και σε μεγάλη διάσταση; Δλδ να χωράει 4 CD και όχι κοντά μεταξύ τους Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από mary
bluesattack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Οτι υπαρχουν υπαρχουν.Για ριξε μια ματια σε jumbo/praktiker κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα