Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To σπίτι του Papakaliati γ@μ@ει μανούλες

Είναι λίγο ψυχρό για τα γούστα μου, αλλά φαίνεται ότι είναι "δουλεμένο" και με γούστο.

Μόνη ένσταση:

Σε τέτοια απόσταση από τον καναπέ, θέλεις 50+ οθόνη για να πεις ότι κάτι κάνεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To σπίτι του Papakaliati γ@μ@ει μανούλες

Είναι λίγο ψυχρό για τα γούστα μου, αλλά φαίνεται ότι είναι "δουλεμένο" και με γούστο.

Μόνη ένσταση:

Σε τέτοια απόσταση από τον καναπέ, θέλεις 50+ οθόνη για να πεις ότι κάτι κάνεις

Βαλαμε στον καναπε και στην καρεκλα την ασπρη πολυχρωμα μαξιλαρια, για πιο χρωμα. Την τηλεοραση την ειχαμε απο το προηγουμενο σπιτι, ανετα θα επαιρνα μια 55αρα αλλα λεω η επομενη να ειναι Oled 4k, και τα 4κ νομιζω που θελει η LG προς το παρων ειναι πολλα. Οταν πεσει σε κατω απο 2.5κ θα το σκεφτω. 

PS: ετσι ειναι στην τελικη του μορφη με λιγες προσπαθειες να γινει λιγο πιο ζεστο.

IMG 1760

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 2
Δημοσ.

Είπα να προσθέσω φωτάκια σε μια γωνιά. Σε συνδυασμό με τα διάφορα κεράκια πιστεύω θα κάνουν ωραία ατμόσφαιρα.

post-119922-0-32333400-1452524880_thumb.png

[ATTACH]1374488[/ATTACH]

• Like 3
Δημοσ.

Βαλαμε στον καναπε και στην καρεκλα την ασπρη πολυχρωμα μαξιλαρια, για πιο χρωμα. Την τηλεοραση την ειχαμε απο το προηγουμενο σπιτι, ανετα θα επαιρνα μια 55αρα αλλα λεω η επομενη να ειναι Oled 4k, και τα 4κ νομιζω που θελει η LG προς το παρων ειναι πολλα. Οταν πεσει σε κατω απο 2.5κ θα το σκεφτω. 

PS: ετσι ειναι στην τελικη του μορφη με λιγες προσπαθειες να γινει λιγο πιο ζεστο.

Τα προσκέφαλα και τα μπράτσα του καναπέ είναι με ρυθμιζόμενη κλίση; Και εγώ το έψινα για τέτοιο καναπέ, αλλά πήραμε κάτι πιο συμβατικό. Βολεύει τελικά ή είναι μαλακία;

Δημοσ.

Τα προσκέφαλα και τα μπράτσα του καναπέ είναι με ρυθμιζόμενη κλίση; Και εγώ το έψινα για τέτοιο καναπέ, αλλά πήραμε κάτι πιο συμβατικό. Βολεύει τελικά ή είναι μαλακία;

Τα μπρατσα ειναι ρυθμιζομενης κλισης, τα προσκεφαλα οχι. Ετσι εβγαινε ο καναπες, αμα ητανε εξτρα δεν ξερω αμα θα το πληρωνα, αλλα τον κανει πιο καπως πιο ομορφο. 

Εχω κατσει σε καναπεδες με ηλεκτρικη ανακληση και ποδια να ανεβαινουν, η αληθεια ειναι οτι τα σπανε, αλλα συνηθως θα θελουν τουλαχιστον 500 ευρω εξτρα, και ισως και λιγα να λεω, ο καθενας αποφασιζει σε αυτα τα θεματα. 

Δημοσ.

Έχουμε ένα παρόμοιο έπιπλο τηλεόρασης.

__346_1.jpg

Στο κενό που υπάρχει έχω ανοίξει τρύπες στη πισω πλευρά και έχω "κρύψει" τα καλώδια τηλεόρασης, modem, router, τηλεφώνου και του cube server pc.

Το θέμα είναι από μπροστά τι να βάλω για να μην φαίνονται; Είναι μικρός ο χώρος σε ύψος και βάθος αλλά μακροστενος. Τι διακοσμητικό θα ταίριαζε;

Δημοσ.

. Τι διακοσμητικό θα ταίριαζε;

Κεντρικο ηχειο  :P

Εχω μιαι δεα στα πεταχτα αλλα μπορει στην εφαρμογη να ειναι κιτσαρια ,σε κεινη την θεση.Γυαλα μακροστενη ορθογωνια η δυο τρεις κυβους (απο το jumbo ) με ποτ πουρι μεσα .

Η καντο σιντοθηκη

• Like 1
Δημοσ.

Κεντρικο ηχειο  :P

Εχω μιαι δεα στα πεταχτα αλλα μπορει στην εφαρμογη να ειναι κιτσαρια ,σε κεινη την θεση.Γυαλα μακροστενη ορθογωνια η δυο τρεις κυβους (απο το jumbo ) με ποτ πουρι μεσα .

Η καντο σιντοθηκη

Γυαλα δεν. Και σιντοθηκη ειναι παλαιακό στυλ πια. Τι κύβους εννοεις;

Δημοσ.

Τι κύβους εννοεις;

Τετραγωνα μικρα γυαλινα δοχεια

Ενταξει μπορει να πεταξεις και καμμια διακοσμητικη γυαλινη η ξυλινη θηκη για ρεσω,αλλα..

Δημοσ.

Τετραγωνα μικρα γυαλινα δοχεια

Ενταξει μπορει να πεταξεις και καμμια διακοσμητικη γυαλινη η ξυλινη θηκη για ρεσω,αλλα..

Χμ...Καλο φαινεται. :-) Τετραγωνα βαζα και να τα γεμισω με ποτ πουρι...

Εχω βαλει θηκες για ρεσω αλλά "χανονται" και δεν μαρεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Κεριά σε κανονικό μέγεθος βάλε, όχι ρεσό.

Προσωπικά ίσως στόλιζα εκεί μινιατούρες από άνιμε ^_^ άλλά μάλλον δεεεεν είναι το στυλ που θά'θελες αυτό.

Δημοσ.

Αν ειχα μινιατουρες και γω εκει θα τις εβαζα! :-D Βασικα εχω κατι ωραιοτατες μινιατουρες φεραρι αλλά τις αφησα στο πατρικο.

Δεν ξερω αλλά κερι ετσι σκετο δε μου καθεται καλα οπτικα. Αυτο με τα τετραγωνα κοντα βαζα μου αρεσε.Προσανατολιζομαι σε κατι τετοιο αλλά οχι με τοσο λουλουδι μεσα:

70231-%CE%A4%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%

και για 2ο, με άμμο και το ρεσω κερι μέσα:

72-49-candles1.jpg

ή με άμμο και μισο-θαμμενη μεσα μια-δυο βασεις ρεσω που πηρα προσφατα περιπου οπως εδω:

27-600.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...