bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μπορεις να βαλεις σκετο δεντρο , σαν αυτο http://www.metallondeco.gr/product.php?id_product=465 και να προσθεσεις δικα σου ρεσω .Πεφτει η τιμη Εχω δει και κομπλε αλλα πιο μικρα και σιγουρα πιο φθηνα 1
scullyist Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ως "παρόμοιο" εννοείς πάλι δεντράκι κι ας είναι διαφορετικό, ή π.χ... 1
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολυ παιδια! Η ενναλακτική της scyllist μ'αρεσε πιο πολυ!
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 πολύ μαύρο , αυτό που έβαλες στην αρχή ήταν το ποιο ωραίο αλλα εντάξει η τιμή ειναι υπερβολικη
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πολύ όμορφο ! μου δινεις αν θες πληροφορίες για το φωτιστικό δαπέδου ?
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 To μόνο "πρόβλημα" που βλέπω είναι το πολύ μικρό τραπεζάκι σαλονιού. Maus αυτό δίπλα στην τηλεόραση λες ή το άλλο το μεταλλικό; Φωτιστικό δεν είναι κι αυτό; 1
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 το μεταλλικό ματζαφλάρι λεω , έχω δει στα ικεα πολλα παρόμοια , αυτο φαίνεται πιο καλό .. -- το τραπεζάκι κανει και για να ακουμπάς τα ποδια
bluesattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Φωτιστικό δεν είναι κι αυτό; λολ Εγω το περασα για σχεδιο στο στορι Το χαλι μετρησε δυνατα παντως , η λιτοτητα μετατραπηκε σε κοζια 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 το μεταλλικό ματζαφλάρι λεω , έχω δει στα ικεα πολλα παρόμοια , αυτο φαίνεται πιο καλό .. -- το τραπεζάκι κανει και για να ακουμπάς τα ποδια Το τραπεζάκι; Και το τραπεζάκι για να ακουμπάς, ποτήρι, πιάτο, τηλεκοντρόλ που είναι; Και το χαμηλό φωτιστικό είναι πολύ ωραίο πάντως!
Papakaliati Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το τραπεζάκι; Και το τραπεζάκι για να ακουμπάς, ποτήρι, πιάτο, τηλεκοντρόλ που είναι; Και το χαμηλό φωτιστικό είναι πολύ ωραίο πάντως! Το τραπεζακι το πηραμε μικρο, γιατι εχουμε και το χοκερ που το χρησιμοποιουμε σαν τραπεζακι, και επιπλεον οταν θα δουμε ταινια θα βαλουμε το χοκερ μπροστα στον καναπε οποτε πρακτικτα ποτε δεν ακουμπαμε ποδια στο ξυλινο. (Τωρα που το σκεφτομαι το τραπεζακι το ειχα παρει πρωτο απολα, πριν καν μετακομισουμε επειδη μου αρεσε πολυ). Το χαμηλο φωτιστικο ειναι πολυ ωραιο στην θεωρια, αλλα αρκετα λιγοτερο πρακτικο στην πραξη. Πλεον το μεταφεραμε πισω απο τον καναπε στην γωνια, οποτε δεν πεφτουμε πανω του και εχει καλο φωτισμο για ταινιες οταν τα φωτα ειναι κλειστα. Επιπλεον τα arc φωτιστικα εχουνε μεγαλα θεματα με την στατικοτητα, επειδη το κεντρο βαρους τους ειναι στον θεο, ειχαμε δει απο κοντα καποια φτηνα που σαν βαρκα σε τρικυμια κανανε. Το χαλι ειναι το μεγαλο ( 3.5 χ 2.5) στοκχολμ των ικεα. Ειχαμε παρει στην αρχη ενα 2.4 χ 1.7 αλλα φαινοτανε πολυ μικρο για τον χωρο. Ητανε το πρωτο σπιτι που αποφασισαμε να το κανουμε οχι και τοσο "φοιτητικο¨, και βασικα δεν μας κοστισε και ιδιαιτερα. Απλα παραπανω ψαξιμο ειχε απο το παω μια φορα στα Ικεα και τα παιρνω ολα. Το μεγαλυτερο cheat παντως ειναι ενα μεγαλο χαλι. Πραγματικα αλλαζει ολο το δωματιο. Το υπνοδωματιο : 3
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ^Ωραία η πολυθρόνα με το φωτιστικό στο υπνοδωμάτιο! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σε μια βδομάδα αν την είχα εγώ δεν θα φαινόταν από τα ρούχα που θα άφηνα πάνω Αλλά μάλλον μένεις με γυναίκα, οπότε δεν παίζει Το σαλόνι γ@μησε αλλά εγώ θα έβαζα χαλί με χρώμα για να ζεστάνει κι αλλο ο χώρος Δηλ. αυτό έχω κάνει εδώ που είμαι (αλλά είναι μέρες που παιζει το χαλί να μη φαίνεται από τα πράγματα που έχω αφήσει επάνω)
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σε μια βδομάδα αν την είχα εγώ δεν θα φαινόταν από τα ρούχα που θα άφηνα πάνω Αλλά μάλλον μένεις με γυναίκα, οπότε δεν παίζει Το σαλόνι γ@μησε αλλά εγώ θα έβαζα χαλί με χρώμα για να ζεστάνει κι αλλο ο χώρος Δηλ. αυτό έχω κάνει εδώ που είμαι (αλλά είναι μέρες που παιζει το χαλί να μη φαίνεται από τα πράγματα που έχω αφήσει επάνω) Κι εγώ για τα ρούχα είπα ότι είναι ωραία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα