Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι! Η αδερφή μου. Υπάρχουν χρώματα που μπορείς βα γράψεις πάνω τους με κιμωλία.

Ξερεις τι.Θελω να βαψω κατι diy ηχεια που μου ειχαν φτιαξει (κουτες απο μελαμινη) .Με λιγο γκουγκλαρισμα βλεπω οτι η μπογια αυτη ειναι για διαφορες λειες επιφανειες .Να βαφει αραγε στην μελαμινη η να θελει τριψιμο ? Η αδελφη σου τι εβαψε ? Μασιφ ξυλο ? Ποσα χερια το περασε ? Στρωνει καλα αυτη η μπογια ? :-)

Δημοσ.

Έβαψε μελαμίνη, τοίχο και έναν πίνακα για μαρκαδόρο από τα ικέα. Μία χαρά ειναι. Δεν ξέρω πόσα χέρια το έκανε, αλλά δε νομίζω πάνω απο ένα, άντε στο τσακίρ δύο.

Και σίγουρα δεν έτριψε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ευκαιρησεις και την ρωτησεις, αν θυμαται , ποσταρε καποια στιγμη την μαρκα η κανα link, να παρουμε δοκιμασμενο προιον.Και ισως και φθηνοτερο απο κατι πανακριβες μπογιες που εχω βρει.

Δημοσ.

Kαλη φαση ε ?

http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v4/972164675_2/Free-shipping-double-sided-frame-of-classical-european-style-Chinese-catalpa-wood-real-wood-phase-rotating.jpg

Στην μια πλευρα μπορεις να βαλεις την φωτο της γυναικας και στην αλλη του αισθηματος.Η εστω δυο αφισες στην μαμα εκδοση 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προς τις νοικοκυρες του φορουμ και οχι μονο :

Πως την προτιματε την..κρεβατοκαμαρα ? Λιτη,ρομαντικη...η γεματη ενισχυτες , ηχεια, pc , αποκωδικοποιητες και κρυμμενα καλωδια ? Δεν πιστευω να εισαστε..περιεργες και να αγανακτειτε με το δευτερο design ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

δεν ήξερα αν πρέπει να έχουμε ξεχωριστώ diy αλλα μάλλον και εδω καλύπτομαι 

σήμερα τελείωσα το Empire's side και θα έρθει και το rebelion .. (επισης μετα τις νέες ταινίες θα μπουν κι άλλες λεπτομέρειες )

12244702_1073539779364765_82824224514285

(κουτια διπλα απο κάδο ανακύκλωσης απο φαρμακείο , σπρέι , λιγη κόλα και ένα κοπίδι )

• Like 2
Δημοσ.

Ε θα εχει αισθητηρες φανταζομαι.Η υλοποιηση θα ειναι πιο..η παρουσιαση το video εχει καποια κενα (δεν μπορει να κατεβαινει η οροφη και εσυ να εχεις πεταχτει απο το κρεββατι και να την φας στην κεφαλα  πχ :-D ).Η σκεψη μετραει,που καλυπτει μια αναγκη προφανως

Δημοσ.

έτοιμο και το άλλο (περίμενε να το ανεβάσω με τον στολισμό του ( μετα τα χριστούγεννα θα γίνουν και οι τελευταίες προσθήκες ..)

12362706_1081776075207802_90004381296242

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...