bluesattack Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Eχει βαψει κανεις με μπογια μαυροπινακα ?
PastaFauna Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ναι! Η αδερφή μου. Υπάρχουν χρώματα που μπορείς βα γράψεις πάνω τους με κιμωλία. 1
bluesattack Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ναι! Η αδερφή μου. Υπάρχουν χρώματα που μπορείς βα γράψεις πάνω τους με κιμωλία. Ξερεις τι.Θελω να βαψω κατι diy ηχεια που μου ειχαν φτιαξει (κουτες απο μελαμινη) .Με λιγο γκουγκλαρισμα βλεπω οτι η μπογια αυτη ειναι για διαφορες λειες επιφανειες .Να βαφει αραγε στην μελαμινη η να θελει τριψιμο ? Η αδελφη σου τι εβαψε ? Μασιφ ξυλο ? Ποσα χερια το περασε ? Στρωνει καλα αυτη η μπογια ?
PastaFauna Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έβαψε μελαμίνη, τοίχο και έναν πίνακα για μαρκαδόρο από τα ικέα. Μία χαρά ειναι. Δεν ξέρω πόσα χέρια το έκανε, αλλά δε νομίζω πάνω απο ένα, άντε στο τσακίρ δύο. Και σίγουρα δεν έτριψε. 1
bluesattack Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν ευκαιρησεις και την ρωτησεις, αν θυμαται , ποσταρε καποια στιγμη την μαρκα η κανα link, να παρουμε δοκιμασμενο προιον.Και ισως και φθηνοτερο απο κατι πανακριβες μπογιες που εχω βρει.
PastaFauna Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ειναι στις ΗΠΑ, ότι πουλάει το Home Depot ή το Amazon πήρε.
SoFiA11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Η μπογια που πουλαει το πλαισιο δεν ειναι καλη;
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Kαλη φαση ε ? http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v4/972164675_2/Free-shipping-double-sided-frame-of-classical-european-style-Chinese-catalpa-wood-real-wood-phase-rotating.jpg Στην μια πλευρα μπορεις να βαλεις την φωτο της γυναικας και στην αλλη του αισθηματος.Η εστω δυο αφισες στην μαμα εκδοση
bluesattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Προς τις νοικοκυρες του φορουμ και οχι μονο : Πως την προτιματε την..κρεβατοκαμαρα ? Λιτη,ρομαντικη...η γεματη ενισχυτες , ηχεια, pc , αποκωδικοποιητες και κρυμμενα καλωδια ? Δεν πιστευω να εισαστε..περιεργες και να αγανακτειτε με το δευτερο design ? 1
nickarmy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 δεν ήξερα αν πρέπει να έχουμε ξεχωριστώ diy αλλα μάλλον και εδω καλύπτομαι σήμερα τελείωσα το Empire's side και θα έρθει και το rebelion .. (επισης μετα τις νέες ταινίες θα μπουν κι άλλες λεπτομέρειες ) (κουτια διπλα απο κάδο ανακύκλωσης απο φαρμακείο , σπρέι , λιγη κόλα και ένα κοπίδι ) 2
nickarmy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 φοβερο , αλλα να ενεργοποιείται όταν όντως πάει να γίνει κάτι τέτοιο γιατί αλλιως θα πεθάνεις απο την τρομάρα
bluesattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ε θα εχει αισθητηρες φανταζομαι.Η υλοποιηση θα ειναι πιο..η παρουσιαση το video εχει καποια κενα (δεν μπορει να κατεβαινει η οροφη και εσυ να εχεις πεταχτει απο το κρεββατι και να την φας στην κεφαλα πχ ).Η σκεψη μετραει,που καλυπτει μια αναγκη προφανως
nickarmy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 έτοιμο και το άλλο (περίμενε να το ανεβάσω με τον στολισμό του ( μετα τα χριστούγεννα θα γίνουν και οι τελευταίες προσθήκες ..) 2
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ψαχνω κατι τετοιο ή το ίδιο, σε ελληνικο καταστημα ή απο ebay αλλά σε πιο λογικη τιμη .... http://www.aliexpress.com/item/Tree-Wall-Hanging-Candlestick-Candleholder-Candle-Tea-Light-Holder/32522811091.html? Το εχετε δει καπου; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα