*nenya* Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα, είναι ιδιαίτερη περίπτωση το δικό μου...μου το νοικιάζει η εταιρεία στην οποία δουλεύω. Και μας ανακοίνωσαν ότι θέλουν τα διαμερίσματα για τους ξένους εργαζόμενους που σκοπεύουν να προσλάβουν σε κάποιους μήνες. Και ότι όσοι είμαστε Έλληνες που νοικιάζαμε, θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε νέο σπίτι...
Papakaliati Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κι εμείς σας αγαπάμε με ολες σας τις παραξενιές. :·) Όπως νιώθετε καλύτερα, αλλα μπεζ χαλί μην πάρεις. Είχα μπεζ καναπέ, η ακριβότερη μαλακία που έχω κάνει ποτέ και δεν πλένοταν ο άτιμος. Τώρα έχω ενα λευκό, μπουρδέλο κι αυτός, αλλά βγαίνουν ολα τα υφάσματα και μπαίνουν με χλωρίνη στο πλυντήριο. Υγ1 ξένες παντόφλες δε θα έβαζα για κανέναν λόγο. Υγ2 πόσο συχνά έχετε επισκέπτες, που ειναι τόσο σημαντικό πρόβλημα να βάλετε σκούπα; Συνήθως σκουπίζω πιο συχνά από ότι υποδέχομαι φίλους. Μια χαρα μπορεις να παρεις μπεζ καναπε, αλλα πρεπει οποσδηποτε να ειναι δερμαντινος. 1
φραμπάλα Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το κλασικό ελληνικό σπίτι δεν είναι του γούστου μου.Ούτε οι δερμάτινοι καναπέδες, ούτε τα μοντέρνα έπιπλα. Θέλω ξύλινα πατώματα,cozy ζεστές γωνιές και μ'αρέσει πολύ το floral. Για να θυμίζει άλλες εποχές. <3 ε>
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Tρελη girly κατασταση αυτο το floral Tαιριαζει σε καποιο γραφικο σπιτακι της αγγλικης εξοχης η σε καποιο παριζιανικο studio
φραμπάλα Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει φλοράλ ταπετσαρίες είναι λίγο υπερβολικό, αλλά στις κουρτίνες και τους καναπέδες είναι τόσο γλυκούλι. Επίσης τα λευκά είναι ωραία αλλά δυστυχώς λερώνουν.
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Επίσης τα λευκά είναι ωραία αλλά δυστυχώς λερώνουν. Αφου η νανοτεχνολογια δεν εχει ακομα εφαρμογη στο νοικοκυριο.. Δεν μου αρεσει να κυριαρχει το λευκο , το βρισκω πολυ κλινικο. 1
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει φλοράλ ταπετσαρίες είναι λίγο υπερβολικό, αλλά στις κουρτίνες και τους καναπέδες είναι τόσο γλυκούλι. Επίσης τα λευκά είναι ωραία αλλά δυστυχώς λερώνουν. Αν αναγκαζόμουν να μείνω για πάνω από μια ώρα εκεί μέσα, θα συνέχιζα τη ζωή μου σε ίδιας αισθητικής χώρο, αλλά φρουρούμενος, φορώντας ολόσωμη φόρμα από καραβόπανο, με λουριά στα μανίκια... 1
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πες τα! Μα να βάλουν ανεμιστήρα;!; Είναι κι εκείνη η πρασινίλα έξω που δεν κολλάει πουθενά. Μια άσπρη φλοκάτη την ήθελε από πάνω, για να δέσει με το υπόλοιπο αριστούργημα... 1
george_gr1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ωραια σπιτια και διακοσμησεις αλλα ειναι κατι φορες που πεθυμω αυτη τη χυμα φοιτητικη φαση, γραφειο τραπεζι, καρεκλα, pc, φραπα, μουσικη και ανελεητο τσιγαρο μεσα στο σπιτι με 7-8 χθεσινοβραδυνα κουτακια μπυρας αδεια να συμπληρωνουν το ντεκορ. Καδρα??? Τι ειναι αυτα? 1
SoFiA11 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ωραια σπιτια και διακοσμησεις αλλα ειναι κατι φορες που πεθυμω αυτη τη χυμα φοιτητικη φαση, γραφειο τραπεζι, καρεκλα, pc, φραπα, μουσικη και ανελεητο τσιγαρο μεσα στο σπιτι με 7-8 χθεσινοβραδυνα κουτακια μπυρας αδεια να συμπληρωνουν το ντεκορ. Καδρα??? Τι ειναι αυτα? όντως το τόσο στημένο είναι κουραστικό μετά απο λίγο καιρό, εμένα όμως και τόσο στην τρίχα να ήταν το σπίτι μου θα εξακολουθούσα να κάνω ψιλομπάχαλο, έτσι για το βίτσιο.Μετά όμως θα το ξαναέβαζα σε τάξη, έτσι για το βίτσιο
Papakaliati Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Oι καρεκλες απλα über. Γενικως σκανδιναβικο στυλ μινιμαλ και μετα το χαος.
PastaFauna Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τις πολυθρόνες εννοείς ή την καρέκλα καφενείου; Το τραπεζάκι του σαλονιού δε μου αρέσει καθόλου με αυτές τις ρόδες. 1
SoFiA11 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 οι πολυθρονες ειναι πολυ ωραιες αλλα ταιριαζουν σε αλλο ειδος σπιτιου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα