Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια σάπια κιθάρα,που ξεκουρδίζεται για πλάκα.

Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω για διακοσμητική στο σαλόνι μου με κάποιον τρόπο?

Φωτιστικο , ρολοι στα γρηγορα

Δεν τα ειδα τα μηνυματα πιο πανω ...

Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε για το.. Γιαπωνεζικο (κα οχι μονο ) στυλακι ? Οκ , να γινω πιο συγκεκριμενος.

Βγαζετε τα παπουτσια η κυκλοφορειτε με λασπουρες στο σπιτι ? Οι επισκεπτες σας ? Θα σας φαινοταν λογικο να βγαζουν τα παπουτσια και να φορανε παντοφλες η στην σκεψη και μονο γελατε και σκεφτεστε αστειες σκηνες με τον Τσακι Τσαν ?  :-D

Και αν σας φαινετε αστειο τι κανετε οταν ερχονται με βροχη και σκουπιζονται πανω στο..χαλι του σαλονιου ?

Τι σχεση εχει με το design ? Πως δεν εχει,εχει αν εχεις φροντισει να εχεις ενα χωρο για αυτη την δουλεια η εχεις φροντισει να εχεις ενα (ψευτικο ) διακοσμητικο κατανα και να το δειχνεις στους αντιρρησιες  :P

Δημοσ.

Γω περπατώ ξυπόλυτος.

Όταν έρχονται επισκέπτες τους θέλω άνετους, επομένως αν με παπούτσια νιώθουν άνετα, τους θέλω με παπούτσια, αν ξυπόλυτοι νιώθουν άνετα, τους θέλω ξυπόλυτους.

Δημοσ.

Είχα βάλει βέτο όταν μετακομισα με τον δικό μου και όλοι πλέον (γονείς, φίλοι κλπ) βγάζουν παπούτσια όταν μπαίνουν. Τι γίνονταν πριν, δε θέλετε να μάθετε!

Έχετε ιδέα πόσο βρώμικα είναι τα παπούτσια; :shock:

• Like 3
Δημοσ.

εγώ φρικάρω με τα παπούτσια πάνω στα χαλιά

μπλιαχ

ειδικά όταν έρχονται υδραυλικοί , ηλεκτρολόγοι κλπ στο σπίτι

άντε να τους πεις να βάλουν παντόφλες.. δεν το λες και σου κάνουν τα χαλιά μέσα στα χώματα

αν έχεις και παιδιά που μπουσουλάνε ειδικά είναι σοβαρό πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ συνήθως ζητάω να τα βγάλουν, αλλά αν ερθουν πολλοί μαζί δεν έχω παντόφλες για όλους κι έτσι δε λέω τίποτα.

Κατάνα έχω αληθινό, δεν χρειάστηκε.

Καλή φάση θα ήταν να στρώσεις tatami, να ρίξεις κι ένα futon πάνω και να κάθεστε εκεί. Εϊναι μπανάλ το μπεζ χαλί.

Φραμπάλα, εγώ σε σπίτια άλλων που βλέπω και πατάνε το χαλί τους με παπούτσια, πάω κι εγώ και το πατάω επίτηδες να χαρώ!

Δημοσ.

Κι εμείς σας αγαπάμε με ολες σας τις παραξενιές.

:·)

Όπως νιώθετε καλύτερα, αλλα μπεζ χαλί μην πάρεις. Είχα μπεζ καναπέ, η ακριβότερη μαλακία που έχω κάνει ποτέ και δεν πλένοταν ο άτιμος. Τώρα έχω ενα λευκό, μπουρδέλο κι αυτός, αλλά βγαίνουν ολα τα υφάσματα και μπαίνουν με χλωρίνη στο πλυντήριο.

Υγ1 ξένες παντόφλες δε θα έβαζα για κανέναν λόγο.

Υγ2 πόσο συχνά έχετε επισκέπτες, που ειναι τόσο σημαντικό πρόβλημα να βάλετε σκούπα; Συνήθως σκουπίζω πιο συχνά από ότι υποδέχομαι φίλους.

Δημοσ.

1. Βάλε χαλάκι στην είσοδο.

2. Η λάσπη στεγνώνει και σκορπίζεται εύκολα και τα υπολείμματα σφουγγαρίζονται.

(3. Να πω και την αμαρτία μου, δεν έχω χαλιά και μένω πάντα σε σπίτια με ξύλινο πάτωμα )

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ συνήθως ζητάω να τα βγάλουν, αλλά αν ερθουν πολλοί μαζί δεν έχω παντόφλες για όλους κι έτσι δε λέω τίποτα.

Κατάνα έχω αληθινό, δεν χρειάστηκε.

Καλή φάση θα ήταν να στρώσεις tatami, να ρίξεις κι ένα futon πάνω και να κάθεστε εκεί. Εϊναι μπανάλ το μπεζ χαλί.

Φραμπάλα, εγώ σε σπίτια άλλων που βλέπω και πατάνε το χαλί τους με παπούτσια, πάω κι εγώ και το πατάω επίτηδες να χαρώ!

Ερωτεύτηκα :fear:

• Like 1
Δημοσ.

1. Βάλε χαλάκι στην είσοδο.

2. Η λάσπη στεγνώνει και σκορπίζεται εύκολα και τα υπολείμματα σφουγγαρίζονται.

(3. Να πω και την αμαρτία μου, δεν έχω χαλιά και μένω πάντα σε σπίτια με ξύλινο πάτωμα )

Αυτό.

Ένα καλό χαλάκι στην είσοδο. Και το τονίζεις στους επισκέπτες να σκουπίσουν ποδαράκια.

Και σχετικά συχνό πέρασμα τα χαλιά με ηλεκτρική σκούπα ε.

In other news, σταματάω να σκέφτομαι για την διακόσμιση του συγκεκριμένου σπιτιού. Λίγους μήνες θα μείνω ακόμα και πρέπει να ψάχνω άλλο σπίτι :/

Δλδ τώρα πια κάθε φορά αυτό θα γίνεται; Θα αρχίζω να διακοσμώ και μετά θα μου ανακοινώνουν ότι πρέπει να φύγω; πφφφ

Το κακό του να μένεις σε ενοίκιο I guess...

Δημοσ.

In other news, σταματάω να σκέφτομαι για την διακόσμιση του συγκεκριμένου σπιτιού. Λίγους μήνες θα μείνω ακόμα και πρέπει να ψάχνω άλλο σπίτι :/

Δλδ τώρα πια κάθε φορά αυτό θα γίνεται; Θα αρχίζω να διακοσμώ και μετά θα μου ανακοινώνουν ότι πρέπει να φύγω; πφφφ

Το κακό του να μένεις σε ενοίκιο I guess...

Σε διωχνουν ή για αλλο λογο; Γενικα η κατασταση με τα ενοικιαζομενα πλεον ειναι πολυ σταθερη, μια και λογω της οικονομιας οι ιδιοκτητες παρακαλανε να εχουν καποιον που πληρωνει στην ωρα του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...