Προς το περιεχόμενο

The Official Interior Design thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update: Η LED λάμπα το απογείωσε το γραφείο. Τώρα θα σκεφτώ να βάλω και κάτω από το γραφείο ταινίες led. Ένα ερώτημα που θέλω τα φώτα σας. Τι να βάλω στον τοίχο πίσω από την οθόνη; Ξαναλέω είμαι 22 χρονών φοιτητής πληροφορικής, οπότε πίνακες του Πικάσο και λοιπά που πηγάζουν από ανθρωπιστικές επιστήμες δεν μου ταιριάζουν. Από την άλλη ούτε κομιξ διαβάζω, ούτε είμαι gamer. Για αφίσα έλεγα αλλά δεν ξέρω τι θεματολογία. Επίσης αν υπήρχε τίποτα σε 3D κατασκευή θα την έκανα.

post-315727-0-37141300-1446832154_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Έχω μια σάπια κιθάρα,που ξεκουρδίζεται για πλάκα.

Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω για διακοσμητική στο σαλόνι μου με κάποιον τρόπο?

Δημοσ.

Update: Η LED λάμπα το απογείωσε το γραφείο. Τώρα θα σκεφτώ να βάλω και κάτω από το γραφείο ταινίες led. Ένα ερώτημα που θέλω τα φώτα σας. Τι να βάλω στον τοίχο πίσω από την οθόνη; Ξαναλέω είμαι 22 χρονών φοιτητής πληροφορικής, οπότε πίνακες του Πικάσο και λοιπά που πηγάζουν από ανθρωπιστικές επιστήμες δεν μου ταιριάζουν. Από την άλλη ούτε κομιξ διαβάζω, ούτε είμαι gamer. Για αφίσα έλεγα αλλά δεν ξέρω τι θεματολογία. Επίσης αν υπήρχε τίποτα σε 3D κατασκευή θα την έκανα.

Πάντως τα ηχεία που βαρούσαν στο aiwa δεν τα άλλαξες ακόμα. Πάρε κανένα παλιό βινύλιο από το Μοναστηράκι και κότσαρε το εξώφυλλο.

Δημοσ.

Δεν τα αλλάζω. Μόνο αν ξεμείνω από χώρο. Δεν με απασχολεί ο ήχος. Μια επιλογή που θα τσεκάρω σε μαγαζιά είναι σαν τον πίνακα που έχει ο τυπάς σε αυτό το βίντεο. 

Δημοσ.

2 weeks ago, εκανα μια ερευνα αγορας για renovation ολου του σπιτιου...... οι τιμες εχουν καλο range μπορω να πω.....

Και εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα πλεον, να το κανω απο την Ανοιξη, 

πφφφφ, tough decision.

Δημοσ.

Μπαναρετε τον ρε!

Αν δεν εχει χαλασει κατι, ποιος ο λογος για ανακαινιση; :P

Εδω εχει κατι χαλια περιμετρικα ο νιπτηρας και δε μιλαμε καν για αλλαγή... που για ανακαινιση όλου του μπανιου, που θα ηθελα παρα πολυ, που ειναι και καποιων χρονων....

Δημοσ.

Unabomber βοήθα ρε τρελέ. Ειδικά εσύ πιστεύω θα βρεις κάτι για το 3D που είπα.

Το μονο που ξερω απο 3D , ειναι τα σχεδια που εκτυπωνω στον 3d printer.... :P 

Μπαναρετε τον ρε!

Αν δεν εχει χαλασει κατι, ποιος ο λογος για ανακαινιση; :P

Εδω εχει κατι χαλια περιμετρικα ο νιπτηρας και δε μιλαμε καν για αλλαγή... που για ανακαινιση όλου του μπανιου, που θα ηθελα παρα πολυ, που ειναι και καποιων χρονων....

Eλα ρε, υπερβολες, :P

τελευταια φορα που εγινε ανακαινιση ηταν καμια 10ετια πριν, πιστευω χρειαζεται μια ανανεωση ο χωρος.

Δημοσ.

Eλα ρε, υπερβολες, :P

τελευταια φορα που εγινε ανακαινιση ηταν καμια 10ετια πριν, πιστευω χρειαζεται μια ανανεωση ο χωρος.

Επειδη μου αρεσε παρα πολυ το συγκεκριμενο ξενοδοχειο στο Κατω Λουτρακι (Agapi Luxury Hotel), βαζω στο σποιλερ μερικες φωτο για εμπνευση απο το χωρο που ερωτευτηκα και θα θελα να κανω στο δικο μου σπιτι.

Το τζακουζι -αν δε το καταλαβατε- εχει παραθυρο που εβλεπε στη κρεβατοκαμαρα. <3 :wub:

Τα ασπρα κυκλακια ειναι ευαισθητα προσωπικα αντικειμενα. :-)

• Like 2
Δημοσ.

Έχω μια σάπια κιθάρα,που ξεκουρδίζεται για πλάκα.

Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω για διακοσμητική στο σαλόνι μου με κάποιον τρόπο?

Ψάξε guitar decor(/ation) και θα βρεις μπόλικα, το κλασσικό με ζωγράφισμα/βάψιμο κλπ.+ πρακτικά/χρηστικά:

guitar.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη μου αρεσε παρα πολυ το συγκεκριμενο ξενοδοχειο στο Κατω Λουτρακι (Agapi Luxury Hotel), βαζω στο σποιλερ μερικες φωτο για εμπνευση απο το χωρο που ερωτευτηκα και θα θελα να κανω στο δικο μου σπιτι.

Το τζακουζι -αν δε το καταλαβατε- εχει παραθυρο που εβλεπε στη κρεβατοκαμαρα. <3 :wub:

Τα ασπρα κυκλακια ειναι ευαισθητα προσωπικα αντικειμενα. :-)

σουπερ !!!

τα χει χώσει για τα καλά ο μάγκας , του αξίζει αν κονομάει !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...