zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει συμπαθητικό είναι και το δωμάτιο της φωτογραφίας πάντως!
bluesattack Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σκαμπο μπαρ ικεα https://krysmelo.files.wordpress.com/2014/01/beforeafter.jpg http://ikeahackers.net/wp-content/uploads/blogger/-OEnaCM180yA/T-Y4COK3J_I/AAAAAAAAiKY/33Q0dVlPkDA/s1600/100_0812-788499.JPG Μαλλον θα αγορασω και ενα να το κανω τραπεζακι για ποτα βαζοντας του επανω ενα φθηνο μεγαλο εκτυπωμενο ξυλινο ρολοι τοιχου
*nenya* Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τελικά 6 καδρακια πήρα και τους έβαλα μερικές αφίσες. Μελλοντικά θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στο σπίτι. Και ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. To be continued. [ATTACH]1194845[/ATTACH]
GreekMonkey Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Άλλαξα θέση το γραφείο. Με τι να γεμίσω τον τοίχο μπροστά και αριστερά; 22 χρονών φοιτητής πληροφορικής οπότε επιτρέπεται οτιδήποτε "extreme".
whodatinsomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τελικά 6 καδρακια πήρα και τους έβαλα μερικές αφίσες. Μελλοντικά θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στο σπίτι. Και ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. To be continued. : [ATTACH]1194845[/ATTACH] Συμμετρία, νο νο. Άλλαξα θέση το γραφείο. Με τι να γεμίσω τον τοίχο μπροστά και αριστερά; 22 χρονών φοιτητής πληροφορικής οπότε επιτρέπεται οτιδήποτε "extreme". Βυζγιά
censOred Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τελικά 6 καδρακια πήρα και τους έβαλα μερικές αφίσες. Μελλοντικά θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στο σπίτι. Και ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. To be continued. : [ATTACH]1194845[/ATTACH] Δειξε μας και την κρεβατοκαμαρα σου να σου δωσουμε ιδεες!
totem_lost Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Άλλαξα θέση το γραφείο. Με τι να γεμίσω τον τοίχο μπροστά και αριστερά; 22 χρονών φοιτητής πληροφορικής οπότε επιτρέπεται οτιδήποτε "extreme". Κανένα ράφι; Αλλά πάνω από όλα να αλλάξεις ηχεία. 2
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τελικά 6 καδρακια πήρα και τους έβαλα μερικές αφίσες. Μελλοντικά θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στο σπίτι. Και ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. To be continued. : Συμμετρία, νο νο.Άλλαξα θέση το γραφείο. Με τι να γεμίσω τον τοίχο μπροστά και αριστερά; 22 χρονών φοιτητής πληροφορικής οπότε επιτρέπεται οτιδήποτε "extreme".ΒυζγιάΜα...αφού μ'αρέσει η συμμετρία :/
GreekMonkey Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 νένια πες καμιά ιδέα για τον τοίχο μου ρε
vsl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 nenya θα στο ΄λεγα κι εγώ αλλά είπα μη γίνω κακός. Σαν τελειομανής/ψυχαναγκαστικός που είμαι και εδικά με τη συμμετρία, είναι πολύ κακά τοποθετημένα τα καδράκια. Από τη στιγμή που είναι 6, καλύτερα να έβαζες 2 αριστερά, 2 κέντρο και 2 δεξιά. Ή 3 αριστερά - 3 δεξιά. Εσύ τα έχεις 2-1-2-1. Επίσης γέρνουν λίγο, φαίνεται από το μεσαίο που δεν έχει την ίδια απόσταση με τα γύρω του.
groot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τα καδράκια είναι μία χαρά συμμετρικά. Είναι πίνακας με 4ς στήλες και 3ς σειρές. Στην πρώτη/τρίτη σειρά είναι στα κελιά 0 και 2 και στην μεσαία στα 1 και 3. Αυτό που συμμετρία σημαίνει μόνο τετράγωνο ΔΕΝ είναι ψυχαναγκαστικό αλλά μόδα ψυχαναγκαστικού που, επειδή ακολουθεί την μόδα, νομίζει ότι συμμετρία είναι τετράγωνο και μόνο ή "τέλειο" είναι μόνο ότι είναι "τετράγωνο". Nenya, το θέμα στο σαλόνι σου είναι ότι μοιάζει σαν να είναι από ταινία του 80, με φουτουριστικές αφίσες. Μπορεί να φταίει και η φωτογραφία/φωτισμός. Αλλά θα πρότεινα κανένα ριχτάρι για καναπέ και τα καδράκια σε άλλο τοίχο από την αφίσα. Νομίζω ότι μπορείς να κερδίσεις χώρο και "εντύπωση" εάν δεν τα έχεις όλα μαζί σε ένα. Επίσης, εάν εκμεταλλευτείς το τραπέζι και δεν το έχεις παρατημένο σε μία γωνία, θαρρώ πως θα δείξει αλλιώς ο χώρος. Το "παρκάρισμα" του τραπεζιού θυμίζει λίγο δεκαετία 80. GreekMonkey Τα ηχεία σου είναι εντελώς λάθος τοποθετημένα. Οπότε, βρες τρόπο να τοποθετήσεις σωστά τα ηχεία σου. Κατά 80% ο τρόπος αυτός θα περιλαμβάνει ραφάκι/στήριξη στον τοίχο. Οπότε, θα βάλεις κάτι αναγκαστικά στον τοίχο και μετά βάσει αυτού χτίζεις και τα άλλα πάνω στον τοίχο σου. Σκέψου και το ενδεχόμενο να βάλεις σε ραφάκια πάνω στον τοίχο τα άλλα που είναι στο γραφείο σου και δεν τα θες. Τέλος, κάνε κάτι με τα καλώδιαααααα.
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 νένια πες καμιά ιδέα για τον τοίχο μου ρε Ο αριστερός τοίχος σου να γίνει μαυροπίνακας ανακοινώσεων. Θα μπορείς να ζωγραφίζεις και ό,τι θες με κιμωλία και να βγάζεις από μέσα σου το καλλιτεχνικό ταλέντο. Στον μπροστά τοίχο μπορείς να κορνιζάρεις κάποια αφίσα που σ'αρέσει. Αλλά πρώτα απ'όλα, μάζεψε όλα τα καλώδια που κρέμονται. groot ναι, δεν στόχευα ποτέ σε τετράγωνο έτσι κι αλλιώς. Το κακό μ'αυτό το σπιτάκι είναι ότι είναι επιπλωμένο ήδη και δεν έχω περιθώρια πολλών αλλαγών. Το τραπέζι με τις καρέκλες θα ήθελα να το εξαφανίσω. Αλλά δεν γίνεται. Αν έφευγε το τραπέζι θα μπορούσα να φτιάξω το σαλόνι πολύ διαφορετικά. Τώρα φαντάσου έχει μέσα στριμωγμένους 2 καναπέδες 3θέσιους, ένα τραπεζάκι μέσης, 1 πολυθρόνα, 1 τραπεζάκι TV και το τραπέζι με 4 καρέκλες. Ελπίζω κάαααποτε να καταφέρω να έχω δικό μου σπίτι ώστε να το φτιάξω όπως γουστάρω.
groot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ο αριστερός τοίχος σου να γίνει μαυροπίνακας ανακοινώσεων. Θα μπορείς να ζωγραφίζεις και ό,τι θες με κιμωλία και να βγάζεις από μέσα σου το καλλιτεχνικό ταλέντο. Στον μπροστά τοίχο μπορείς να κορνιζάρεις κάποια αφίσα που σ'αρέσει. Αλλά πρώτα απ'όλα, μάζεψε όλα τα καλώδια που κρέμονται. groot ναι, δεν στόχευα ποτέ σε τετράγωνο έτσι κι αλλιώς. Το κακό μ'αυτό το σπιτάκι είναι ότι είναι επιπλωμένο ήδη και δεν έχω περιθώρια πολλών αλλαγών. Το τραπέζι με τις καρέκλες θα ήθελα να το εξαφανίσω. Αλλά δεν γίνεται. Αν έφευγε το τραπέζι θα μπορούσα να φτιάξω το σαλόνι πολύ διαφορετικά. Τώρα φαντάσου έχει μέσα στριμωγμένους 2 καναπέδες 3θέσιους, ένα τραπεζάκι μέσης, 1 πολυθρόνα, 1 τραπεζάκι TV και το τραπέζι με 4 καρέκλες. Ελπίζω κάαααποτε να καταφέρω να έχω δικό μου σπίτι ώστε να το φτιάξω όπως γουστάρω. Ναι.. αυτό είναι το κακό με τα επιπλωμένα... Σε νιώθω. Όμως, σκέψου καμία χρήση για το τραπέζι... ή κανένα άλλο σημείο να το βάλεις. Η πολυθρόνα θα μπορούσε να πάει υπνοδωμάτιο (π.χ.) ή τουαλέτα για πιο extreme designs! Γενικά, εφόσον έχεις έπιπλα ήδη, πειραματίσου με το πού μπορείς να τα βάλεις και μην ακολουθείς νόρμες καθιερωμένων στησιμάτων σπιτιού. Τέλος, εάν έχεις (π.χ.) δώμα ή μεγάλο μπαλκόνι τότε μπορείς να βάλεις το τραπέζι εκεί. Ή κάτι παρόμοιο τεσ'πα. Ελπίζω να πιάνεις το concept.
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Χαίρομαι που με νιώθεις! Yeap, δοκίμασα ήδη να μετακινήσω κάμποσες φορές τα έπιπλα και αυτή ήταν φαντάσου η πιο βολική διαρρύθμιση ώστε να μην μπλέκεται στα πόδια μου το τραπέζι. Μια πιο μικρή πολυθρόνα την έχω βάλει στην άκρη του μπαλκονιού γιατί δεν ήξερα τί να την κάνω!! Και δεν επιτρέπεται να την ξεφορτωθώ. Υπνοδωμάτιο + μπάνιο δεν χωράνε άλλα πραματάκια Οπότε προς το παρόν αυτά και βλέπουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα