DedSecz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, Όποτε προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τα Windows 10 μου βγαίνει το σφάλμα " No device drivers were found. Make sure the installation media contains the correct drivers, then click OK." Γιατί το βγάζει αυτό. Έχω κάνει πολλές φορές εγκατάσταση Windows, και στο λάπτοπ μου (ο υπολογιστής στον οποίο προσπαθώ να βάλω Windows 10). 7,8,8.1 κανένα πρόβλημα. Τώρα γιατί; Άμα μπορεί κανείς να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.
xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Sata driver χρειάζεσαι και εσύ. Ποια έκδοση των 10 προσπαθείς να περάσεις;
DedSecz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Sata driver χρειάζεσαι και εσύ. Ποια έκδοση των 10 προσπαθείς να περάσεις; Windows 10 Home and Pro x64
xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τορρεντ τα έχεις κατεβάσει τα 10αρια; τσεκαρε και απο την επίσημη ms. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
DedSecz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τορρεντ τα έχεις κατεβάσει τα 10αρια; τσεκαρε και απο την επίσημη ms. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Torrent φυσικά. Δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό της Microsoft και το torrented, το torrented είναι clean iso.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κατέβασε το επίσημο iso από την microsoft, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορει να κρύβει ένα iso από torrent.
TheELF Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πες ποιο lap έχεις,επίσης φρόντισε,αν κάνεις εγκατάσταση από usb,να είναι σε θύρα usb2 και όχι 3,στης προηγούμενες εκδώσεις τουλάχιστον υπήρχε πρόβλημα με τα usb3. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα