sillst221 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι φυσικά, και πως θα γίνει? Αν θέλεις το λές λίγο πιο αναλυτικά? Σ' ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε και συγχρόνισε τον λογαριασμό gmail από τις ρυθμίσεις. Αυτο ειναι το εχω παθει και γω και ετσι εφτιαξε.
sillst221 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν θέλεις τα λές λίγο πιο αναλυτικά γιατί γίνετε χαμός απο ρυθμήσεις? Σ' ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Απο το κινητο-ρυθμισεις-λογαριασμοι Θα δεις τους λογαριασμους που εχεις και θα πατησεις συγχρονισμο. Αν ειναι σωστη θα ειναι πρασινη αν οχι θα ειναι κοκκινη θα το δεις. https://support.google.com/nexus/answer/2840875?hl=el Κανε και αυτο: Πήγαινε: Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείρηση εφαρμογών > Όλα, βρες το Market και κάνε Διαγραφή δεδομένων και Διαγραφή μνήμης cache. Ίσως έχει κολλήσει το Market. Επίσης, πήγαινε: Ρυθμίσεις >Λογαριασμοί και συγχρονισμός, πάτα πάνω στους λογαριασμούς google που έχεις και μετά Διαγραφή λογαριασμού και μετά, ξαναπέρνα τον. Ελπίζω έτσι να λυθεί το πρόβλημα.... http://www.doctorandroid.gr/p/blog-page_4.html?m=1
sillst221 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραία και σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά δεν με αφήνει καν να βάλω λογαριασμό, οπότε δεν υπάρχει λογαριασμός google. Δηλαδή την ώρα που πατάω chrome μου πετάει το μήνυμα που βλέπεις στη αρχή του πόστ. ''Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή.Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας ενδεχομένως να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών...''
driverpit Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μπες από ένα pc στο email σου μόλις συνδεθεί στο λογαριασμό σου επάνω δεξιά γράφει το email σου κλικ και επιλέγεις ο λογαριασμός μου ανοίγει παράθυρο με τρεις επιλογές πατάς την πρώτη που λέει σύνδεση και ασφάλεια από εκεί επιλέγεις συνδεδεμένες εφαρμογές και ιστοτοποι και από εκεί επιλέγεις την τρίτη επιλογή που λέει να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές πατάς ενεργό. Δοκίμασε μετά από το κινητό σου εκ νέου να βάλεις το email σου και να μπεις στο play store
sillst221 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το έκανα ακριβώς όπως μου το είπες αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα. Μάλλον θα του ξαναπεράσω την lolipop απο την αρχή, δεν παλεύεται κάτι πρέπει να έχει σκαλώσει.
marmarasm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Για σου φιλέ μου τα Google service είναι στο τηλ σου? Γιατί αυτά πάνε μαζί !
saruman123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Απο που θα το δώ φίλε μου?Διαχειριση εφαρμογων-Ολες-Υπηρεσιες Google Play
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έχεις βάλει κανένα app όπως τα freedom ή lucky patcher? Ρωταω γιατί αυτά τα apps δημιουργούν τέτοια θέματα αν κανείς κάτι λαθος
carrypizza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι τα έχω βάλει.... Download any root explorer or browser which have editor built-in. Now on your phone, open root browser and go to system>>Etc. Find a file named ‘Hosts’ and open it with text editor. Delete everything there and type ‘ 127.0.0.1 localhost’. Now Save the file and reboot once.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα