MANOS1968 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σας θα ηθελα αν ξερει καποις που μπορει να με βοηθησει πηρα ενα lg g flex το οποιο προσπαθω να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο google play και μου βγαζει μηνυμα ''Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή.Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας ενδεχομένως να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών...'' μπορει καποιος να με βοηθησει ? ευχαριστω
sillst221 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, ότι θα πόσταρα και εγώ... Έχω το lenovo vibe x2 και ενώ μπαίνω κανονικά internet όταν πάω να μπώ chrome η google play μου βγάζει ακριβώς αυτό το μήνυμα που βγάζει και του φίλου πιο πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω. 1
driverpit Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σας θα ηθελα αν ξερει καποις που μπορει να με βοηθησει πηρα ενα lg g flex το οποιο προσπαθω να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο google play και μου βγαζει μηνυμα ''Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή.Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας ενδεχομένως να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών...'' μπορει καποιος να με βοηθησει ? ευχαριστω Καλησπέρα, ότι θα πόσταρα και εγώ... Έχω το lenovo vibe x2 και ενώ μπαίνω κανονικά internet όταν πάω να μπώ chrome η google play μου βγάζει ακριβώς αυτό το μήνυμα που βγάζει και του φίλου πιο πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις ασφαλείας του email σας και ενεργοποιήστε την ένδειξη Να επιτρέπονται η λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές
MANOS1968 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πως θα πας ρε φιλε μου στις ρυθμισεις του μαιλ σου αφου δεν σε αφηνει ουτε καν να μπρεις ? 1
sillst221 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστά. Ότι έχει σχέση με chrome, gmail play store βγάζει αυτό το μήνυμα. Φίλε Μάνο έχω μια υπόνοια ότι μας κόβει το router... το αλλάζω και σου λέω. Οχι έβαλα άλλο router και κάνει το ίδιο.
MANOS1968 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 του εχω κανει και 3 επαναφορες στις εγοστασιακες του ρυθμισεις αλλα και παλι τιποτα
sistah Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.technipages.com/android-error-cant-establish-a-reliable-data-connection-to-the-server-when-adding-accountΤσεκαρετε την ωρα αλλιως αυτα που αναφερει. 1
MANOS1968 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε μου σε ευχαριστω αλλα τα δοκιμασα αλλα τιποτα
sistah Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εχετε δοκιμασει να βγαλετε την καρτα sim και restart?Ή το αναποδο? Δηλαδη να προσπαθησετε με τα mb της καρτας σας?Καντε clear την cache στα google services.Ουτε το youtube δουλεψε?Δειτε και αυτο: http://mobilexbi.blogspot.gr/2015/02/guidefixno-root-can-establish-reliable.html
MANOS1968 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε μου δυστυχωσ τιποτααααααααααααααααααα
sillst221 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τα έχω κάνει όλα. Χωρίς κάρτα, μόνο με wifi,μόνο με δεδομένα, reset απο την αρχή αλλά τίποτα. Μπαίνω youtube κανονικά και σε browser δεν μπαίνει μόνο στο chrome, store, gmail.
driverpit Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πως θα πας ρε φιλε μου στις ρυθμισεις του μαιλ σου αφου δεν σε αφηνει ουτε καν να μπρεις ? Υπολογιστή δεν έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα