Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας θα ηθελα αν ξερει καποις που μπορει να με βοηθησει πηρα ενα lg g flex το οποιο προσπαθω να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο google play και μου βγαζει μηνυμα ''Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή.Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας ενδεχομένως να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών...''

μπορει καποιος να με βοηθησει ?

ευχαριστω

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, ότι θα πόσταρα και εγώ... Έχω το lenovo vibe x2 και ενώ μπαίνω κανονικά internet όταν πάω να μπώ chrome η google play μου βγάζει ακριβώς αυτό το μήνυμα που βγάζει και του φίλου πιο πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σας θα ηθελα αν ξερει καποις που μπορει να με βοηθησει πηρα ενα lg g flex το οποιο προσπαθω να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο google play και μου βγαζει μηνυμα ''Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή.Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας ενδεχομένως να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών...''

μπορει καποιος να με βοηθησει ?

ευχαριστω

Καλησπέρα, ότι θα πόσταρα και εγώ... Έχω το lenovo vibe x2 και ενώ μπαίνω κανονικά internet όταν πάω να μπώ chrome η google play μου βγάζει ακριβώς αυτό το μήνυμα που βγάζει και του φίλου πιο πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω.

Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις ασφαλείας του email σας και  ενεργοποιήστε την ένδειξη Να επιτρέπονται η λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές 

Δημοσ.

Σωστά. Ότι έχει σχέση με chrome, gmail play store βγάζει αυτό το μήνυμα.

Φίλε Μάνο έχω μια υπόνοια ότι μας κόβει το router... το αλλάζω και σου λέω.

Οχι έβαλα άλλο router και κάνει το ίδιο.

Δημοσ.

Εχετε δοκιμασει να βγαλετε την καρτα sim και restart?
Ή το αναποδο? Δηλαδη να προσπαθησετε με τα mb της καρτας σας?
Καντε clear την cache στα google services.
Ουτε το youtube δουλεψε?

Δειτε και αυτο: http://mobilexbi.blogspot.gr/2015/02/guidefixno-root-can-establish-reliable.html

Δημοσ.

Τα έχω κάνει όλα. Χωρίς κάρτα, μόνο με wifi,μόνο με δεδομένα, reset απο την αρχή αλλά τίποτα. Μπαίνω youtube κανονικά και σε browser δεν μπαίνει μόνο στο chrome, store, gmail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...