Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Το θέμα μου είναι το εξής. Έχω στην κατοχή μου 2 αποκωδικοποιητές ΟΤΕ-TV. Είχα δηλώσει βλάβη στα κεντρικά, μου έφεραν καινούργιο αποκωδικοποιητή αλλά δεν πήραν τίποτα από τον παλιό πίσω. Η σύνδεση είναι ευρυζωνική με καλώδια μέσω του router. Και οι 2 αποκωδικοποιητές δουλεύουν κανονικά. Προσπάθησα να κάνω το εξής... Αγόρασα ένα splitter και σύνδεσα και τους 2 αποκωδικοποιητές για να δουλέψουν σε 2 διαφορετικές τηλεοράσεις με καλώδια κανονικά παρόλαυτα δεν δούλεψε. Μήπως ξέρετε τι φταίει και τι μπορώ να κάνω ώστε να λειτουργήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Ενώ στην μία τηλεόραση δουλεύει κανονικά το Οτε τv με το splitter πάνω στην γραμμή, μόλις βάλω το 2ο καλώδιο για να στείλω σήμα και στον 2ον αποκωδικοποιητή, στον 1ο κολλάει χωρίς να σταματάει η εικόνα και στον 2ο βγάζει το κλασσικό NO DHCP ANSWER...

Δημοσ.

Από τα κεντρικά μου είπαν φίλε μου ότι αν το ''ψάξω'' λίγο στο ίντερνετ αν και είναι δύσκολο μπορεί να γίνει... Ενας ξηγημένος της εξυπηρέτησης του Οτε κατάλαβε ότι ψιλοσκαμπάζω από αυτά και μου το είπε πλαγίως καθώς η κλήση ηχογραφείτε.

Δημοσ.

Δεν γινεται με διαχωριστη.πρεπει να δωσεις ξεχωριστα απο αλλη εξοδο του ρουτερ στον αποκωδικοποιητη.αν δεν εχεις διαθεσιμη θυρα τοτε θες switch.τελος παντων μην σε μπερδευω απλα δεν γινετε με απλο σπλιτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...