konsevdo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Το θέμα μου είναι το εξής. Έχω στην κατοχή μου 2 αποκωδικοποιητές ΟΤΕ-TV. Είχα δηλώσει βλάβη στα κεντρικά, μου έφεραν καινούργιο αποκωδικοποιητή αλλά δεν πήραν τίποτα από τον παλιό πίσω. Η σύνδεση είναι ευρυζωνική με καλώδια μέσω του router. Και οι 2 αποκωδικοποιητές δουλεύουν κανονικά. Προσπάθησα να κάνω το εξής... Αγόρασα ένα splitter και σύνδεσα και τους 2 αποκωδικοποιητές για να δουλέψουν σε 2 διαφορετικές τηλεοράσεις με καλώδια κανονικά παρόλαυτα δεν δούλεψε. Μήπως ξέρετε τι φταίει και τι μπορώ να κάνω ώστε να λειτουργήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εβαλες μία κάρτα μέσα στον έναν αποκωδικοποιητη και στον άλλον δεν έβαλες καμμία κάρτα? οπα ακυρο.νόμιζα πως είχες δορυφορική
konsevdo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ενώ στην μία τηλεόραση δουλεύει κανονικά το Οτε τv με το splitter πάνω στην γραμμή, μόλις βάλω το 2ο καλώδιο για να στείλω σήμα και στον 2ον αποκωδικοποιητή, στον 1ο κολλάει χωρίς να σταματάει η εικόνα και στον 2ο βγάζει το κλασσικό NO DHCP ANSWER...
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω οτι μονο ενας συγχρονίζει
konsevdo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Από τα κεντρικά μου είπαν φίλε μου ότι αν το ''ψάξω'' λίγο στο ίντερνετ αν και είναι δύσκολο μπορεί να γίνει... Ενας ξηγημένος της εξυπηρέτησης του Οτε κατάλαβε ότι ψιλοσκαμπάζω από αυτά και μου το είπε πλαγίως καθώς η κλήση ηχογραφείτε.
konsevdo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κανένας expert να δώσει λύση δεν υπάρχει???
barakos_st Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν γινεται με διαχωριστη.πρεπει να δωσεις ξεχωριστα απο αλλη εξοδο του ρουτερ στον αποκωδικοποιητη.αν δεν εχεις διαθεσιμη θυρα τοτε θες switch.τελος παντων μην σε μπερδευω απλα δεν γινετε με απλο σπλιτερ.
konsevdo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Θα το παρατήσω παιδιά, δεν γίνεται τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα