teoepi2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 αν δεν σας χαλάω το θέμα, μήπως έχει κανείς τα SteelSeries-3Hv2 να μου πει αν είναι η στέκα είναι από μέταλο και αν μπορείς να τα λυγίσεις/ανοίξεις και να μείνουν εκεί; ή είναι εντελώς ελαστικά και όσο και να τα ανοίξεις επανέρχονται στο κέντρο; τώρα που το σκέφτομαι, το ίδιο ερώτημα και για τα kingston μιας και τα πήρες (με γεια)
iCyd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Απ οτι βλεπω εδω νομιζω δεν ειναι μεταλλο αλλα πλαστικο.Επισης λεει οτι μικρα. Ευχαριστω. Τα HyperX εχουν μεταλλικη στεκα εσωτερικα,εξωτερικα ειναι τυλιγμενη με μια μορφη δερματος.
Stogianz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 αν δεν σας χαλάω το θέμα, μήπως έχει κανείς τα SteelSeries-3Hv2 να μου πει αν είναι η στέκα είναι από μέταλο και αν μπορείς να τα λυγίσεις/ανοίξεις και να μείνουν εκεί; ή είναι εντελώς ελαστικά και όσο και να τα ανοίξεις επανέρχονται στο κέντρο; τώρα που το σκέφτομαι, το ίδιο ερώτημα και για τα kingston μιας και τα πήρες (με γεια) Τα έχει φίλος μου πάνω απο χρόνο κι είναι ευχαριστημένος. Καλή αγορά για τα λεφτά τους. καλή ποιότητα ήχου. καλή ποιότητα κατασκευής (οχι hyperx επίπεδο όμως)
teoepi2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Απ οτι βλεπω εδω νομιζω δεν ειναι μεταλλο αλλα πλαστικο.Επισης λεει οτι μικρα. Ευχαριστω. Τα HyperX εχουν μεταλλικη στεκα εσωτερικα,εξωτερικα ειναι τυλιγμενη με μια μορφη δερματος. δηλαδή τα δικά σου μπορείς να τα ανοίξεις και να μείνουν εκεί που θες; καλά άμα δεν το χεις δοκιμάσει δεν πειράζει, όχι πως θα πάθουν τίποτα δηλαδή αν έχουν μέταλλο αλλά δεν πειράζει ρωτάω γιατί αυτά που είχα, αρχικά με πίεζαν πολύ αλλά είχαν μέταλλο που λυγίζει και απλώς τα άνοιξα τέρμα και έμειναν ακριβώς εκεί που τα θέλω και ούτε που τα ένιωθα μετά οπότε ψάχνω κάτι παρόμοιο Τα έχει φίλος μου πάνω απο χρόνο κι είναι ευχαριστημένος. Καλή αγορά για τα λεφτά τους. καλή ποιότητα ήχου. καλή ποιότητα κατασκευής (οχι hyperx επίπεδο όμως) δεν ξέρω το σκέφτομαι πολύ γιατί εγώ τα θέλω για μουσική περισσότερο και δεν θέλω ακουστικά που χρωματίζουν τον ήχο οπότε αν είναι να δώσω τόσα λεφτά γιατί να μη πάρω τίποτα sennheiser ή at συν ένα ξεχωριστό μικρόφωνο και να έχω 10 φορές καλύτερο ήχο; η μόνη εξαίρεση για να πάω σε kingston, steelseries και τα σχετικά είναι μήπως βρω κάτι που να είναι πολύ πολύ ...πολύ ανώτερο σε άνεση αλλιώς εντάξει τώρα για λέμε την αλήθεια είναι λίγο ακριβά...
Runner25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ενα για ολα δεν υπαρχει, και για μουσικη και για ταινιες και για παιχνιδια, της razer που εχω και εγω ομως, ειχε μεσα στο συνοδευτικο software ενα προγραμμα για surround τωρα ποσο καλο ηταν δεν ξερω γιατι δεν ασχοληθηκα
Stogianz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 δεν ξέρω το σκέφτομαι πολύ γιατί εγώ τα θέλω για μουσική περισσότερο και δεν θέλω ακουστικά που χρωματίζουν τον ήχο οπότε αν είναι να δώσω τόσα λεφτά γιατί να μη πάρω τίποτα sennheiser ή at συν ένα ξεχωριστό μικρόφωνο και να έχω 10 φορές καλύτερο ήχο; η μόνη εξαίρεση για να πάω σε kingston, steelseries και τα σχετικά είναι μήπως βρω κάτι που να είναι πολύ πολύ ...πολύ ανώτερο σε άνεση αλλιώς εντάξει τώρα για λέμε την αλήθεια είναι λίγο ακριβά... Αν τα θέλεις για μουσική καλύτερα να πας σε άλλη εταιρία. Τα "gaming" ακουστικά συνήθως παραμορφώνουν τον ήχο κι δίνουν έμφαση στο μπάσο. Ακουστικά της sennheiser μπορεί να είναι καταλληλότερα για εσένα.Το θέμα άνεσης των ακουστικών είναι προσωπικό,εμένα π.χ δεν με βόλευαν καθόλου τα kraken usb επειδή ήταν πολύ σφικτά σε αντίθεση με τα hyper x cloud που ενώ είναι σφικτά είναι πολύ μαλακά,άλλος φίλος μου προτιμούσε τα σφικτά kraken έναντι των hyperx etc etc.
teoepi2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ναι για αυτό ακριβώς το ψάχνω, γιατί και τα παλιά μου ακουστικά ήταν πάααρα... πολύ σφικτά στην αρχή αλλά όταν ξεπέρασα το φόβο μη σπάσουν απλά τα άνοιξα με τα χέρια (μην το κάνετε στα δικά σας όμως αν δεν ξέρετε σίγουρα ότι μπορούν να λυγίσουν, αν είναι από πλαστικό θα σπάσουν) οπότε τώρα δεν ψάχνω το πόσο πιέζουν στην αρχή αλλά κοιτάω μόνο όσα έχουν ευλύγιστο μέταλλο μέσα για ήχο (και ηχείου και μικροφώνου) βρήκα σήμερα κάποιους συνδυασμούς αλλά μόνο ανεβαίνοντας λίγο στη τιμή (60-80 ευρώ εκεί) και τελικά διαφωνώ ότι δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο (gaming + music) με καλά ακουστικά μουσικής πιστευώ πως θα μπορώ να έχω και gaming ήχο αφού κοίταξα κάποια test και η έλλειψη μπάσων στα ακουστικά μουσικής δεν είναι ανικανότητα απαραγωγής των ακουστικών αλλά πιστότητας στην πηγή ήχου - οπότε απλώς ανεβάζεις τα μπάσα εκεί που θες και τελειώνεις, δεν θέλει επιστήμη ακόμη και το positioning που δεν με ενδιαφέρει, πάλι με δύο ηχεία γίνεται οπότε κι εκεί είναι θέμα software καθαρά το αντίστροφο είναι δύσκολο βέβαια δηλαδή να 'απορρυθμίσεις' gaming ακουστικά για να έχουν αντικειμενικό ήχο στην μουσική γιατί δεν είναι θέμα γούστου που μπορείς να καταλάβεις 'με το αυτί θα το ψάξω λίγο ακόμη γιατί τρέχουν κάτι προσφορές στο amazon αλλά με βλέπω να πηγαίνω προς audio technica ή sennheiser μεριά τελικά, απλά λίγο πιο πάνω από ότι υπολόγιζα λόγω μικροφώνου ευχαριστώ για τη βοήθεια
iCyd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Tα Kraken 7.1 που ειχα απο θεμα ηχου ηταν ΑΨΟΓΑ. Δηλαδη δεν εμεινα παραπονεμενος ουτε στιγμη! Αλλα πανω απο 2-3 δεν γινοταν να τα βαλω,εμενα προσωπικα με πιεζαν πολυ στα αυτια. Τα Cloud II που πηρα τωρα χθες τα φορoυσα κανα 8ωρο και δεν καταλαβα τιποτα
Stogianz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Tα Kraken 7.1 που ειχα απο θεμα ηχου ηταν ΑΨΟΓΑ. Δηλαδη δεν εμεινα παραπονεμενος ουτε στιγμη! Αλλα πανω απο 2-3 δεν γινοταν να τα βαλω,εμενα προσωπικα με πιεζαν πολυ στα αυτια. Τα Cloud II που πηρα τωρα χθες τα φορoυσα κανα 8ωρο και δεν καταλαβα τιποτα Ανάλογη εμπειρία με Kraken USB (δικά μου) κι Kraken 7,1 έχω κι εγώ. Πολύ στενά κι κουραστικά μετά απο 2-3 ώρες,όσο τα είχα τα έβγαζα συνέχεια Με τα HyperX δεν έχω τέτοιο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα