Προς το περιεχόμενο

Επίσημο hands-on video... δηλαδή, περίπου, για το επερχόμενο "slider" Priv από τον CEO της BlackBerry

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι αδερφε δεν θα γινει τετοιο πραμα γιατι γιατι το Blackberry 10 OS δεν το παρατάει η Blackberry αφου υπάρχουν ειδη updates και θα υπάρξουν και για το 2016 με το νεο 10.3.3 OS , εχουν προγραμματιστει 

για την αναβαθμιση δες εδω :http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/os-10-3-2-2789-all-devices-autoloaders-1040826/

Ετσι νομιζω και εγω και ελπιζω να μην ειναι η αρχη του τελους για ενα υπεροχο λειτουργικο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αλλα χρειάστηκες service???  

Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκα service.. Είχα θέμα με την υποδοχή του hands free. Όταν έβαζα hands free ενσύρματο υπήρχε θέμα.. Και το hands free μου είναι απαραίτητο. Αυτός ήταν ο λόγος για την επιστροφή μου σε Android. Κατά τα άλλα άψογο από όλες τις μεριές

λοιπον καλησπερα και απο εμενα.ξεκιναω επειδη εχω παρει οτι κινητη συσκευη που αρεσε απο τοτε που βγηκανε τα κινητα οταν ακουμπησα blackberry στα χερια μου απλα ειπα οτι εδω ειμαστε και φυσικα μιλαω για τα πρωτα blackberry σειρα 5000 6000 κτλ.μεχρι που κατεληξα με το 9700 bold.καποια στιγμη ειπα να παω προς android μερια δεν με βολεψε καθολου μετα πηγα σε bbos10 οταν πρωτοβγηκε με το z10 το θεωρησα ακυρο γιατι βγαλανε λειτουργικο χωρις να εχουν αναβαθμησει βασικες εφαρμογες ωστε να ανταποκριθουνε στο ευρυ κοινο και οχι μονο στο επαγγελματικο τομεα,μετα ξαναγυρισα σε android και τωρα ειμαι σε ios 9 και σκεφτομαι να ξαναγυρισω στην blackberry για ενα και μοναδικο λογο.γιατι η εταιρια περα απο την κινηση της με το priv ειναι και θα παραμεινει η rim με ποιοτητα και κινητα που δεν θα τα εχει κ η κουτση μαρια βλεπε iphone και samsung.πριν κρινετε λαθος ψαξτε λιγο στο εξωτερικο και οχι μονο με μετοχες αλλα τι απηχηση εχει και οτι δεν ειναι μονο η apple και η samsung.το οτι δεν υπαρχει service της blackberry στην ελλαδα ειναι τραγικο αλλα οσο καιρο θυμαμαι δεν χρειαστηκε service τα τηλ μου σε σχεση με τις αλλες εταιριες.αλλα οπως τοτε στην ελλαδιτσα κορειδεψαν το λαζαριδη για την συσκευη και πηγε στον καναδα και εφτιαξε ενα κολοσσο ετσι συμβαινει και με το service.προκαταληψη και υπερκαταναλωτισμος.να σημειωθει οτι τα blackberry δεν τα ειχα μονο για επεγγελματικη χρηση.αυτα τα ολιγα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...