jeandoumpier Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν άν υπάρχει κάποιος τρόπος καταγραφής των αποσυνδέσεών μου στην adsl γραμμή μου, γιατί δεν είμαι συνέχεια στον υπολογιστή ενώ εκείνος είναι online. Δηλαδή αν μπορώ π.χ. να μάθω πόσες αποσυνδέσεις είχα σε μια ολόκληρη μέρα ή εβδομάδα κτλ. Ευχαριστώ.
bill2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα κάπου μέσα στο ρουτερ το λέει αλλά αν θέλεις πέρνα στην εταιρία κι στην τεχνική υποστήριξη και στο λένε
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δεν το κανουν ολα τα ρουτερ.μερικα ρουτερ πχ thomson σου λενε Loss of signal.Σε αλλα πρεπει να δεις το Log και να δεις ποσες φορες επεσε το dsl.βεβαια το Log θα πρεπει να κραταει πολυ πραγμα και μετα να το δεις εσυ Manually>αλλιως μετα ο παροχος σου λεει.
leonidas_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δε σε πειράζει να έχεις ανοιχτό το pc/laptop μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Internet Connectivity Monitor...
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 επισης λιγο προσοχη γιατι μπορει καποιες αποσυνδεσεις να μην ειναι οτι χανει το dsl αλλα οτι χανει μονο το ppp.το εχω δει και αυτο,πιο σπανιο μεν αλλα μπορει να γινει ειδικα αμα ειναι ρουτερ της πλακας.
leonidas_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Σωστός. Η ακόμα μπορεί άμα συνδέεται κ με WIFI να κάνει και καμιά διάλειψη κ να το μετρήσει κ αυτό σαν Disconnection. Πάντως μια γενική εικόνα θα την έχει. Σχετικά με το πρόγραμμα που πρότεινα εγώ αναφέρομαι.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 και με Ping Παλι μπορει να το δει αν σωζει τα Pings σε ενα Log αλλα μετα πρεπει να τα μετρησει manually συν οτι ειναι και αυτο που ειπες.αν ειναι με wireless και πεσει το wireless θα το μετρησει σαν διακοπη.το ιδιο και για το Ppp.το Log ειναι αξιοπιστο αλλα παλι το πας χειροκινητα.οποτε μετα ή ρουτερ που μετραει loss of sync ή με τον παροχο.
leonidas_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Το πρόγραμμα που πρότεινα έτσι λειτουργεί. Κάνοντας ping σε μια σελίδα που ορίζεις εσύ (ή και σε δεύτερη εναλλακτική αν θες) ανά τακτά χρονικά διαστήματα που εσύ ορίζεις! Καταγράφει ένα Log και πάνω πάνω έχει κ ένα counter για τα disconnections.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ελπιζω απλα τα dc's ναμην τα μετραει οταν παιρνει request time out διοτι μπορει χωρις να κοπει η συνδεση να δει καποιο request time Out για αλλο λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα