mastino Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 παληκαρια εχω μεινει λιγο πισω στις εξελιξεις με τα κινητα. ειναι ομως επιτακτικη αναγκη να αντικαταστησω το samsung galaxy S advance που εχω με κατι πιο καινουριο καθως εχουν αρχισει τα κολληματα... οι απαιτησεις μου δεν ειναι τρελες, βασικα θελω ενα κινητο με καλη μνημη ραμ ωστε να μη τρωει τα κολληματα που τρωει το δικο μου. χρησιμοποιω πολυ το skype και bluetooth HF . οταν ανοιγουν αυτα μαζι με το wifi , το κινητο που εχω τωρα γονατιζει και αν δεχτω κληση την ιδια στιγμη μπορει να κολλησει το συμπαν και χρειαζεται ρησταρτ για να παρει μπροστα. αυτο που ψαχνω λοιπον ειναι ενα κινητακι με συμπαθητικο επεξεργαστη , 4G και τουλαχιστον 2gb ram σε τιμη οσο γινεται πιο προσιτη δλδ μαξ τα 200 ευρω. δεν εχω κολλημα με επωνυμες μαρκες και ειμαι προθυμος να δοκιμασω καποιο αξιοπιστο βεβαια κινεζικο. εχω εντοπισει καποια ελκυστικα της lenovo και σε ακρως συμπαθητικη τιμη (130 ευρω περιπου) το Α-806 . επισης το Κ3 και Κ80 της ιδιας εταιρειας αλλα και τα xiaomi redmi 2 pro και huawei honor 4x (στο e-shop στα 219 ευρω)... θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτα τα κινητα , να προτεινετε καποιο αλλο σε ιδια περιπου τιμη και επιδοσεις και ιδιως τι ακριβως να προσεξω (πχ ROM ,προεγκατεστημενες εφαρμογες κλπ) στην παραγγελια η οποια θα γινει σε καποιο διαδικτυακο καταστημα (minideal, vickmall κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα