Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα LG G2 και όπως θα ξέρετε δν υποστηρίζεται το mirroring μέσω του Airdroid.

Η απορία μου λοιπόν είναι, αν αξίζει να προχωρήσω σε root για να αποκτήσω αυτή τη δυνατότητα 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα LG G2 και όπως θα ξέρετε δν υποστηρίζεται το mirroring μέσω του Airdroid.

Η απορία μου λοιπόν είναι, αν αξίζει να προχωρήσω σε root για να αποκτήσω αυτή τη δυνατότητα 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πού θες να κάνεις mirroring? Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές . Εγώ ας πούμε στο Note 3 κάνω airplay με το apple TV μέσω μιας εφαρμογής από αυτές. 

Δημοσ.

Είναι διαφορετική η διαδικασία για laptop και για tv?

Ας  πούμε θέλω να βάλω αγώνα στο κινητό μέσω κωδικού για nova και να τον προβάλω στην tv

Δημοσ.

Είναι διαφορετική η διαδικασία για laptop και για tv?

Ας  πούμε θέλω να βάλω αγώνα στο κινητό μέσω κωδικού για nova και να τον προβάλω στην tv

Δεν ξέρω για την nova αλλά στον OTE αν έχεις rootάρει τη συσκευή σου δεν λειτουργεί το otetv go

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα πλεονεκτιματα στο rooting εγω προσοπικα στο G2 που ειχχα το εκανα στην πρωτη βδομαδα κιολας!
Εχει unlocked bootloader (η ξεκλειδωνει /κλειδωνει πανευκολα δν θυμαμαι γιατι εχει καιρο) οποτε αμα αλλαξεις γνωμη γινεται unroot πολυ ευκολα και την εγγυηση δν την χανεις!

Εγω θα το εκανα με χιλια παντως τωρα το τι θα κανεις εσυ και πως το σκεφτεσαι δν ξερω δικο σου θεμα φιλε μ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...