cabdik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 με αλλαγη παστας και καλυτερη ψυκτρα ειχες θερμοκρασιες, ή με την μαμα...? οταν λεω μνημη εννοω ποσοτητα και οχι ταχυτητα...! αν εχεις 4 Gb RAM φυσικοτατο ειναι να τρως μπουκαλι και κολληματα...! αν εχεις 8 GB, τοτε OK..! η BTC δεν σε βολευει....! παρε της υπογραφης μου καλυτερα...!!
DjAde Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οχι πανω ειχα μια ζαλμαν 9700ντ 4gb ειχα αλλα και παλι δν την χρησιμοποιουσε κανενα παιχνιδι ολη το κοιτα καθως επαιζα με riva tuner τις υπογραφης σου δεν μπορω να την παρω γιατι εχεις amd σκεφτομαι να παρω να ακυρωσω την παραγγελια και αντι για την h81m btc να παρω την h81m G
tuxpower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 @ Djade Αν βάλεις windows 10 --> http://www.insomnia.gr/topic/582829-windows-10-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-boot/ Βλέπεις όπως έχω ξαναπεί η intel τιμωρεί αυτους που προσπαθούν να κάνουν overclock σε μη Ζ97 board. Αλλά διάβασε το πάνω thread διότι γίνεται κανονικότατα. Ψύκτρα χρησιμοποιώ μια Raijintek Aidos, ρίχνει περίπου 7-8 βαθμούς την θερμοκρασία απο την stock μαμά ψύκτρα. Εγώ την H81M-G την πήρα για τις ψύκτρες στα vrm. Όπου χρειαστείς βοήθεια πες μου.
DjAde Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εχω ψαξει πολλες ωρες και ειδα οτι υπαρχει τροπος παρακαμσης στα win10. και γω γιαυτο διαλεξα μια απο αυτες επειδη εχουν ψυκτρα. απλα δν ξερω ποια θα ειναι καλυτερη στο oc. ποση ταση εδωσες στον επεξεργαστη σου για να δουλεψει στα 4,4?
tuxpower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 1.20 volt. Η συγκεκριμένη μητρική μέχρι 4.4ghz τα κάνει όλα αυτόματα με το 1.30 version bios. Το τελευταίο bios είναι το 1.40 αλλά με αυτό είναι κλειδωμένη η επιλογή για να μπορείς να μπουτάρεις στα 10 (διότι με 1.30 version δεν μπουτάρει στα 10 για να μην κάνεις o/c). Τέλος πάντων αν αποφασίσεις h81m-g ή btc πες μου να σου πω τα βήματα που θά κάνεις. Οι θερμοκρασίες μου είναι 58 βαθμους max όταν χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα grid (cpu usage 100%). Σε idle κατάσταση 32-36. 1
DjAde Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μια χααρα ακριβος αυτο που εψαχνα! οποτε ολοκληρωσα το συστημα και περιμενω να μου ερθουν. case : cougar solution 2 mobo :ashrock h81m-g cpu: 3258 ram : kingston HYPERX SAVAGE 1600cl9 ευχαριστω για την βοηθεια!!!
Eliaskat Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 πες μας και εντυπωσεις οταν με το καλο το μονταρεις!!
cabdik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) οχι πανω ειχα μια ζαλμαν 9700ντ 4gb ειχα αλλα και παλι δν την χρησιμοποιουσε κανενα παιχνιδι ολη το κοιτα καθως επαιζα με riva tuner τις υπογραφης σου δεν μπορω να την παρω γιατι εχεις amd NOMIZEIΣ>>>>> OFFICE PC ASUS H81M-C/ Pentium G3220/ G.Skill Aegis 4GB-1600 DDR3/ Be Quiet! SP7 300W/ HDD HITACH Deskstar 500GB Sata3 σκεφτομαι να παρω να ακυρωσω την παραγγελια και αντι για την h81m btc να παρω την h81m G 4Gb και σου εφταναν....? περιεργο..! αν και εξαρταται και απο τα παιχνιδια, τι διαχειριση κανουν...! πχ χτες, τεσταριζα ακριβως αυτο, με 2 διαφορετικα παιχνιδια, στο HTPC της υπογραφης μου, να δω απο περιεργεια ποση μνημη τρωνε..! με GPU-z εβλεπα την καρτα και με την διαχειριση εργασιων των windows εβλεπα την μνημη συστηματος. δοκιμασα το FarCry4 και το COD AW. απο κατω στις φωτο, δες τι καταναλωση ειχαν με medium ρυθμισεις και χωρις φιλτρα (AA, Shadows, κλπ), γιατι δεν ειναι και κανα τερας η καρτουλα, να σηκωνει και φιλτρα...! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από cabdik
DjAde Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το φαρ κρυ δν εξαντλουσε τα 4gb cod να σου πω την αληθεια δεν ειχα δοκιμασει το μονο που ειχα θεμα ηταν το dying light αλλα με patch επαιζε μια χαρα.αυτο με την τρελα να βαζουν 8 και 16 gb Δν εχει διαφορα στα game. εχω δοκιμασει τα παντα και σε high γραφηκα δν εχω συναντησει κανενα game που να τραβαει πανω απο 3gb Δυστηχως δεν το εχω πλεον το μηχανιμα για να βγαλω screenshot γενικα 4gb ειναι οκ απλα οταν ανοιγεις game δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 4Gb και σου εφταναν....? περιεργο..! αν και εξαρταται και απο τα παιχνιδια, τι διαχειριση κανουν...! πχ χτες, τεσταριζα ακριβως αυτο, με 2 διαφορετικα παιχνιδια, στο HTPC της υπογραφης μου, να δω απο περιεργεια ποση μνημη τρωνε..! Φτάνουν για να παίξεις ότι θες,αν έχεις παραπάνω μνήμη μπορεί να γεμίζει παραπάνω για καλύτερη διαχείριση,μπορεί και να ανέβουν οι αποδώσεις αλλά χλομό να είναι σε τέτοιο επίπεδο που θα το καταλάβεις. Έτσι κι αλλιώς όλα τα παιχνίδια τρέχουν με Pagefile βάλε το riva όπως είπε και ο dj και βάλτο να σου δείχνει μνήμη και pagefile.
cabdik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 το "ο,τι θες" δεν αρκει...! εξαρταται απο τα παιχνιδια που παιζει ο καθενας..! οπως ειδες, το FC4 κανει πολυ καλη διαχειριση, και δεν τρωει μνημη. αντιθετα, το COD AW την ρουφαει σαν νερακι..! δεν εχω αλλα βαρια παιχνιδια, τυπου GTA, Batman, κλπ, ωστε να δω τι χρηση μνημης κανουν. αλλα ηδη, απο το COD που το βριζουν στο ιντερνετ, για αυτο ακριβως το λογο, δειχνει προφανως οτι το "γραψιμο" του παιχνιδιου ειναι για τα μπαζα και κανει υπερβολικη χρηση μνημης...! αρα δυσκολα -πιστευω- θα υπαρχει παιχνιδι που να κανει παρομοια η και χειροτερη διαχειριση...!! το Gpuz δειχνει και την ποσοτητα της dedicated μνημης της καρτας, αλλα και της μνημης που παιρνει απο το συστημα (dynamic)...! 1
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Το COD AW με ~3gb δουλεύει (working set) ενώ μπορεί να κρατήσει μεγάλη καβατζα (εικονικής) μνήμης (private bytes) δες τα νούμερα από το process explorer στο βίντεο Εδώ εξηγεί τι είναι το working set και το private bytes. http://superuser.com/questions/618686/private-bytes-vs-working-set-in-process-explorer
DjAde Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 ενημερωτηκα το pc στηθηκε εδω και μερικες μερες εκανα δοκιμη σε 2k16,mgs v, project cars,star wars battlefront 3 σαφος καλυτερο απο το παλιο μου συστημα με q6600. πλεον το project cars βγαζω 40+ σε μαχ setting ενω πριν με το ζορι 30 το nba 2k16 ειναι σταθερο sta 60 ενω πριν ειχα πολλα αναιβοκατεβασματα. και sto mgs v 60fps ημερα και το βραδυ 50+- o G3258 εχει υπερχρονιστει και δουλευει στα 4,2ghz με 1,22v με θερμοκρασιες 65c undre load δεν επεσα και στο καλυτερο κοματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα