Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν βλέπει το Staff τέτοια πράγματα θα πρέπει να μπλοκάρει την ip ώστε να μην ξανά μπει ποτέ μέσα παρά μόνο για να βλέπει, ούτε δυνατότητα να φτιάξει νέο προφίλ και μάλιστα αν είσαι τσάκαλος και βρεις και την mac address good buy!!

α.δεν εχουν static.β.ακομα και να ειναι static αν η static ειναι απο ιντερνετ καφε θα μπλοκαρεις ολο το ιντερνετ καφε επειδη ενας εκανε κατι?οποτε μην λεμε πραγματα τα οποια δεν μπορουν να γινουν

Και αν έχει 60 θετικές αξιολογήσεις;

60 θετικες ειναι καλες αλλα παντα παιρνεις ενα ρισκο.οτι δεν ειχε κλεψει καποιος στο παρελθον δεν σημαινει οτι δεν θα το κανει αλλα ναι πονταρεις.εχει τυχει σε χρηστη που ειχε θετικες και ηθελε να αγορασει ενα σκληρο δισκο που το κοστος ηταν απλα γελοιο να του τον στειλω και να του πω πληρωσε τον μου οταν τον λαβεις .δεν με νοιαζε.το ποσο ηταν 15 ευρω οποτε who cares.αλλα ναι δεν θα το εκανα αυτο με κατι που κανει 500.

Τελικά τα χρήματα όντως μπήκανε στον λογαριασμό μου πριν από λίγο!  :blink:

Από ότι κατάλαβα το παλικάρι είναι ψιλοάσχετο με τράπεζες, paypal, αγγελίες κτλ για αυτό μου έλεγε ότι να ναι στα μηνύματα. Η τράπεζα καθυστέρησε 1 μέρα να μου εμφανίσει την συναλλαγή (Εθνική τράπεζα)

Οπότε τέλος καλό, όλα καλά... σε λίγο θα του αποστείλω το δέμα του. :ph34r:

μαλλον κατι δνε σου ελεγε καλα και λογικα δεν ηξερε πως παιζουν τα πραγματα.απο την καταθεση με κωδικο πηγε στο Paypal>μαλλον κατι δεν εχει καταλαβει καλα:P.κανονικη καταθεση σου εκανε και κωδικο θα ελεγε τον κωδικο της καταθεσης.

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, πάντα στο εμπόριο υπάρχει ρίσκο. Να το ξέρετε αυτό...

Εδώ από μαγαζιά αγοράζουμε και αρκετές φορές έχουμε προβλήματα... (Δεν αναγνωρίζουν ελαττωματικά προϊόντα, αργούν αν σου τα στείλουν, σου στέλνουν λάθος πράγματα, δεν στα στέλνουν ποτέ κτλ κτλ...)

Θα πρέπει να προσέχετε μερικά πράγματα στις συναλλαγές σας. Εγώ κοιτάω τις αξιολογήσεις. Συνήθως οι κομπίνες γίνονται σε ακριβά πράγματα, τώρα να σου κάνει ο άλλως π,στια σε κάτι που αξίζει 50-100 ευρώ λίγο δύσκολο.

Αυτό που θα πρότεινα να γίνει, είναι να διαχωρίζονται οι αξιολογήσεις σε αγορές και πωλήσεις γιατί πολύ εύκολα κάποιος που μόνο αγοράζει μπορεί να μπερδέψει κάποιον με τιε θετικές του αξιολογήσεις, ενώ στην ουσία δνε έχει πουλήσει τίποτα.

Πάντως από τις συναλλαγές που έχω προσωπικά κάνει εδώ μέσα αγορές και πωλήσεις όλα τα παιδιά ήταν άψογα. Μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί απατεώνες...αυτοί είναι η μειοψηφία εδώ μέσα.

Δημοσ.

Παιδιά, πάντα στο εμπόριο υπάρχει ρίσκο. Να το ξέρετε αυτό...

Εδώ από μαγαζιά αγοράζουμε και αρκετές φορές έχουμε προβλήματα... (Δεν αναγνωρίζουν ελαττωματικά προϊόντα, αργούν αν σου τα στείλουν, σου στέλνουν λάθος πράγματα, δεν στα στέλνουν ποτέ κτλ κτλ...)

Θα πρέπει να προσέχετε μερικά πράγματα στις συναλλαγές σας. Εγώ κοιτάω τις αξιολογήσεις. Συνήθως οι κομπίνες γίνονται σε ακριβά πράγματα, τώρα να σου κάνει ο άλλως π,στια σε κάτι που αξίζει 50-100 ευρώ λίγο δύσκολο.

Πάντως από τις συναλλαγές που έχω προσωπικά κάνει εδώ μέσα αγορές και πωλήσεις όλα τα παιδιά ήταν άψογα. Μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί απατεώνες...αυτοί είναι η μειοψηφία εδώ μέσα.

Οπως το ειπες ειναι.με βαση το συνολικο ογκο ναι το ποσοστο δεν ειναι τεραστιο απλα πολλες φορες τα ποσα ειναι μεγαλα που χανει καποιος και συνηθως στο 99 τις 100 οφειλονται σε περιπτωσεις αγοραστων που απλα δεν κοιτανε τιποτα και στελνουν λεφτα με καταθεσεις ή με αντικαταβολες.επισης εχω κανει πολλες συναλλαγες πιο πολλες σαν πωλητης αλλα παντα εβρισκα την χρυση τομη για να ειμαστε ολοι ευχαριστιμενοι.αν με καποιον δεν εβγαινε ακρη οκ παμε στον επομενο.

• Like 1
Δημοσ.
οποτε μην λεμε πραγματα τα οποια δεν μπορουν να γινουν

Η πρόταση που έκανα εγώ δεν είναι εφικτή ?? δεν βλέπω καμία απάντηση...

Δημοσ.

Η πρόταση που έκανα εγώ δεν είναι εφικτή ?? δεν βλέπω καμία απάντηση...

αυτο που εγραψα δεν πηγαινε σε σενα.Απο εκει και περα το δικο σου ειναι εφικτο.

Βεβαια η αληθεια ξερεις ποια ειναι.Οτι ενα τετοιο μυνημα ειναι σαν να λες στον αλλο που κραταει χλωρινη οτι μην την πιει.πως κατι τετοιες εταιρειες τα γραφουν για να ειναι νομικα κατοχυρωμενες σε περιπτωση ατυχηματος ετσι και αυτο.Δηλαδη το γραφεις απλα για το τυπικο γιατι αυτος που μπορει να σκεφτει λογικα ξερει οτι ναι οχι μονο στο ιντερνετ αλλα παντου προσεχω οταν κανω συναλλαγες ενω αυτος που δεν νιωθει απλα θα κλεισει το παραθυρο.πλεον δυστυχως που το λεω αλλα μερικα ατομα δεν καταλαβαινουν τα αυτονοητα οτι πρεπει να προσεχεις τα παντα πλεον οχι μονο σε ενα forum αλλα παντου.manual for dummies.

ειναι το ιδιο με τους κανονες του forum>ολοι τους κανουν accept υπαρχουν σε διαφορα σημεια και μετα βλεπεις greeklish βλεπεις κεφαλαια και αλλα τοσα.μερικοι απλα δεν νιωθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζω πως δεν πήγαινε σε μένα απλά ρώτησα για το δικό μου σχόλιο .

Τυπικά είναι τα μηνύματα των εταιριών , εγώ δεν μίλησα για κάποιο τυπικό μήνυμα αλλά για κάτι ουσιαστικό το οποίο θα αναφέρει τους τρόπους απάτης,το ρίσκο της όλης διαδικασίας και ίσως κάποιες συμβουλές στο τι θα πρέπει να προσέξει ο χρήστης. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που είναι αφελείς, δεν γνωρίζουν .Με το δίκιο σου θα μου πεις ότι δεν είναι δική σας δουλειά να τους ενημερώσετε ( νομικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα ) αλλά εξαρτάται από ποια οπτική γωνίας κοιτάς, θέλω να πιστεύω πως η οπτική σας γωνία είναι σωστή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως όταν κάποιος μπαίνει στις αγγελίες θα πρέπει να του εμφανίζεται ένα μύνημα ( pop up ) που θα αναφέρει το ρίσκο που κρύβουν αυτές οι συναλλαγές και τι θα πρέπει να προσέξει .

Προσωπικά, βρίσκω τα pop up κουραστικά και δε θεωρώ ότι πετυχαίνουν το στόχο τους (αν υποτεθεί ότι στόχος τους είναι οτιδήποτε πέρα από το να είναι καλυμμένος αυτός που τα εμφανίζει).

Από χρόνια το insomnia έχει συμπεριλάβει στους όρους χρήσης των αγγελιών κάποιες βασικές παραμέτρους για σχετική ασφάλεια. Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε σε κάτι το να πετάγεται ένα παραθυράκι κάθε φορά που πάει κάποιος να κάνει, τι; Να μπει να δει τις αγγελίες, απλά;

Εκτός αυτού, έχουμε και άλλα θέματα. Ήδη οι συμβουλές που δίνει το insomnia "στρέφουν" τον κόσμο προς ορισμένες κατευθύνσεις, αν επιλέξει κανείς να τις λάβει υπόψη του. Δικαίως λοιπόν ένας συνεπής και έντιμος πωλητής από κάποιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας μας θα μπορούσε να παραπονεθεί.

Δε σημαίνει πως όποιος είναι μηδενικός γιατί τώρα ξεκινά στο insomnia ή γιατί -ας είμαστε ειλικρινείς- βρίσκεται εδώ μόνο για τις αγγελίες, είναι υποχρεωτικά ύποπτος και ασυνεπής. Κάθε άλλο, και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό.

Όπως προσεκτικοί πρέπει να είμαστε ώστε να μη δημιουργείται η εντύπωση πως βρίθουν οι αγγελίες από ανέντιμους. Συναλλαγές γίνονται πάμπολλες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία πετυχημένες. Υπάρχουν και κακοί, και ανέντιμοι, αλλά στο σύνολο των αγγελιών που ανεβαίνουν και των συναλλαγών που πραγματοποιούνται είναι ελάχιστοι.

Ουσιαστικά, όμως, είναι θέμα κοινής λογικής. Η οποία, δυστυχώς, ενίοτε αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά κοινή. Όταν, λόγου χάρη, κάποιος πάει και καταθέτει ολόκληρο ένα μεγάλο ποσό για προϊόν υπερσύγχρονο σε τιμή εκπληκτικά μικρότερη της αγοράς, από χρήστη εγγεγραμμένο χθες ξημερώματα -κυριολεκτικά- δεν τον σώζει κανένα παραθυράκι.

Πάντως, επειδή αναγνωρίζω πως τους όρους χρήσης ελάχιστοι τους διαβάζουν, ενδεχομένως θα ήταν καλό να υπάρξει αυτό το -ενοχλητικό- παραθυράκι. Κι ας αμφιβάλλω τα μέγιστα για τη χρησιμότητά του. Ίσως με δυνατότητα απενεργοποίησης από το χρήστη. Γιατί, τελικά, τα πάντα είναι θέμα ατομικής ευθύνης.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζω πως δεν πήγαινε σε μένα απλά ρώτησα για το δικό μου σχόλιο .

Τυπικά είναι τα μηνύματα των εταιριών , εγώ δεν μίλησα για κάποιο τυπικό μήνυμα αλλά για κάτι ουσιαστικό το οποίο θα αναφέρει τους τρόπους απάτης,το ρίσκο της όλης διαδικασίας και ίσως κάποιες συμβουλές στο τι θα πρέπει να προσέξει ο χρήστης. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που είναι αφελείς, δεν γνωρίζουν .Με το δίκιο σου θα μου πεις ότι δεν είναι δική σας δουλειά να τους ενημερώσετε ( νομικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα ) αλλά εξαρτάται από ποια οπτική γωνίας κοιτάς, θέλω να πιστεύω πως η οπτική σας γωνία είναι σωστή.

απλα συμφωνω με τον snoob οτι το παραθυρακι απλα οπως ανοιξει καποιος θα διαβασει την πρωτη γραμμη θα δει οτι αναφερει κατι για αυτο και θα το κλεισει και μετα οι μισοι θα παραπονιουνται οτι εχει καταντησει ενοχλητικο.ειναι αποδεδειγμενο οτι ποτε κανεις δεν διαβαζει τιποτα.ουτε τους ορους τους forum οταν κανει εγγραφη ουτε τιποτα.οπως ειπαν συνηθως οποτε μπαινουν τετοια μπαινουν για να ειναι το site κατοχυρωμενο παρα οτι θα το διαβασει καποιος.καταλαβαινω πως το εννοεις αλλα  αυτος που ειναι να καει θα καει που να του εχεις κανει τατουαζ πανω του τι να προσεχει.δεν υπαρχει πλεον οπως ειπαν η κοινη λογικη και ολα εννοουνται.οπου και αν κοιταξεις γυρω θα δεις ατομα που απλα δεν εχουν την κοινη λογικη.ειναι σαν να ανοιγεις Pop-up σε καποιον  με το που μπει στο αμαξι οτι μην εισαι μεθυσμενος και οδηγεις.θελει pop up για να καταλαβει το αυτονοητο?σορρυ που θα το πω χυμα αλλα ο κοσμος εχει χαζεψει.ειναι ιδια φαση in real life με τα ατομα που κρατανε πορτοφολι στο χερι ή πορτοφολι στην κολοτσεπη οι κοπελες που εχουν στην τσαντα στο πλαι και περπατανε.απλα πιστευουν οτι δεν θα συμβει σε αυτους/αυτες και ας ακουνε καθε μερα τι γινεται.την αλλη φορα στο μετρο ειχαν κλασσικα την ανακοινωση οτι προσεχετα τα αντικειμενα σας.στο συνταγμα που περιμενα για μια δουλεια ηρθαν 2-3 ατομα που τους ειχαν κλεψει.τι πρωτοτυπο.

• Like 1
Δημοσ.

προσοχή κυκλοφορούν απατεώνες που ζητάνε πληρωμη στα ΕΛΤΑ και κάνουν πολυ καλές τιμές και εξαφανίζονται

Δημοσ.

Εσύ έκανες εγγραφή για να γράψεις αυτό το μήνυμα ; ...........μάλλον για του επαγγέλματος σε κόβω.

1ο μήνυμα σε καινούρια υποτίθεται γι'αυτόν ιστοσελίδα και ήξερε που να γράψει!

• Like 2
Δημοσ.

προσοχή κυκλοφορούν απατεώνες που ζητάνε πληρωμη στα ΕΛΤΑ και κάνουν πολυ καλές τιμές και εξαφανίζονται

σωωωωωωωωπα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...