korfiatis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα ,εχω κανει αρκετες συναλλαγες εδω και παντα ολα πηγαίναν καλά ολα μια αρχη ειναι θα μου πειτε ομως.Την πατησα λοιπον με εναν απατεώνα που έστειλε άχρηστο πράγμα και το γνώριζε πολυ καλα. Δεν απαντα στα τηλεφωνα δεν απαντα στα μνμ τα γενικα αφαντος.Πως λοιπον μπορουμε να τους σταμπαρουμε ?Εγω γνωρίζω αυτον κάποιοι αλλοι φιλοι κάποιους αλλους ισως..Εχω τηλεφωνα του το ονομα του την διεύθυνση του.Τα παντα .Τι μπορώ να κανω εγω οταν θα παει να πάρει τα λεφτα απο τα ελτα ,πως μπορω να εμποδίσω να σταματήσει την απάτη πριν την πατήσουν και αλλα παιδια απο το σιτε?Ευχαριστώ.
korfiatis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αρνητική αξιολόγηση αύριο κανει νεο προφιλ... Το πλαν μπι θα ήταν οτι καλύτερο...
visualizer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θες να μας πείς λίγο την ιστορία του θέματος ? Τι ακριβώς έγινε ?
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 οτι γινεται συνηθως.καποιος αγοραζει κατι ο αλλος το στελνει με αντικαταβολη και βαζει μεσα κατι αχρηστο.εσυ δεν μπορεις να το ανοιξεις αν δεν υπαρχει εντολη πληρωνεις κανονικα ο αλλος παιρνει τα λεφτα και εσυ παιρνεις μην πω τι.και στην πραξη δεν μπορεις να κανεις ουτε μυνηση ουτε κατι αλλο γιατι δεν μπορεις να αποδειξεις οτι ο αλλος σου εβαλε πετρα .το λεω διοτι μπορει ο χ να σου εβαλε το κινητο και εσυ για να κερδισεις κατι να πεις οχι δεν μου το εστειλε.οποτε ακρη δεν βγαινει .και δεν υπαρχει Paypal για να πληρωσει κατι. απειρα περιστατικα για αυτο λεμε οχι αγορες με αντικαταβολες /καταθεσεις ειδικα απο ατομα με 0 κριτικες ή με μια δυο κριτικες. 4
visualizer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ στην θέση σου αν ισχύουν τα παραπάνω θα πήγαινα άμεσα στην αστυνομία και θα έκανα καταγγελία για απάτη .
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 και τι θα αποδειξει ?οτι καποιος του εστειλε κατι αλλο αντι για αυτο που συμφωνησαν?με τι αποδειξεις?που φαινεται τι συμφωνησαν?ολα στο προφορικο?αν ειναι ετσι και εγω βρισκω ενα ατομο κανω μυνηση οτι δεν μου στειλε το κινητο και του στειλα 1000 ευρω . δεν ειναι ολα τοσο απλα.αν παει στην αστυνομια τι θα πει?οτι εγω εστειλα 100 ευρω και ο αλλος μου εστειλε μια πετρα?πως θα το αποδειξει?μπορει καλιστα να ελαβε το κινητο ο αλλος και να λεει αυτος ψεμματα.για αυτο λεμε προσοχη.πανω σε αυτα πατανε ολοι και κλεβουν κανονικα κινητα.οτι δεν μπορεις να αποδειξεις κατι. 1
visualizer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μας έδινε κάποιες λεπτομέρειες ο φίλος για τι αντικείμενο μιλάμε και με ποιον τρόπο επικοινωνούσε με τον "πωλητή" ίσως να βγάλουμε κάποια άκρη.Όταν παει να κάνει καταγγελία υπάρχει περίπτωση να εκκρεμεί και κάποια άλλη κατηγορία εις βάρος του "πωλητή". Προσωπικά θα το κυνηγούσα το θέμα όχι μόνο για να πάρω μόνο τα λεφτά μου αλλά και γιατί είμαι της αντίθετης λογικής - ωχαδερφισμού που λέει "Στην Ελλάδα είσαι αδερφέ..δεν θα βγάλεις άκρη ". 1
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ναι μπορει να το κυνηγησει αμα θελει απλα υπαρχει και ενα αλλο θεμα στην μεση.οτι ολα στην ελλαδα πληρωνονται.ειτε κανεις μυνηση την πληρωνεις ειτε πας δικαστικως τα πληρωνεις.για αυτο ειπα οτι η προληψη ειναι πιο καλη απο την αντιμετωπιση.ναι θα μπορουσαν να μαζευτουν μαζι 20 ατομα που την πατησαν οπως και εχει γινει και να πανε για ομαδικη μυνηση.σε καθε περιπτωση μπλεκεις και ναι μπορει να μην αξιζει για πχ 50 ευρω που εχασε καποιος.απο την αλλη ναι δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητοι αυτοι αλλα δεν μπορεις να ξερεις αν το εχει ξανακανει.επισης οχι δεν γινεται ο καθενας να βγαινει και να λεει πχ ο κωνσταντινος παπαδοπουλος μου κλεψε τα λεφτα γιατι πολυ απλα ο καθενας θα μπορουσε να κατηγορησει οποιονδηποτε με σκοπο να του χαλασει το ονομα.σαν να βγω εγω και να πω πχ ο visualizer με το ταδε ονομα εκανε αυτο.δεν ξερουμε αν ειναι αληθεια ή αν απλα εγω θελω να σε κανω να φανεις κλεφτης στο προσωπο των αλλων.ειναι πολυ λεπτη η γραμμη.για αυτο και θα δεις στο ινσομνια δεν αφηνουν τετοια θεματα ανοιχτα οταν αναφερονται ονοματα/τηλεφωνα κτλ.δεν ειναι τοσο απλο το θεμα.συμφωνω οτι ναι κατι τετοιοι που το εχουν κανει επαγγελμα δεν πρεπει να μεινουν ατιμωρητοι αλλα θελει πολυ τρεξιμο και αμα βγαλεις ακρη και σε καθε περιπτωση χωρις αποδεικτικα αν ο αλλος αθωωθει απλα σου κανει αυτος μυνηση μετα.παρα πολλα τετοια περιστατικα δυστυχως και το πιο παραξενο ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει πονηρευτει να προσεχει.πανε και κανουν καταθεση 600 ευρω για iphone Σε ενα αγνωστο ατομο σε ενα forum με μηδεν κριτικες που εκανε εγγραφη χτες.
visualizer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σίγουρα η πρόληψη είναι η ποιό καλή αντιμετώπιση ... μήπως όμως θα πρέπει να γίνει κάτι και απο την ιστοσελίδα ώστε να γίνει δυσκολότερη η ζωή των απατεώνων ? 2
Avatar_GR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα πάλι που έχω αγγελία για να πουλήσω κάτι μου έγραψε ένας ότι έβαλε τα χρήματα στην τράπεζα μου (του είχα δώσει IBAN και στοιχεία) και ότι η τράπεζα του έδωσε και ένα κωδικό όταν θα έχει τα πράγματα στα χέρια του θα μου τον δώσει για μπορώ να βγάλω τα χρήματα μου. Υπάρχει τέτοιο σύστημα με κωδικό στην τράπεζα και δεν το ξέρω μήπως;;;;
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σίγουρα η πρόληψη είναι η ποιό καλή αντιμετώπιση ... μήπως όμως θα πρέπει να γίνει κάτι και απο την ιστοσελίδα ώστε να γίνει δυσκολότερη η ζωή των απατεώνων ? δεν μπορεις να κανεις πολλα.αν μπει καποιο φιλτρο οτι ναι πχ να ειναι χρηστης ενα χρονο κτλ απλα οι αγγελιες θα ειναι το 1/10.ειχε δοκιμαστει και με Mimimum posts κτλ στο παρελθον και εβλεπες να κανουν ποστς του στυλ οκ ,ενταξει ναι συμφωνω .μετα θα πρεπει να γινει οπως ηταν πχ ricardo,emarket>να δινεις υποχρεωτικα στοιχεια κτλ που και παλι εκει την ευθυνη της συναλλαγης την εχει ο χρηστης.συν οτι και το emarket-fleamarket δεν σε υποχρεωνε τουλαχιστον στην αρχη να τα δωσεις.μονο στο ebay υπαρχει Paypal. Εμένα πάλι που έχω αγγελία για να πουλήσω κάτι μου έγραψε ένας ότι έβαλε τα χρήματα στην τράπεζα μου (του είχα δώσει IBAN και στοιχεία) και ότι η τράπεζα του έδωσε και ένα κωδικό όταν θα έχει τα πράγματα στα χέρια του θα μου τον δώσει για μπορώ να βγάλω τα χρήματα μου. Υπάρχει τέτοιο σύστημα με κωδικό στην τράπεζα και δεν το ξέρω μήπως;;;; δεν ξερω αν υπαρχει αλλα εγω σου λεω οτι υπαρχει αυτο.που ξερεις οτι ο αλλος θα σου δωσει το κωδικο?μπορει να πει εγω παρελαβα ενα τουβλο ή δεν παρελαβα τιποτα και δεν σου δινω τον κωδικο.ειλικρινα προτιμω να παρω κατι πιο ακριβα και να το παρω χερι με χερι παρα απο επαρχια ειδικα με ατομα που δεν εχουν κριτικες.επισης πολυς κοσμος δεν πονηρευεται οταν βλεπει αγγελια του στυλ.Iphone 6 με 200 ευρω.σορρυ ποιος θα το δωσει με 200 ευρω οταν ακομα και 500 να το δωσει θα το αγοραζαν?η βλεπω αγγελιες που φαινεται οτι ειναι μεταφραση απο google translate Και βλεπεις ατομα να κανουν report οτι εστειλαν στον ταδε χρηστη και κατι τους φαινεται υποπτο.δηλαδη οτι η μεταφραση ειναι απο google translate Και μονο δεν ειναι υποπτο? 2
Avatar_GR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξερω αν υπαρχει αλλα εγω σου λεω οτι υπαρχει αυτο.που ξερεις οτι ο αλλος θα σου δωσει το κωδικο?μπορει να πει εγω παρελαβα ενα τουβλο ή δεν παρελαβα τιποτα και δεν σου δινω τον κωδικο. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Ακόμα και να υπάρχει τέτοιο σύστημα (που δεν νομίζω). Σιγά μη μου δώσει τον κωδικό μετά... Εννοείτε η συναλλαγή στην τράπεζα δεν φαίνεται στο e-banking μου. (Βέβαια αργούν μερικές φορές αν είναι από άλλη τράπεζα οι συναλλαγές να φανούν). Χρήστης με 0 αξιολογήσεις... Κάτι μου λέει ότι πάει να με δουλέψει για 22 ευρώ!!! 1
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα τον απεφευγα.αν δεν φανει συναλλαγη δεν θα εστελνα.αυτος μπορει να εχει φτιαξει και ψευτικο χαρτι και να σου λεει να κοιτα στα εστειλα.παντως το εχω ξανακουσει αυτο που λες για τον κωδικο αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει. 2
kostasbourinio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω απο τον περασμένο Μαρτιο εξαπατηθηκα μεσω καταθεσης τραπεζης 400 ευρω. Ξερω το νονομα του, διευθυνση τα παντα, εχω κανει μηνυση, το εχει κανει επανειλημμενως και σε αλλα ατομα, εχει δικαστει και γενικοτερα εχω μαθει πολλα για το συγκεκριμενο Απατεώνα. Όσες φορές το έχω γράψει εδω μέσα, το έχω ανοιξει το θεμα το μονο που κανετε ειναι να σβηνετε το θεμα και να κανουμε απλα αρνητικη αγιολογηση, ενω έχει αλλα 10 προφιλε εδω μεσα 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Λυπάμαι για τις όποιες άσχημες συναλλαγές, αλλά τα έχουμε πει: 1. Το insomnia δεν κάνει το δικαστή. Δεν ξέρουμε ποιος λέει αλήθεια, δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε, δεν είναι αυτή η δουλειά μας. 2. Το insomnia δεν αφήνει να συζητηθεί η όποια καταγγελία γιατί, εκτός όλων των παραπάνω, ο όρος "απατεώνας" -επί παραδείγματι- αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση (ούτε καν στο δικαστήριο δε θα γινόταν αποδεκτός τέτοιος όρος, και να καταδικαστεί δεν καταδικάζεται με τέτοιες εκφράσεις) και μπορεί πανεύκολα να βρεθεί το site μπλεγμένο. Και αυτός που χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις (ή προτείνει σε μέλη να στήσουν καρτέρι και να πλακώσουν ανθρώπους στο ξύλο). 3. Αν έχετε κάποια ένδειξη ότι χρήστης που σας δημιούγησε θέμα έχει πολλαπλά προφίλ ή έχει επανέλθει, στέλνετε αναφορά. Τα υπόλοιπα είναι για να λέμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις