Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάπου διάβασα ένα   $@@#άρθρο  για το google generator και το 2 step verification code.

Το ενεργοποίησα στο κινητό, όλα καλά.

Πάω να μπω από τον σταθερό και τον thunderbird στον ίδιο λογαριασμό, και μου βγάζει μήνυμα λάθος κωδικού.

Στιγμιαία, μου πετάει και ένα μήνυμα από την google, να μπω να διαβάζω αυτό

https://support.google.com/accounts/answer/185833?hl=en

το οποίο όμως απαντά στο πρόβλημα από κινητό.

Δημοσ.

και εγω εχω κανει verification τον λογαριασμό και πλεον δεν μπορώ να μπω από email client local, βέβαια δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ μπαίνω πάντα απο τον browser

Δημοσ.

Ακολούθησε τη σελίδα που σου πετάει η Google και στην ενότητα How to generate an App password

(αν η σελίδα είναι στα Ελληνικά Τρόπος δημιουργίας ενός κωδικού εφαρμογής μπορείς να επιλέξεις γλώσσα από το κάτω μέρος της σελίδας) θα δημιουργήσει έναν αριθμό με 16 ψηφία που θα πρέπει να επικολλήσεις στη θέση του κωδικού που σου ζητάει η google.

Αυτό χρειάζεται να το κάνεις μόνο μία φορά εκτός κι αν ανακαλέσεις την εξουσιοδότηση πρόσβασης για την εφαρμογή αυτή.

Καλό θα είναι να δώσεις και ένα κατανοητό όνομα για να γνωρίζεις σε μελλοντικό χρόνο σε πια εφαρμογή ανήκει.

Μετά ακολουθείς τα γνωστά βήματα όνομα χρήστη, κωδικός και τον εξαψήφιο που γεννάει η εφαρμογή από το κινητό σου.

Αν θέλεις επιλέγεις το κουτάκι στο τελευταίο βήμα αν ο υπολογιστής είναι σε δικό σου χώρο και θα ισχύει για ένα μήνα.

Στη διαδικασία με τα 2 βήματα που έκανες σου βγάζει σε ένα σημείο μία λίστα με 10 κωδικούς για πρόσβαση σε περίπτωση που δεν έχεις το κινητό μαζί σου ή το έχασες για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση.

Ακόμα σου δίνει επιλογή πρόσβασης από τηλέφωνο αρκεί να έχεις βάλει έναν αριθμό για να σου τηλεφωνήσει το αυτοματοποιημένο σύστημα και να ακούσεις το κωδικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...