Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy core prime SM-G360P Προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω πρόβλημα με το κινητό του τίτλου προσπάθησα να του κάνω upgrade την rom με το odin αλλά μου βγάζει fail και εκτός από αυτό έχει χαθεί από ότι κατάλαβα και η rom του κινητού και μου ανοίγει απευθείας το παράθυρο του odin μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Να το κάνω με άλλον τρόπο.. το πρόβλημα μου με το κινητό ήταν ότι μου το έδωσε ένα φίλος που το έφερε από το εξωτερικό ολοκαίνουριο ακόμα με τις ζελατίνες είναι και είχε θέμα με τον carrie από ότι κατάλαβα και εμφάνιζε ανοίγοντας την συσκευή activation και έκανε Loading ξεκίνησα να προσπαθώ με το odin να κάνω upgade αλλά όλο μου έβγαζε fail μετά μου έβγαλε ένα παράθυρο για να συνδέσω την συσκευή με το kies για να κάνει recovery την rom αλλά δεν έγινε τίποτα το kies δεν εύρισκε την συσκευή και με την επομένη δοκιμή με το odin έφτασα εδώ....

Eυχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων

IMAG0042.jpg

odin2.jpg

Δημοσ.

Αν κολλήσουμε σε bootloop

Απενεργοποιούμε τη συσκευή βγάζοντας τη μπαταρία,

μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη,

επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset"

επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Για σου φίλε μου.μαλον η rom που κατέβασες δεν κατέβηκε σωστα η δεν ξεζιπαριστικε σωστα .βρες απο το samobile για το μοντέλο σού μια eur και άνοιξε το odin κούμπωσε το κινητο και άστο λίγο μεχρι να το δη .τικαρε την rom .και θα σου την πέραση. προσοχή με την σειρά πού σού γράφω. καλά ξετελα!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά τώρα έχω άλλο θέμα δεν μου δέχεται ελληνική sim μου βγάζει το loading screen activation…. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...