skiouros27 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας έχω πρόβλημα με το κινητό του τίτλου προσπάθησα να του κάνω upgrade την rom με το odin αλλά μου βγάζει fail και εκτός από αυτό έχει χαθεί από ότι κατάλαβα και η rom του κινητού και μου ανοίγει απευθείας το παράθυρο του odin μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Να το κάνω με άλλον τρόπο.. το πρόβλημα μου με το κινητό ήταν ότι μου το έδωσε ένα φίλος που το έφερε από το εξωτερικό ολοκαίνουριο ακόμα με τις ζελατίνες είναι και είχε θέμα με τον carrie από ότι κατάλαβα και εμφάνιζε ανοίγοντας την συσκευή activation και έκανε Loading ξεκίνησα να προσπαθώ με το odin να κάνω upgade αλλά όλο μου έβγαζε fail μετά μου έβγαλε ένα παράθυρο για να συνδέσω την συσκευή με το kies για να κάνει recovery την rom αλλά δεν έγινε τίποτα το kies δεν εύρισκε την συσκευή και με την επομένη δοκιμή με το odin έφτασα εδώ....Eυχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων
saruman123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κολλήσουμε σε bootloop Απενεργοποιούμε τη συσκευή βγάζοντας τη μπαταρία, μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη, επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset" επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση.
saruman123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το δοκίμασα δεν αλλαζει κατι http://nasirtech.blogspot.gr/2015/08/install-g360pvpu2aoh1-android-444-kk.html?m=1
marmarasm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Για σου φίλε μου.μαλον η rom που κατέβασες δεν κατέβηκε σωστα η δεν ξεζιπαριστικε σωστα .βρες απο το samobile για το μοντέλο σού μια eur και άνοιξε το odin κούμπωσε το κινητο και άστο λίγο μεχρι να το δη .τικαρε την rom .και θα σου την πέραση. προσοχή με την σειρά πού σού γράφω. καλά ξετελα!!!
skiouros27 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά τώρα έχω άλλο θέμα δεν μου δέχεται ελληνική sim μου βγάζει το loading screen activation…. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω?
panos- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ή ROM που πέρασες είναι κλειδωμένη και δεν παίρνει Ελληνικές SIM. Ή φταει η κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα