Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να φτιαξω ενα σταθερο υπολογιστη για παιχνιδια επειδη ο παλιος που εχω εκαψε καρτα γραφικων, σκληρο ,και πριν καει εκανε θορυβο ειναι 8 ετων ...η οθονη ειναι αρκετα γερασμενη γενικα ολο το συστημα απο πληκτρολογιο μεχρι ποντικια,αν και επαιζε καλα τα παιχνιδια.η καρτα του ηταν μια gt 220 η 240 δεν θυμαμαι γιατι τον εκανα κομματια,επισης το κουτι του εχει σπασει αρα δεν εμεινε τιποτα καλο και αξιοπιστο παρα μονο η ραμ η οποια μαλλον με τα σημερινα δεδομενα δεν κανει. Αυτο που ζηταω ειναι να μου κανετε μια συνθεση ενα συστημα αξιοπιστο αλλα να παιζει και ανετα τα παιχνιδια αν ειναι εφικτο.το μπατζετ μου ειναι max 1200€ .θελω να πιστευω οτι μπορω να φτιαξω ενα καλο αξιολογο συστημα. Προσπαθησα να κανω μια συνθεση μονος μου αλλα φτανω τα 1700€ και ενω ολα μου φαινονται οκ δεν ξερω απο που να αφαιρεσω. Ευχαριστω εκ τον προτερων οσους με βοηθησουν να κανω αυτο το νεο συστημα.να πω στο τελος οτι πιανουν τα χερια μου να κανω τον πυργο με βοηθεια απο εσας ομως .επισης θα ηταν εφικτο μηπως θα μπορεσω να τα παρω απο ενα καταστημα ολα αυτα ? Γιατι δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι αν ειναι απο διαφορετικα καταστηματα πρεπει τα μεταφορικα να βγαινουν πολυ παραπανω,εκτος αν ειμαι λαθος να με διορθωσει καποιος αυτα .
IceFrog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/583004-gaming-pc-1000%E2%82%AC/Με τα ρεστα παρε οθονη 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 συμπληρωσε την φορμα σε παρακαλω και βρες κ αλλα θεματα στα ιδια λεφτα πανω κατω για να παρεις ιδεες και εδω ειμαστε και εμεις για να σε βοηθησουμε!
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έσπασε το κουτί; Σε ενδιαφέρει να υπάρχει oc δυνατότητα; Συμπλήρωσε τη φόρμα καλύτερα και γράψε τι απαιτήσεις έχεις κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια φορμα βρε παιδια?ειμαι πολυ ασχετος με αυτα ο oc τι ειναι?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ αυτη την φορμα απαντα στις ερωτησεις... OC σημαινει overclocked και ειναι ο υπερχρονισμος του επεξεργαστη παραπανω απο αυτον του κατασκευαστη...Για καλυτερες επιδοσεις η για διαγωνισμους σε τεστ και τετοια
kougi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ποια φορμα βρε παιδια?ειμαι πολυ ασχετος με αυτα ο oc τι ειναι? Αφου οπως λες εισαι πολυ ασχετος γιατι προσπαθεις να κανεις μονος σου συνθεσεις? Μονο να μπερδευτεις περισσοτερο θα καταφερεις Κοιτα παρομοια θεματα που εχουν μπατζετ γυρω στο χιλιαρικο, σιγουρα θα υπαρχουν πολυ αξιολογες προτασεις. Βεβαια το καλυτερο ειναι οπως σου ειπαν να συμπληρωσεις και την φορμα πρωτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ αυτη την φορμα απαντα στις ερωτησεις... OC σημαινει overclocked και ειναι ο υπερχρονισμος του επεξεργαστη παραπανω απο αυτον του κατασκευαστη...Για καλυτερες επιδοσεις η για διαγωνισμους σε τεστ και τετοια Καλο αλλα δεν το θελω αυτο γιατι δεν το κατεχω .οσο για την φορμα αυριο θα την κανω.οσο για τον φιλο ποιο πανω μπορω να το συναρμολογισω απλα να μην βαλω τα καλωδια αναποδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα