tweety_p Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αγαπητοί insomniacs,επειδή τον τελευταίο καιρό ο αναζήτησης ενός αξιόπιστου καταστήματος από την κίνα είναι θέμα συζήτησης σε πολλά θέματα του φόρουμ μας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το κατά την γνώμη μου το πιο αξιόπιστο κατάστημα. Το Banggood.com διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από smartphones, tablets και άλλα ηλεκτρονικά και τεχνολογικά προϊόντα, μεγαλύτερη μάλιστα από όλα τα καταστήματα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.Διαθέτει το πιο εξελιγμένο σύστημα παραγγελιών και διασφαλίζει την αξιοπιστία του ονόματος του, με σύγχρονες μεθόδους παραγγελίας όπως το paypal. Επίσης, συνεργάζεται με τις ασφαλέστερες και ταχύτερες μεταφορικές εταιρίες, δίνοντας βάση στην αξιοπιστία μεταφοράς της παραγγελίας σας.Για ποιος άλλους λόγους να διαλέξετε το Banggood?1. Διαθέτει πάνω από 80.000 καταχωρίσεις προϊόντων.2. Προσφέρει τις καλύτερες τιμές στην αγορά3. Έχει επαγγελματικό customer service και after sale support4. Δωρεάν ή χαμηλού κόστους μεταφορικά. Σημειώστε ότι το Banggood.com διαθέτει και ευρωπαϊκές αποθήκες, δίνοντας σας την δυνατότητα να προμηθευτείτε τα προϊόντα του ακόμα πιο γρήγορα και χωρίς τον φόβο του τελωνείου! Τέλος, αυτή την στιγμή τρέχει μια εκστρατεία εκπτώσεων, η οποία θα είναι ενεργή μέχρι την 5η Οκτώβρη και σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ακριβώς θέλεις να μας πεις με αυτό το ποστ, διαφήμιση ειναι? 1
tweety_p Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ακριβώς θέλεις να μας πεις με αυτό το ποστ, διαφήμιση ειναι? θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. έχω κάνει 5 παραγγελίες από το συγκεκριμένο κατάστημα και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα! Επίσης, το θέμα το τράβηξα από διπλανό γνωστό φόρουμ τεχνολογίας. Δεν κάνω διαφήμιση, γιατί δεν έχω να κερδίσω τίποτα.
newsformobiles Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό για μικροαγορές, πανάκριβο σε κινητά. Έχω πάνω από 10 αγορές για μικροπράγματα όμως, που δεν βρίσκεις αλλού. 1
tweety_p Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό για μικροαγορές, πανάκριβο σε κινητά. Έχω πάνω από 10 αγορές για μικροπράγματα όμως, που δεν βρίσκεις αλλού. αν μέσα στην τιμή όμως βρίσκεται και το θέμα αξιοπιστίας? εγώ το προτιμώ πάντως ακόμα και αν βγει 2 ως 5 ευρώ παραπάνω από το πρώτο κατάστημα στο kimovil, όταν θα αγοράσω μια συσκευή των 100€. Η γνώμη μου είναι ότι αφού θα πάρω συσκευή από την κίνα να την πάρω από αξιόπιστο κατάστημα και όχι να προσπαθήσω να κόψω και το 1€.
kostass__ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 χωρις να προσδιδω σκοπιμοτητα στον φιλο topic starter θεωρω πως δεν εχουν δουλεια τετοια θεματα στο insomnia. το ποστ εμπειριας δεκτο 100% το ποστ εν ειδει παρουσιασης-διαφημισης οχι (προσωπικη αποψη). 1
newsformobiles Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 αν μέσα στην τιμή όμως βρίσκεται και το θέμα αξιοπιστίας? εγώ το προτιμώ πάντως ακόμα και αν βγει 2 ως 5 ευρώ παραπάνω από το πρώτο κατάστημα στο kimovil, όταν θα αγοράσω μια συσκευή των 100€. Η γνώμη μου είναι ότι αφού θα πάρω συσκευή από την κίνα να την πάρω από αξιόπιστο κατάστημα και όχι να προσπαθήσω να κόψω και το 1€. Να πω την αλήθεια, μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στις αγορές μου. Αλλά εάν θέλω να δώσω κάτι παραπάνω για αξιοπιστία, θα προτιμήσω vickmall. Επίσης δεν βρίσκω σε κανένα "διπλανό γνωστό φόρουμ τεχνολογίας" το ίδιο θέμα.....
tweety_p Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Να πω την αλήθεια, μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στις αγορές μου. Αλλά εάν θέλω να δώσω κάτι παραπάνω για αξιοπιστία, θα προτιμήσω vickmall. Επίσης δεν βρίσκω σε κανένα "διπλανό γνωστό φόρουμ τεχνολογίας" το ίδιο θέμα..... αν ψάξεις στο lab θα το βρεις.
newsformobiles Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Με πιστωτικη ειναι αξιοπιστο;Απ' ότι διαβάζω δίπλα, είναι αξιόπιστο. Βέβαια καλύτερα να κάνεις την αγορά μέσω paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα