andreasosfp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, μολις εβαλα τον καινουριο sandisk ssd plus 240gb στον υπολογιστη μου και στο hd sentinel μου δειχνει 28% health αλλα perfect condition!! Στο sandisk dashboard μου δειχνει 100% health!! Επισυναπτω φωτο. Τι πρεπει να κανω?
xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τσέκαρε αν η εταιρεία έχει βγάλει κάποιο firmware για τον δισκο.
andreasosfp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μεσω του sandisk dashboard μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλο update.
andreasosfp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη τον αγορασα απο amazon.de να τους ενημερωσω για επιστροφη ή ο δισκος είναι ενταξεί? Και στο crystaldiskinfo μου δειχνει good και 100% health! Τι να κάνω???
andreasosfp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα στειλει report στο hd sentinel και μου απαντησαν με το εξης μηνυμα: Thanks for the Hard Disk Sentinel report and excuse me for the troubles.This new Sandisk SSD should be displayed as perfect.Just it works completely differently than other, previously tested Sandisk models: its internal controllerprovides status information differently and need special attention.This is why it is not fully identified with 4.60 version, and its support added in the latest possible version. Αρα θα καταβασω την τελευταια εκδοση και θα ξαναδοκιμασω. 1
andreasosfp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα ολα καλα. Με την τελευταια εκδοση στο hd sentinel μου δειχνει 100% υγεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα