jkoukos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Είναι ανάλογα το bandwidth του server και του αριθμού των ταυτόχρονων συνδεδεμένων χρηστών. Προσωπικά δοκιμάζω με το ftp του ΟΤΕ. Τα FEC δεν μας ενδιαφέρουν, μια απλή καταμέτρηση των λαθών είναι. Σημασία έχουν τα HEC και CRC σε σχέση με τον χρόνο λειτουργίας. Κάνε μια επανεκκίνηση του router από την πρίζα, βγάλτο, περίμενε 2~3 λεπτά και μετά βάλτο πάλι. Aν αυξηθούν πολύ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (μερικές ώρες), σημαίνει ότι η γραμμή σου έχει θόρυβο και θα πρέπει να την τσεκάρεις.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Εμένα μου είπαν μόνο για VDSL. Βέβαια εδώ μιλάνε και για ADSL... Τις τελευταίες μέρες δείχνει να μην έχει θέμα. Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα δηλαδή. εκτος αν μιλαμε για δυο διαφορετικα θεματα.το ενα πχ καποιο Link με εξωτερικο καποιες ωρες την ημερα που γεμιζει ή καποιο πιτα dslam αλλα σε ιδιοκτητο δικτυο καιτο δευτερο καποιο Link μεταξυ του του οτε και προς τα πισω που παει στην Hol για αυτους που ειναι απο Kv.εκτος ανμιλαμε να πιταρε dslam σε kv που οκ λιγο δυσκολο το θεωρω.το κακο ειναι οτι Κι εγώ για VDSL από καμπίνα είχα μάθει, όπως και ότι 1-2 μέρες τώρα έχει φτιάξει. η αφασια ειναι που δεν βγαζουν καποια ανακοινωση να πουν τι γινεται και ποτε θα φτιαξει και ουτε λενε και στο τηλεφωνο τι ακριβως τρεχει για να μην τους πριζει ο κοσμος.συν οτι μερικα τα λενε για βλαβη οτι θα δωθουν που ειναι ασχετο. καλησπέρα παιδιά, είμαι με hol adsl και εγώ(νέα σύνδεση) και ενώ συγχρονίζω στα 16 mbps(9 αρι snr) πραγματικά πιάνω γύρω στα 7! μιλάμε σέρνεται το σύμπαν.τι θα γίνει με αυτό το πράγμα? να πάρω στο support ? μαλλον εσυ ανηκεις στο προβλημα που ανηκει και ο αλλος με το adsl πιο πανω .καντους ενα τηλ να τους ρωτησεις αλλα ριξε και κανα Hard reset στο ρουτερ μηπως το κοβει κατι.κλεισε επισης Firewall.αν εχεις και αλλο Pc δοκιμασε το.προσοχη μην κλεβει κανεις με το wifi. ενσύρματα, δοκίμασα απο τα ftp της adobe,nvidia καθώς και απο steam. σήμερα είναι λίγο καλύτερα αλλά έχω μια αίσθηση οτι το βράδυ θα είναι πάλι το ίδιο. το ότι έχω 82.000 περίπου fec errors είναι κάτι που πρέπει να με ανυσηχεί? δεν ειναι πολλα εκτος αν τα εκανες σε ενα λεπτο.γενικως αν εχεις errors σε σημειο να κανει προβλημα τοτε το πιο πιθανο θα ειναι να κανεις refresh και τα errors να ανεβαινουν ανα χιλιαδες.εχω δει τετοια γραμμη που με analyzer argus ανα Second σηκωνα καποιες χιλιαδες errors.οποτε No worries εκτος αν τα ειδες σε 2 λεπτα. Είναι ανάλογα το bandwidth του server και του αριθμού των ταυτόχρονων συνδεδεμένων χρηστών. Προσωπικά δοκιμάζω με το ftp του ΟΤΕ. Τα FEC δεν μας ενδιαφέρουν, μια απλή καταμέτρηση των λαθών είναι. Σημασία έχουν τα HEC και CRC σε σχέση με τον χρόνο λειτουργίας. Κάνε μια επανεκκίνηση του router από την πρίζα, βγάλτο, περίμενε 2~3 λεπτά και μετά βάλτο πάλι. Aν αυξηθούν πολύ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (μερικές ώρες), σημαίνει ότι η γραμμή σου έχει θόρυβο και θα πρέπει να την τσεκάρεις. ftp.forthnet.gr ftp.ntua.gr ftp.otenet.gr www.apple.com www.nvidia.com www.ati.com Πλεον amd βλεπω πολυ καλες ταχυτητες ακομα και χωρις download manager. απλα και τα Fec αν ειναι παρα πολλα τοτε λογικα θα εχει και παρα πολλα (απλα μπορει να ειναι λιγοτερα απο τα fec) και στα υπολοιπα και δεν θα χασει σε ταχυτητα που καποια θα γινονται retransmit???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα