henry11 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα..πηρα ipad mini 3 4g κ βαζω τη καρτα σιμ που εχω αλλα μου λεει οτι <δεν ηταν δυνατη η ενεργοποιηση του κινητου δικτυου δεδομενων><δεν ειστε συνδρομητης σε υπηρεσια δεδομενων κινητου δικτυου>!στη καρτα που εχω εχει 1 gb ιντερνετ κ εχω ολο το υπολοιπο..τι συμβαινει..μπορει να με βοηθησει καποιος;
ramarg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα..πηρα ipad mini 3 4g κ βαζω τη καρτα σιμ που εχω αλλα μου λεει οτι <δεν ηταν δυνατη η ενεργοποιηση του κινητου δικτυου δεδομενων><δεν ειστε συνδρομητης σε υπηρεσια δεδομενων κινητου δικτυου>!στη καρτα που εχω εχει 1 gb ιντερνετ κ εχω ολο το υπολοιπο..τι συμβαινει..μπορει να με βοηθησει καποιος; Έχεις δουλέψει κανονικά data από αυτόν τον αριθμό σε άλλη συσκευή να φανταστώ,δεν είναι καινούριος έτσι ?
henry11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 οχι τι κανω; οκ φιλε το βρηκα ευχαριστω
atheatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Access Point Name (APN) Για παράδειγμα στο συμβόλαιο πού έχω στην wind το ΑΡΝ είναι :gint.b-online.gr Καλυτερα να ρωτήσεις τον πάροχο σου ή να ψάξεις στο site του για οδηγίες. Μετά πας Ρυθμίσεις---->Δεδομένα -----> Ρυθμίσεις ΑΡΝ και το βάζεις στα αντίστοιχα πεδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα