Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γειά σας παιδιά! Ξεκινησα χθες να βρω ενα νεο smartphone μιας και πεθανε επιτελους η μπαταρια του 'roma r2+' που ειχα. Μεσω του gsmarena "phone finder" βρηκα το 'Xiaomi note 4g' και το ερωτευτηκα. Αλλα δεν το βρισκω στις μεγαλες αλυσιδες καταστηματων περα απο την WIND και δεν ξερω ποια καταστηματα στο skroutz να εμπιστευτω σε θεμα service. Μιλησα με μια υπαλληλο στην WIND και τα xiaomi τα στελνουν στην arvato για "τεχνικο ελεγχο" αν χρειαστω αντικατασταση. Τελευταια φορα που ειχα παρε δωσε με αυτους μου καταστρεψαν ενα sony ericsson, οτι και καλα εγω το εβρεξα...Κρινωντας απο προιγουμενη εμπειρια με την mediamarkt που μου αλαξανε το roma επιτοπου, εψαξα κι εκει και βρηκα το 'Lenovo A7000'.Το μονο θεμα που εχω με αυτα ειναι το μεγεθος (5.5''). 1) Ποιο απο τα 2 προτεινετε;2) Ξερετε καποιο καλυτερο / μικροτερο;3) Τα καταστηματα στο skroutz παρεχουν αξιοπιστο service;
newsformobiles Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Xiaomi Note 4G το πούλαγε επίσημα η Wind. Ρώτα σε κανένα μεγάλο κατάστημα. 220€ νομίζω το έδινε. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από newsformobiles
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το Xiaomi Note 4G το πούλαγε επίσημα ή Wind. Πρώτα σε κανένα μεγάλο κατάστημα. 220€ νομίζω το έδινε. ενημερωσα το ποστ.
newsformobiles Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το Xiaomi έχει ελαφρώς καλύτερα χαρακτηριστικά. Το κινητό είναι πολύ καλό, και το ξέρω γιατί αυτό έχω σαν κινητό. Μου το δώσανε πριν ξανά εξάμηνο και είναι πολύ ικανοποιημένος. Μου αρέσει ή καμερά του. Το lenovo πάλι είναι αξιόπιστη εταιρεία και έχει και επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Ότι διαλέξεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το Xiaomi έχει ελαφρώς καλύτερα χαρακτηριστικά. Το κινητό είναι πολύ καλό, και το ξέρω γιατί αυτό έχω σαν κινητό. Μου το δώσανε πριν ξανά εξάμηνο και είναι πολύ ικανοποιημένος. Μου αρέσει ή καμερά του. Το lenovo πάλι είναι αξιόπιστη εταιρεία και έχει και επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Ότι διαλέξεις. Γειά σου φιλε! Μακαρι να σου αντεξει για παντα, αλλα τι θα κανεις αν παθει κατι; Also απο που το πηρες;
newsformobiles Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Γειά σου φιλε! Μακαρι να σου αντεξει για παντα, αλλα τι θα κανεις αν παθει κατι; Also απο που το πηρες; Μου το έδωσε γνωστός μου. Δεν έχω ακούσει να χαλάνε τα Xiaomi, γι' αυτό και το πήρα, έστω και ελαφρώς μεταχειρισμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα