Προς το περιεχόμενο

Το Android 6.0 Marshmallow έρχεται σε συσκευές Nexus την ερχόμενη εβδομάδα

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν προκειται να ξανακανω αναβαθμιση ποτε...!!με την λολιποπ κατεστρεψαν το s4 που ειχα το οποιο δουλευε μια χαρα με την κιτκατ και αναγκαστηκα να το πουλησω...εμενα μου φαινεται οτι ολες οι αναβαθμισεις (εργοστασιακες) αν και αποσκοπουν για κατι καλυτερο κανουν ακριβως το αντιθετο αναγκαζοντας σε να αγορασεις το επομενο κινητο το οποιο θα ειναι πιο καλο πιο γρηγορο κλπ κλπ....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

N7 2013, από κιτκατ σε marshmallow μπορώ απευθείας να κάνω αναβαθμιση;

Όχι φίλε μου, θα πρέπει να περάσεις τα update ένα ένα όπως έχουν βγεί αν μιλάς για OTA πάντα.

Ελπιζω αυτη την φορα να ειναι η καταναλωση 30% και οχι οπως την αλλη φορα που ηταν μειον ενω ελεγαν οτι θα ειναι καλυτερη

Κρατα μικρό καλάθι.

Εκτός από την μπαταρία που μάλλον θα την κάνει πάλι χειρότερη θα καταστρέψει και καμία εικοσαρια τηλέφωνα όπως το Λόλι;;

Μετά την ήττα που έφαγα με το νξ7 2012 θα περιμένω τουλάχιστον δύο μήνες μέχρι να πατήσω το οκ για να μπεί ή αναβάθμιση στο νξ72013

Google: Κολλάει πιστόλι στους μηχανικούς της να βελτιώσουν την απόδοση του λογισμικού για να μην τρώει μπαταρία και τους λέει να αυξήσουν τα δεδομένα που συλλέγονται από κάθε χρήστη. Και εγένετο το lollipop.

Λελ νεξτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The State of JavaScript on Android in 2015 is… poor

It seems the Android manufacturers are more interested in slapping slow CPU cores on a die than they are in producing very fast CPU cores. And this is quite punishing when it comes to JavaScript.This is becoming more and more of a systemic problem in the Android ecosystem, one that will not go away in the next few years, and it may affect the future of Discourse, since we bet heavily on near-desktop JavaScript performance on mobile devices. 

Screen_Shot_2015_09_30_at_8_07_11_AM.png

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 2

Windows phone φιλε ,ζωαρα

Προτιμώ γενικά Windows phone αλλά δεν χωνεύω με τίποτα τα πλακάκια.

Το Android έχει το πιο όμορφο UI...

Όλα τα features της 6.0:

https://www.androidpit.com/android-m-release-date-news-features-name

• Like 1

δεν κοιτανε να κανουν κατι με την μνημη που την καταπινει οπως εμεις τα μνημονια (σε λιγο για να τρεξεις lag free android θα θες περισσοτερη ram κ απο desktop pc)

Ξέρεις πως γίνεται η διαχείρηση μνήμης σε Linux και κατ' επέκταση στο Android ή να τα εξηγούμε πάλι;

• Like 1

Όσο θελει 2gb ram και βάλε για να τρέξει αξιοπρεπώς μια χαρά είμαι με το windows phone μου.

Moto g. Με 1gb Ram και πετάει.

Επίσης

2gb Ram έβαλε η Apple

3gb Ram έρχονται με τα Windows Phone.

Ένα κλειστό λειτουργικό που κάνει τα βασικά και με 128mb είναι οκ. Μόλις αρχίσουν να βάζουν βαρια χαρακτηριστικά τότε θέλει μνήμη.

Ξέρεις πως γίνεται η διαχείρηση μνήμης σε Linux και κατ' επέκταση στο Android ή να τα εξηγούμε πάλι;

Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως γίνεται η διαχείρηση μνήμης σε Linux...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...