Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω καταλήξει στην παρακάτω σύνθεση:

Έχετε να προτείνετε κάτι σε τροφοδοτικό; Η παρακάτω επιλογή είναι καλή;

Θα ελεγα αυτο Link.png Site: CorsairVS Series VS650 80Plus

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη για τις πολλές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό post. Τελικά θα πάω Skylake σύστημα και 16GB RAM.

Το τελικό build έχει ως εξής (αυτά που είναι με έντονα γράμματα, έχουν ήδη αγοραστεί).

Οπότε μένει η RAM, για την οποία ίσως περιμένω και καμιά προσφορά από το eshop, καθώς και το τροφοδοτικό. 

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το CoolerMaster G650M. Θα είναι επαρκές για το συγκεκριμένο σύστημα, στο οποίο θα γίνει και overclock;

Για το Thermaltake Smart SE 630W, όπως και για την σειρά V και CX της Corsair, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια.

Θα προτιμούσα γενικά semi/full modular και θα ήθελα να μου πείτε σε αυτή την κατηγορία τιμής αν αξίζει να πάω πχ σε ένα EVGA/Seasonic/Super Flower, full wired και μικρότερης ισχύος.

Υπάρχει περίπτωση να δω καμιά ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το CoolerMaster για παράδειγμα;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Tsints
Δημοσ.

Το είχα δει κι εγώ αυτό όταν το έβγαλε χθες στο Crazy Sundays. Φαίνεται αρκετά καλό και ίσως το επιλέξω τελικά, αφού τώρα είδα ότι είναι modular και έχει και 5 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η CoolerMaster μπορεί να μας προσφέρει ένα από τα παρακάτω cases.

Cosmos SE

Storm Stryker

HAF XM

Ποιό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο;

Επειδή η κάρτα γραφικών Gigabyte GTX 970 Windforce είναι μεγαλουτσικη, θα ήθελα να μην έχω πρόβλημα από άποψη χώρου.

Επεξ/σία από Tsints
Δημοσ.

Προσφέρει;

Και κάτι άλλο: το ξέρεις οτι με το TV Monitor χαραμίζεται τέτοια σύνθεση και δεν κάνεις και καλή δουλειά για τη χρήση έτσι;

Για τη κάρτα και αν χρησιμοποιείς πολύ Sony Vegas 

75687.png

http://www.tweaktown.com/articles/6489/exploring-sony-vegas-pro-13-rendering-with-a-visiontek-radeon-r9-290/index5.html

Δημοσ.

Προσφέρει;

Και κάτι άλλο: το ξέρεις οτι με το TV Monitor χαραμίζεται τέτοια σύνθεση και δεν κάνεις και καλή δουλειά για τη χρήση έτσι;

Για τη κάρτα και αν χρησιμοποιείς πολύ Sony Vegas 

75687.png

http://www.tweaktown.com/articles/6489/exploring-sony-vegas-pro-13-rendering-with-a-visiontek-radeon-r9-290/index5.html

Ο ts γραφει ''''κυρίως όμως 1080 60FPS Gaming όσο είναι δυνατόν + ShadowPlay για την εγγραφή.''''

Αρα μαλλον κοιταζει εξ αρχης σε nvidia γιαυτο και δεν του εγινε προταση για R9 390 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...