Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το λαπτοπ Lenovo G50-80

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/153425-lenovo-g5080-i5-5200u?cmicc=skroutz 

και θελω αν γινεται να του βαλω ssd.Καταρχην γινεται και ποσο ευκολο ειναι?Επισης απ οτι ειδα ο σκληρος ειναι χωρισμενος σε 6-7 partitions με 2 φανερα μονο, για windows8 και data και μαλιστα με ενα προγραμμα εκανα ανακατανομη του χωρου αφηνοντας 100 gb στο c partition και ολα τα υπολοιπα στο D.Τα κρυφα χρησιμοποιουνται σε περιπτωση recovery , drivers  κλπ φανταζομαι.Και δε θελω να χασω αυτες τις δυνατοτητες με την αλλαγη του σκληρου.Μπορω να κανω clone τον υπαρχων στον αλλον(128 gb ssd θελω) διατηρωντας τα ιδια partitions με διαφορετικη χωρητικοτητα ασφαλως? Και ποιον σκληρο μου προτεινετε?

Δημοσ.

Ανοίγεις κάτω καπάκι, βλέπεις παλιό δίσκο. Τον βγάζεις, βάζεις νέο δίσκο και τελειώνεις.

Προτείνω καθαρή εγκατάσταση των windows απο το 0. Αν το κάνεις κλώνο (που 128άρης δεν σου φτάνει) θα μπει όλη η σαβουρα της Λενοβο χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Συμφωνώ,και ηδη εχω κανει φορματ και εβαλα τα 10, αλλα με το clone  του σκληρου θελω να κρατησω τα κρυφα partitions Της lenovo για παν ενδεχομενο,την εχω πατησει με αλλα λαπτοπ παλιοτερα..

Δημοσ.

Εχει στο πλαι ενα κουμπι,που ενω ειναι σβηστο, πατωντας το σου βγαζει μενου για boot order ρυθμισεις bios ,και recovery νομιζω, καθως δεν μπαινει me αλλον τροπο στο bios.Δε θελω βαζοντας τον ssd να χαθουν αυτες οι δυνατοτητες,γι αυτο ειχα τις αποριες 

Δημοσ.

Γραφεις το recovery σε dvd μεσω της εφαρμογής της lenovo και μετα βαζεις ssd και κάνεις καθαρό format.

Δημοσ.

Guys με αυτον εδω θα δω αισθητη διαφορα η οχι? πχ  η εκκινηση του υπολογιστη τωρα διαρκει 10-12'',δεν ξερω αμα πραγματικα αξιζει.να παω σε κατι ακριβοτερο?

http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssdhp-128g-g25-128gb-ultra-plus-25-sata3-p-PER.320811

καμια προταση?

Δημοσ.

Άμα δε σου περισεύουν εγώ θα λεγα να το αφήσεις όπως είναι κι όσο πάει

Εχει στο πλαι ενα κουμπι,που ενω ειναι σβηστο, πατωντας το σου βγαζει μενου για boot order ρυθμισεις bios ,και recovery νομιζω, καθως δεν μπαινει me αλλον τροπο στο bios.Δε θελω βαζοντας τον ssd να χαθουν αυτες οι δυνατοτητες,γι αυτο ειχα τις αποριες 

Αυτό μου φάνηκε παράξενο δηλαδή δε μπορείς να πατήσεις κάποιο πλήκτρο πχ F2 και να μπεις στο BIOS; Τουλάχιστο οι boot ρυθμίσεις παραμένουν ή κάθε φορά πρέπει να πατάς το κουμπί; Υποθέτω θα ναι και χωμένο και θα πρέπει να βρεις κάτι να το πατήσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Με οποιονδήποτε ssd βάλεις θα δεις οτι θα πηγαίνει καλύτερα το μηχάνημα , δεν νομίζω οτι θέλεις κατι ακριβότερο και αυτος μια χαρά ειναι

Δημοσ.
Κι εγω αυτο σκεφτομαι, να το αφησω οσο παει μεχρι να βγει κατι πραγματικα vfm.
Τωρα για να μπω στο bios δεν εχει επιλογη για F2 ,μονο πατωντας ενω ειναι απενεργοποιημενο το πλαινο κουμπι
και επιλεγοντας απο τα 4
1.Normal boot
2.Bios setup
3.Boot order
4.Recovery
Mαλιστα στο boot order αν δεν εχω επιλεξει κατι για legacy στο bios δεν μου εμφανιζει το φλασακι παρα μονο τον hdd και network .
Και τελος ,από τη στιγμη που εκανα με το Easeus partition master   τα δυο parttion C kai D resize, δεν μπορω να χρησιμοποιησω το recovery! κατι που επιβεβαιωσα και με ψαξιμο στο ιντερνετ και από το τμημα της λενοβο τηλεφωνικα,,προσφερθηκαν μαλιστα να μου δωσουν το ειδικο δισκακι τους που επαναφερει το σκληρο όπως ηταν εναντι αντιτιμου.Δηλαδη σαν software στο συγκεκριμενο λαπτοπ η λενοβο  σε αναγκαζει να εχεις κοντα 900 γιγα για το λειτουργικο,αλλιως ξεχνας το ρεκοβερυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...