cloak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αγορασα πριν λιγες μερες τον HP inject 1515 AiO ενα οικονομικο πολυμηχανημα για το σπιτι. Εγκατασταθηκε κανονικα στο συστημα της υπογραφης μου, αλλα ποτε δεν τυπωσε, δεν θελει να τυπωσει ουτε τη δοκιμαστικη σελιδα!!! Ενεργειες που εκανα για να διορθωσω το προβλημα: 1) unistall drivers and re-install. 2} αλλαξα θυρες usb. 3)αλλαξα καλωδιο usb. 4) Καθαρισα τον φακελλο spool και drivers σε safe mode, και ξανα εγκατασταση χωρις antivirus and firewall. Κανενα αποτελεσμα, αρνειται να τυπωσει..... 5) εγκατεσησα τον εκτυπωτη σε 2 αλλους υπολογιστες με ιδιο λειτουργικο. Δουλευει κανονικα!!! Παρακαλω για την οποια βοηθεια στο προβλημα μου, εννοειται οτι θεμα αντικαταστασης δεν περναει....
cloak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καμμια ιδεα παιδια; Μαλλον δυσκολο το προβλημα. δεν γλυτωνω το format....
dobro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ουτε το Print and Scan Doctor δεν σου εκανε κατι;
cloak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οχι ουτε αυτο. τα βρισκει ολα σωστα, και στο τελος που πατας να τυπωσει δοκιμαστικη σελιδα, απλα δεν την τυπωνει
meletis_m Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα, στα Windows 7 σε επικοινωνία με την Hp μου είχε πεί οτι το όνομα χρήστη στο λογαριασμό δεν θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά ή το ανάποδο δεν θυμάμαι ακριβώς.Απεγκατεστήστε πρώτα τους οδηγους και μετα να αλλάξετε το όνομα χρήστη.Συγκεκριμένα είχα πρόβλημα στην ουρά εκτύπωσης.
cloak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το εκανα αυτο που προτεινες με την αλλαγη του ονοματος χρηστη αλλα δυστυχως σε μενα δεν δουλεψε. συνεχιζει να αρνειται να τυπωσει το οτιδηποτε.
ifganas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 στο control pane - devices and printers βλεπει τον καινουργιο εκτυπωτη κ αν ναι κανε δεξι κλικ set as default printer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα