xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ θεωρείς ότι με την τιμή αυτή θα παραλάβεις δηλαδή ε? :lol: :lol: :lol: Δεν πρόλαβα καν να κάνω παραγγελία Παναγιώτη. Θα τα έβαφα μαύρα αν έκανα παραγγελία και με ακύρωναν. να δω πως θα κοιμόμουν ήσυχος μετά χωρίς 32gb ram στο λαπτοπ μου (που δεν τις δέχεται κιόλας ) 1
vasman15 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ακυρωθηκε,λαθος προιον ,στο προφιλ ,ουτε ενα email δεν μπηκαν στο κοπο να στειλουν... 1
manosfp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν τα έχω με το μπακάλικο. Με τον τιμωρό του εγκλήματος τα έχω, τον πολυδιαφημισμένο auditor. Πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψη του skroutz... 3
dobro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δουλευει ρολοι....στο ιστορικο πλεον δεν υπαρχει η τιμη,χααχαχαχαααχααα.... 2
manosfp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Υποψιάζομαι ότι ο skroutz έχει διαλέξει πλευρά... 2
SterThess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 έβγαλε και ανακοίνωση το κατάστημα: "Αγαπητοί πελάτες, στις 29/09/2015 στις 13:40 κατά την διάρκεια του συγχρονισμού των βάσεων δεδομένων προέκυψε σφάλμα με αποτέλεσμα μερικά από τα προϊόντα παρουσίαζαν είτε λάθος χαρακτηριστικά είτε λάθος τιμές. Στις 23:55 το σφάλμα εντοπίστηκε και διορθώθηκε. Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μέσα σε αυτό το διάστημα και αφορούσαν λάθος προϊόντα έχουν ακυρωθεί όλες. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το Τμήμα Πωλήσεων. Ζητούμε συγνώμη για το συμβάν. Με εκτίμηση,Ομάδα Vision Studio" http://www.visionstudio.gr/newscomment.asp?id=370
dobro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Νταξι.10 ώρες ; κάτι μαθαμε πάλι .....ομαδαρα χα χα χα. 2. Σβησε το ονομα και το λινκ αδερφε.
manosfp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αρνητική στο Σκρουτζ από εμένα. Ελπίζω να το δεχτεί ΚΑΙ αυτό ο ακούραστος τιμωρός auditor. 3
runner69 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Νταξι.10 ώρες ; κάτι μαθαμε πάλι .....ομαδαρα χα χα χα. 2. Σβησε το ονομα και το λινκ αδερφε. Προσωπικα και μιλωντας και γενικα δεν το θεωρω καλη ιδεα να σβηνονται τελειως τα στοιχεια του καταστηματος στο thread γιατι στο τελος θα μεινει μονο μια ακυρωμενη παραγγελια στην οποια ενας μελλοντικος αναγνωστης δεν θα γνωριζει ποιο καταστημα το εκανε. Ετσι ειναι σαν να τους προστατευεις και απο πανω (το καταστημα). Ασε που δεν θα μπορει να βρεθει και με το search αν θελει καποιος να ψαξει για τη ασυνεπεια ενος καταστηματος (του εκαστοτε). Αρνητική στο Σκρουτζ από εμένα. Ελπίζω να το δεχτεί ΚΑΙ αυτό ο ακούραστος τιμωρός auditor. Μπα δεν το βλεπω να στη δεχεται. 4
vag.patrick Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Νταξι.10 ώρες ; κάτι μαθαμε πάλι .....ομαδαρα χα χα χα. 2. Σβησε το ονομα και το λινκ αδερφε. Και τι περιμενες να σου δωσει ανακοινωση στις 12 το βραδυ??Παιδια σοβαρα αυτα που γραφετε τα πιστευετε? Τι τιμωριες και χαζα??Δε το καταλαβα αυτο το πραγμα ποτε...Εχω βρει και γω λαθος τιμη σε μαγαζι και δεν ασχοληθηκα - Γιατι προφανως , φαινοταν οτι ειναι λαθος.... - Τι ακριβως θα τιμωρησει το σκρουτζ??ενα λαθος??Το σκρουτζ πληρωνεται για να διαφημιζει οχι για να τιμωρει...Α και απ οσο ξερω για τον φιλο με την αρνητικη πρεπει να ζηταει αριθμο παραστατικου (σε οποιαδηποτε περιπτωση αξιολογησης)... 2
dobro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 επειδη αναφερθηκες σε εμενα ....θα σου απαντησω απλα οτι και στο κομματι της απαντησης των,λενε ψεματα....διοτι δεν ηταν απο το μεσημερι αλλα απο το απογευμα,επισης ποιος περιμενει απαντηση μεσανυχτα;και καλα ! και επειδη μαλλον το συγκεκριμενο μαγαζι,πρωτα αποστελνει σε εσας καρτντασια και τους υπολοιπους μοιραζει συνεχεια ΑΚΥΡΑ σε πολλες ''προσφορες'' /////////ασε να ξερω καλυτερα μετα απο χρονια αν περιμενω κατι ή οχι ! και για τους παραπανω φιλους ,εδω και χρονια εχουμε συμφωνησει να σβηνουμε το λινκ και το ονομα του μαγαζιου που κανει ''πατατιες'' και να μη του χαριζουμε τζαμπα διαφημιση και κλικς!εε;;;;;;;; καιρος να κλεισει το θεμα,γιατι κουρασε και ειναι πρωι 3
p_under Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που δεν γνωριζει ο κοσμος είναι ότι το σκρουτζ ζητα επιβεβαιωση της τιμης πριν ανεβει η καταχωρυση. Αρα το "λαθος" δεν ειναι παντα λαθος. 5
stathisgtr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γελαει ο κοσμος με το ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ της ξηροκρηνης.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις