nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ζω για τη μέρα που το νόμιμο streaming ξένων σειρών στην Ελλάδα θα είναι... υπαρκτό και προσιτό (τιμολογιακά). Μέχρι τότε, το Chromecast δεν έχει κοινό, νομίζω. Σωστός. Γι' αυτό στην Ελλάδα μόνο οτιδήποτε έχει XBMC/Kodi/Openelec, πχ. Raspberry Pι2 και σία.
aXer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα πάρει 1 chromecast για την κυρίως τηλεόραση και μετά από κάποιους μήνες ήμουν τόσο ευχαριστημένος που πήρα και 2ο για την τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας, κι ας το χρησιμοποιώ σπάνια εκεί. Υπάρχουν μέρες που η τηλεόραση δεν παίζει τίποτε άλλο, εκτός από casting. Αν δεν έχεις smart TV, το chromecast είναι η καλύτερη λύση...και value for money 1
TakistheGreat Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Απίστευτα βολικό το chromecast! Αν δεν έχεις καινούρια τηλεόραση σου λύνει τα χέρια. Εγώ το πήρα κυρίως για να γλυτώσω τα καλώδια και τα πήγαινε έλα με το usb. Ένας φίλος πάντως πήρε πρόσφατα καινούρια samsung τηλεόραση και προσφέρει τις λειτουργίες του chromecast από μόνη της.
chek2fire Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπει κανείς το 666 η βλέπω οράματα ??? Μια χαρά! τότε να το αγοράσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα