Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 BF4,GTAV,Skyrim,witcher 1-2 και εκανα αναβάθμιση σε 10αρια και δεν έσβησε τίποτα. επίσης ουτε κανενα μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ μου έχει σβήσει μέχρι σήμερα.
xpera_x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Για να ξεκαθαρίσουμε... Αν μιλάμε πως στη διάρκεια της one-off αναβάθμισης από προηγούμενο version των Windows στα 10άρια 'σβήστηκαν' κάποια προγράμματα, αυτό είναι σύνηθες και όχι δεν έχει να κάνει με το σενάριο που θέλει τη MS να παρεμβαίνει στο PC, πρόκειται πιθανότατα για τυπικό θέμα με προγράμματα που το σύστημα θεωρεί μη συμβατά και το οποίο δεν έχει να κάνει με τη συνωμοσία για τα παιχνίδια του θείου αφού εξετάζει ασυμβατότητες ασχέτως της άδειας και της νόμιμης χρήσης. 1
BRAXOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 κατ αρχην δεν εχω κανενα λογω να σας κοροιδευω. δεν ειμαι κανενα παιδακι να τρολαρω τον κοσμο. τα παιχνιδια τα ειχα σε δισκο μονο του d: και τα windows 10 τα εβαλα στον δισκο c: . εκανα αναβαθμιση στα 10 απο 8 και δεν μου ειχε σβησει τιποτα. ισα ισα που επαιζα ολα τα παιχνιδια κανονικοτατα. μετα απο λιγο καιρο , μετα απο ενα διαλειμα για xbone +ps4 ανοιξα ξανα το πισι και τα παιχνιδια ελειπαν. απο εκει και περα οτι ξερετε ξερω! το μονο προγραμμα προστασιας που εχω σε αυτον τον υπολογιστη ειναι το windows defender. δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εβγαζε σαν επικινδυνα κρακ παιχνιδιων που απλα τα εβαζα σε ignore και ειμουν οκ.
vaggospat13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 κατ αρχην δεν εχω κανενα λογω να σας κοροιδευω. δεν ειμαι κανενα παιδακι να τρολαρω τον κοσμο. τα παιχνιδια τα ειχα σε δισκο μονο του d: και τα windows 10 τα εβαλα στον δισκο c: . εκανα αναβαθμιση στα 10 απο 8 και δεν μου ειχε σβησει τιποτα. ισα ισα που επαιζα ολα τα παιχνιδια κανονικοτατα. μετα απο λιγο καιρο , μετα απο ενα διαλειμα για xbone +ps4 ανοιξα ξανα το πισι και τα παιχνιδια ελειπαν. απο εκει και περα οτι ξερετε ξερω! το μονο προγραμμα προστασιας που εχω σε αυτον τον υπολογιστη ειναι το windows defender. δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εβγαζε σαν επικινδυνα κρακ παιχνιδιων που απλα τα εβαζα σε ignore και ειμουν οκ. χαλαρωσε φιλε μου, ειναι αυτο που λεει ο xpera_x λογικά, ακόμα και αν ειναι εγκατεστημενο στον δευτερο δίσκο φαινεται μεσα στα εγκατεστημένα προγράμματα, και πολλά απο αυτα του θείου τα βλεπει μη συμβατα με αποτελεσμα να μην τα συμπεριλάβει στην αναβάθμιση σε 10. Υποθέτω ότι έπρεπε να σε είχε προειδοποιήσει
BRAXOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ναι αλλα δεν επρεπε να μην τα εβλεπε απο την πρωτη στιγμη που εβαλα τα 10; ειναι λογικο αυτο που λεει αλλα δεν μπορει να τα βλεπει την μια στιγμη και μετα απο μερικες ημερες να μην τα βλεπει... τωρα για παραδειγμα που τα εκανα ξανα install τα βλεπει κανονικα, δεν ξερω βεβαια τι θα γινει σε λιγες ημερες... και μεσα σε αυτα (ντροπη μου το ξερω) ειναι και το witcher 3 μιας και το εχω αγορασμενο στο ps4 και ηθελα να δω τις διαφορες με το sweet fx.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ναι αλλα δεν επρεπε να μην τα εβλεπε απο την πρωτη στιγμη που εβαλα τα 10; ειναι λογικο αυτο που λεει αλλα δεν μπορει να τα βλεπει την μια στιγμη και μετα απο μερικες ημερες να μην τα βλεπει... τωρα για παραδειγμα που τα εκανα ξανα install τα βλεπει κανονικα, δεν ξερω βεβαια τι θα γινει σε λιγες ημερες... και μεσα σε αυτα (ντροπη μου το ξερω) ειναι και το witcher 3 μιας και το εχω αγορασμενο στο ps4 και ηθελα να δω τις διαφορες με το sweet fx. απλα πάρε απόφαση οτι δεν τα πετάει όποτε του καπνίσει απλα κάτι αλλο έγινε. Παραδόξως θυμήθηκα οτι οταν αναβάθμισα σε 10αρια μετά απο μερικές μέρες δεν ειχα περασμένο το msi afterburner,το hwmonitor και το amd overdrive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα