BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αδελφια θελω τα φωτα σας. εκανα αναβαθμιση απο win8 σε 10. σε εναν δευτερο δισκο στο πισι εχω ολα μου τα παιχνιδια και μερικα απο τον θειο... σημερα ανακαλυψα οτι μου τα εχει σβησει ολα τα παρανομα και εχει κρατησει μονο τα αγορασμενα. ειναι λογικο αυτο; 1
Avatar_GR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ωχ... τι λες ρε φίλε! Κάπου είχα ακούσει ότι τα windows 10 θα ελεγχουν για σπασμένα προγράμματα και θα ειδοποιούν τον χρήστη.
BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 δεν πηρα ειδοποιηση αλλα ειναι σπαστικο γιατι μεσα σε αυτα ειχα πληρη σεταρισμενο και το fsx
BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να δω γιατι μολις ειδα οτι εχει σβησει και το rfactor2 το οποιο ειναι νομιμα αγορασμενο. υπαρχει κανενα bypass για μελοντικη χρηση; δεν με πειραζει για τα υπολοιπα (2-3) ειχα, αλλα το flight simulator ηταν τεραστιο και κοπος 1 χρονου
SaFiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αν του "θείου" ήταν τίτλοι MS Store, λογικό που στα έσβησε.Είχε βγει ανακοίνωση και απο MS όταν ξανάλλαξε το EULA...
BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 τα προβληματα μου συνεχιζονται. δεν μου δινει δικαιωμα να μπω στον δευτερο αυτο δισκο. μου γραφει να μπω στο security tab και απο εκει κανω edit αλλα δεν με αφηνει να κανω allow αυτα που θελω. Λετε να ειναι και κανενας ιος; υπαρχει καποια λυση. συγνωμη mod!
BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορει να με προστατευσει απο μελλοντικα remove στα games μου. εχω ψαξει ολο το νετ και ολα ειναι στην θεωρια. τι στο καλο μονο σε εμενα σε ολο τον κοσμο εχει συμβει αυτο;
cris67 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω φίλε μου.Άσχημο πρόβλημα. Τί ήθελες και έκανες αναβάθμιση; Με τα 8 δεν ήσουν ευχαριστημένος; Εγώ έχω τα 7άρια (είμαι ευχαριστημένος) και σίγουρα δεν πρόκειται να αναβαθμίσω σε 10 ούτε ακόμη και στα 8άρια. Όσο αντέχουν τα 7αρια αυτά θα κρατήσω. Ελπίζω να βρείς λύση στο πρόβλημά σου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν ήξερες ότι με τα 10άρια η MS κυνηγά τους πειρατές; Όχι. Έβαλες 10άρια μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα και ήθελες να λες ότι έχεις κάτι καινούριο; Ναι. Έχασες τα παιχνίδια σου και τώρα πρέπει να κυνηγιέσαι με την MS; Ναι. Αθάνατε Έλληνα.
seithan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν ήξερες ότι με τα 10άρια η MS κυνηγά τους πειρατές; Όχι. Έβαλες 10άρια μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα και ήθελες να λες ότι έχεις κάτι καινούριο; Ναι. Έχασες τα παιχνίδια σου και τώρα πρέπει να κυνηγιέσαι με την MS; Ναι. Αθάνατε Έλληνα. ΑΘΑΝΑΤΕ Ελληνα με τις αθανατες απαντήσεις σου! 5
spyros007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 βραχο μήπως μας δουλευεις........εμενα δεν μου εσβησε τιποτα.........κατι δεν μου παει καλα . 1
BRAXOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι να σας δουλεύω ρε παιδιά. Λέτε να έχω σκάσει τόσες ημέρες με το σεταρισμα του fsx για να σας κάνω πλάκα; έχει σβήσει όλα τα μπιιιιιιπ και έχει κρατήσει μόνο τα αγορασμένα, εκτός του rfactor 2 που ενώ είναι αγορασμένο το έσβησε και αυτό. Στο fsx έχει αφήσει μόνο έναν φάκελο της airsoft και όλα τα άλλα σκούπα. Δοκίμασα να εγκαταστήσω πάλι ένα μπιιιιιιπ και μέχρι σήμερα είναι οκ αλλά μπορεί από στιγμή σε στιγμή να γίνει το κακό. Και η φάση είναι ότι σε όλο το νέτ λέει για θεωρίες ότι μπορεί η ms να το κάνει αλλά δεν βρίσκω κανέναν παθών 1
xpera_x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 βραχο μήπως μας δουλευεις........εμενα δεν μου εσβησε τιποτα.........κατι δεν μου παει καλα . +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα