immortaltns1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 <p>H nexus εμπειρια ειναι ερωτας!</p>
runner69 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Aπατο θα πάει. 16 GB Rom ενώ δεν έχει sd card;; 2GB ram ξανα με τέτοια τιμή; really;Καταντησε apple και η Google και πουλάει μόνο software . Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από runner69
alex1_kgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δε ξέρω αλλά με το lollipop επάνω του, επίσημα απο την lg έχει ποοοολα θεματάκια, ειδικά στο θέμα μπαταρία και wifi έχει προβλήματα τελικά, τουλάχιστον το δικό μου g2 Σαν πρώην κάτοχος G2 και νην G3 θεωρώ ακόμα και σήμερα το G2 καλύτερη επιλογή.Τι θέματα είχες με τη μπαταρία;Που να δεις το G3 πως ξεφορτίζει...ούτε με το wifi είχα θέμα.Μήπως να το κάνεις ενα wipe? Τώρα για το nexus οκ ωραία η κάμερα για νύχτα αλλά γενικά αδιάφορο σαν συσκευή.
Voodooman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Χάνεται μέσα στο πλήθος αντίστοιχων συσκευών. Μάλλον η Google αποφάσισε να μην εκνευρίζει πλέον τους κατασκευαστές συσκευών. 2
Vasilisxd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τραγικό μέγεθος , ίδιο με το Phablet μου , Meizu m2 note
Errik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το πάρω μετά απο κανα χρόνο που θα το ξεσκαρτάρει η Google, άν αξίζει τότες. Προς το παρόν θα μείνω με το Nexus 4 μου που εχει βγάλει τα λεφτά του 1000 φορές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα