paragontikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 οντως αδιαφορο και για 380$ δε ξερω αν αξιζει με τον ανταγωνισμο που υπάρχει ελπιζω η καμερα αυτη τη φορα να ειναι καλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αν και τα nexus στοχευουν στην καλυτερη καμερα και στα καλυτερα selfies,πλεον δεν υπαρχει τηλεφωνο για προγραμματιστη-ψαγμενο αλλα μονο για κοριτσακια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks1986 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αδιαφορο αναλογικα με την τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Calavera Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα καλά αλλά 2gb?? Βάλε 3 και ανέβασε λίγο την τιμή στην τελική! Κρίμα... Το design πάντως εμένα μ' αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnia2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 lg το 32 να φέρεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinuxFan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά με το G2 μια χαρά είμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καθολου εντυπωσιακο το nexus 5x. Κριμα για τα 2GB ram. G4 μαλλον η καλυτερη επιλογη (για σχετικα φθηνο high end smartphone) αλλα παραμενει δελεαστικο το γεγονος οτι εχει παντα πρωτο την τελευταια εκδοση android. Αντε να δουμε κανα review να καταλαβουμε τι λεει αυτη η συσκευη. Πιστευετε οτι τα 2GB ram θα αποτελεσουν προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xander Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστευετε οτι τα 2GB ram θα αποτελεσουν προβλημα; πρόβλημα σίγουρα όχι σε stock android, το γαμώτο είναι ότι στη τιμή που το έχουν τους έπαιρνε να βάλουν 3gb ram για να είναι πιο future proof. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takiss!! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αν και τα nexus στοχευουν στην καλυτερη καμερα και στα καλυτερα selfies,πλεον δεν υπαρχει τηλεφωνο για προγραμματιστη-ψαγμενο αλλα μονο για κοριτσακια Ναι αλλά για τον ψαγμενο ο οποίος έχει αλλεργία στις φωτογραφίες γιατί στο 5αρι μου η κάμερα είναι επιεικως απαράδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι πολύ καλό αλλά σε σύγκριση με G2 θα προτιμήσω το τελευταίο, κυρίως λόγω τιμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidasetsi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παντελως αδιαφορο....πανε οι παλιες καλες εποχες που τα nexus εντυπωσιαζανε τοσο σε χαρακτηριστικα οσο και σε τιμη. Αυτό. Τιμή αινσταιν για τα χαρακτηριστικά Αν είχε 3GB + 5 inches + 3500mAh κάτι θα έκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pth76 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ακομα να βρω λογο να αντικαταστήσω το g2 μου... Υπερβαλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καθόλου εντυπωσιακό ούτε σε εμφάνιση ούτε σε specs ούτε σε τιμή. Πάω να σχολιάσω τώρα το 6p. ΥΓ 4K και χαμηλό tier 16GB; Αρχίζουμε να δουλεύουμε τον κοσμάκη; Apple καταντήσαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purespyros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ακομα να βρω λογο να αντικαταστήσω το g2 μου... Δε ξέρω αλλά με το lollipop επάνω του, επίσημα απο την lg έχει ποοοολα θεματάκια, ειδικά στο θέμα μπαταρία και wifi έχει προβλήματα τελικά, τουλάχιστον το δικό μου g2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου Το μεγάλο ξεκινάει από τα 32 Συμμαζεμένο, ελαφρύ αλλά με μικρή θυσία στη μπαταρία, με 808,1080p και χωρίς bloat θα πετάει. Mέτρια τιμή, τα 16GB γιατί υπάρχουν ακόμα; Είναι ΟΚ συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα